21 de juny 2006

No em sembla tan UTÒPIC
És vital per Les Pungoles començar a avançar i deixar els temes oberts i cronificats enrera.Uns exemples:
- Enllumenat inexistent en moltes zones (vinga a parlar i parlar i ni juntes ni plataformes ho soluciona i ho encara com deu mana). On està el nostre lampista màgic que tot ho soluciona però sense gastar un duro? UTOPIA!! Lladres i foscor bona combinació!!
- Asfalt amb forats i bonys que apareixen com bolets. S’ens ha d’entrebancar una persona gran o un nen, fer-se mal per tenir una altra derrama a repartir entre veïns, que això s’està ficant de moda.
- M’entra el riure amb el nostre clavegueram quan plou (sort que hi ha sequera). Tenim un estudi increible que ens va costar els nostres diners i no li fem ni punyetero cas. I a sobre ho paguen amb inundacions els nostres veïns d’abaix de tots. JA M’AGRADARIA A MÉS D’UN AMB AQUESTA SITUACIÓ COM ES QUEIXARIA MENYS A LES REUNIONS I ACTUARIA MÉS……Som molt INSOLIDARIS!!!
- Que podem dir del mur de la piscina que amb el que gastem en cintes de protecció ja tindriem mig pagat. Que hem d’esperar a tenir que pagar una altra indemnització de Responsabilitat civil subsidiària??....Sóm INCONGRUENTS e INCONSCIENTS.
- I les escombraries en mig del carrer o de la entrada a la urbanització, donant el meravellós espectacle i on tothom deixa les escombraries excepte els propis veïns. Algún dia arribarem a endur-nos-les pel devant o atropellant un WC.
- I que dir de la nostra carretera de Canoves que ja ha costat més d’un susto als veïns i alguna dolorosa tregèdia en el passat. Ni ens hem movilitzat una sola vegada i sóm nosaltres qui ens la juguem dia rera dia!!


Un projecte complert, que ho englobi tot. No és tan difícil si hi ha informació. I tenim intruments. Ja el tenim doncs informem i actuem. I a les reunions no es parla i es vota perquè no faltarà informació i no hi hauran excuses.

Ja està bé de tapar forats fent inversions petites per no invertir de veritat. Ja sabem que hi ha un projecte, però cal informar a tothom per guanyar adeptes i solucionar dubtes obtenint idees.

PROJECTE→INFORM (porta per porta)→Reunió global INF→VOTACIÓ

Crec que ni tan sols hem sigut capaços de obtenir una base de dades de tots els móvils i correus electrónics que agilitzin la comunicació entre veïns.Està be enviar cartetes certificades, però tenim una administrativa que pot fer un porta per porta parlant amb la gent, recopilant dades, informant del projecte que hi ha a la vista, encara que sigui canviant el seu curt horari a un horari de tarda quan arriba la gent a casa. I si no pot o no coneix la gent (perquè jo encara no l’he vist la cara) busquem un altre amb ganes, en canvi de tenir algú tancada en un cuarto pasant facturetes i fent trucadetes. Potser evitem que amb tan aillament caiguin en el part fosca de la força. Una cosa com aquest Blog no costava tant de fer i no requereix gaire temps.

Agraeixo els comentaris fets i confio amb la participació i seguiment dels que s’estimen Les Pungoles encara que no estiguin d’acord amb les opinions.Per enviar opinions o idees amb el vostre correu electrónic us proposo envieu-la a pungoles@hotmail.com o les pengeu en aquest Blog http://www.pungolesopina.blogspot.com/ registrant-vos gràtis previament. Podem fer una base de dades amb e-mail dels veïns si tots col.laborem.Moltes gràcies a tots i ànims.