20 de juny 2006

Un precedent judicial és una nova arma

Ja tenim un precedent i nova arma devant la llei, per reclamar el que fa temps ens mereixem i mai rebem i que ens volen fer pagar amb l'excusa de la recepció.
Resulta que un jutge acaba de dictar sentencia sobre un cas, que afavoreix a la Urb. El Masnou de Platja d'Aro. L'ajuntament ha de realitzar les millores corresponents al clavegueram, aigua i llum de l'urbanització abans de la seva recepció en un plaç de 5 mesos des de la sentència.
Crec que ha arribat el moment de demanar lo nostre.....no creieu?? Ara hem d'anar a on calgui amb advocats més decents que els que hem tingut fins ara (cas del crim) i sense deixar intervindre per res al ajuntament ( que em sembla que ens les vol vendre podrides). Crec que el nostre ajuntament se les veu vindre i ens vol fer pagar el mort abans de matar-lo.
Hem d'estar dacord en invertir però vigilant que l'ajuntament no ens estigui prenent el pel i esgotant tots els recursos.

1 comentari:

vallve ha dit...

Fantàstic! Això sembla molt important. Caldria conèixer tots els detalls. Suposo que els veïns no han tingut que pagar res, que tota la despesa ha estat a càrrec de l’ajuntament de Platja d’Aro... Cap a on para aquesta urbanització? Potser me’n hi vagi a viure!

Carles