25 de jul. 2006

Tradicions i activitats??

Cal dir que ens estem mantenint a l'espectativa de les coses que l'ajuntament i el nou gestor de les instal.lacions esportives ens aporten al col.lectiu municipal.

Gratament i amb optimisme vull comentar l'afluència de cares noves en la nostra piscina amb certa constància, on ens trobem amb la nostra socorrista a sota de la sombrilla i devant del seu portàtil i moltes cares noves que es remullen i prenen el sol. Fins aquí perfecte perquè el municipi dóna vida a la nostra piscina!!Alguns petanqueros de la nostra urbanització de quan en quan els veiem a les pistes fent-ne ús!

I ara arriba el mes d'agost, on l'afluència de veïns augmenta i on sempre les activitats Pungoleres augmentaven de intensitat, però ara és el moment de les activitats municipals. I encara que sigui pagant, hi haurà campionat de tenis? Hi haurà campionat de futbol? hi haurà campionat de natació? hi haurà campionat de petanca?S'ha arreglarà la valla d'acces a les instal-lacions esportives? Els del restaurant de Les Pungoles paguen tiquet com tothom per accedir a la Piscina?Pot entrar persones que assisteixen a bodes o celebracions en el restaurant, vestits de carrer i sense pagar? S'està gestionant com cal o només paguen i pagaran els tontos? Ha contestat l'ajuntament a la proposta de celebrar periódicament una fira d'amntiguitats a Les Pungoles? On està la nostra festa Major amb la misa de campanya, la passejada pels carrers i els refrescos a les portes del veïns per nens, joves i adults?

Aquest Blog ja va oferir la seva col.laboració en ajudar als monitors i a la empresa de gestió de les instal.lacions però no hem rebut cap resposta ni d'ells ni del ajuntament....haurem d'esperar com respira el pulmó atrofiat de Les Pungoles.