21 de juny 2006

És el moment dels Joves de Pungoles

Potser també he sigut crític en les meves opinions, però reconec que l'autocrítica també és bona.Ara ens toca a nosaltres, la sang nova, els fills, que ja no som nens, dels que van arribar aquí el segle passat i ja no es veuen amb cor amb lluitar amb les idees enquistades i florides. Està molt be sentar-se en el bosc i opinar del que passa i del que sembla be o malament, però només criticant no s'avança.És el moment que els joves que vam créixer en els carrers d'aquesta urbanització prenem iniciatives. Els propietaris tenen el poder de deicisió, però els joves la sang per muntar, amb ajuda de l'associació i l'ajuntament, noves activitats i noves iniciatives.
Podem aprofitar noves vies com aquest Blog o el correu electrónic per activar la vida d'aquesta urbanització, però un jove sol no pot. Ens hem de conèixer, reunir, plantejar idees i començar a moure peces sense barrejar-nos en les inèrcies i malalties dels que creuen tenir la raó pel fet de ser veterans.
Les generacions joves anteriors a la meva, van desaparèixer del mapa i ni tan sols se'ls ha tornat a veure la cara pel veinatge, o han vingut aquí per unir-se a la inèrcia dels desapareguts en les ombres o en les reunions de dinosaures buócrates dels diumenges al matí, i no m'agradaria que la nostra generació fés el mateix.
No us demano participar en les juntes ni en les reunions, on els dinosaures no ens deixaran obrir boca perquè es creuen Deu, o perquè els legalismes inútils i el inmovilisme que sempre floreix ens aburreixen. A més crec que allà hi ha massa gent quieta i callada com perquè també ens afegim els joves per escalfar cadires i votar NO.
Jo parlo que els joves treballem en paral.lel, treballant amb l'ajuntament, monitors i associació per iniciar activitats esportives o lúdiques que fomentin un bon clima a Les Pungoles i retorni el esperit dels 80 perdut en l'atmosfera rancia d'avuí dia.
Es per això que us demano participar enviant un correu electrónic a pungoles@hotmail.com i mostrar la vostra opinió i la vostre disposició a tirar endevant.