27 de jul. 2006

Encara batega!!
Com si d’una premonició es tractés, en un article anterior possàvem en dubte la celebració de la Festa Major de Les Pungoles que tans anys s’havia festejat. I em complau escriure en aquest nou article que ja s’anuncia el seu programa des de el 29 de Juliol al 12 d’Agost amb l’estimable coordinació i esforç de una veïna i veïns de la Urbanització als que hem d’agraïr que encara es mantingui aquesta tradició. El meu dubte és si el nostre ajuntament es dignaria a ajudar a la Urbanització a tirar endavant aquestes festes que mantenen viva la nostra entitat? Amb tota sinceritat “Moltes gràcies als organitzadors de totes aquestes activitats que ens fan sentir part d’alguna cosa més”
Ara ens toca a nosaltres fer que aquest esforç veinal no sigui una pérdua de temps. Anem-hi tots en un moment diferent i més distés que les engoixoses reunions de propietaris. És hora de veuren's les cares amb un somriure a la boca, sense escoltar els crits de ningú i els silencis d'altres.

Cal dir que aquests mesos sembla reactivar-se la activitat espotiva en les nostres instal.lacions, ja sigui amb socis antics, gent que paga o gent que simplement salta les valles. La petanca amb gent de sempre, les pistes de tenis plenes de cares noves i inclús gent jugant a futbol.El que és cert es que sembla aportar una petita llum al final del túnel per la gent que gestiona les nostres instal.lacions. Hi ha molt a fer i molta pedra que picar…però al menys hi ha pedra i veïns pungoleros i municipals amb ganes de participar. És hora d’atraure el públic i montar i promocionar activitats esportives i lúdiques. Aquest Blog i el seu autor s’ofereix de nou per col.laborar amb molta il.lusió.