31 d’ag. 2006

Segur que no ens volen colar un gol??
Ja hem passat l'estiu amb les nostres instal.lacions esportives gestionades sota concurs per una empresa de la qual vull treure la meva conclusió subjectiva i totalment personal.Donat el nombre d'activitats esportivas o campionats que s'han promocionat (amb un total de cero activitats), donat el estat de les valles i reds de les pistes de tenis (totalment lamentable) i donat la presència física de persones que supervisin les mateixes i donin algun tipus de semblança funcional de les instal.lacions (cap persona que dongui la cara), sota el meu parer opino que lo únic que pot sobreviure amb aquesta gestió si és que ho fa és la piscina on com a mínim hi ha un socorrista,gespa cuidada i aigua clorada (descartant que el mur està com estava abans de recepcionar-ho l'ajuntament.La meva pregunta ara es per aquests defensors afèrrims del nostre estimat ajuntament. Qui i com es defineix el concepte d'empresa que gestiona sota concurs unes instal.lacions esportives?realment ha valgut la pena entregar gratuitament les instal.lacions al municipi?? Que ha passat amb els mil.lers d'euros que alguns veïns ens comenten s'anàven a destinar al mur, a arreglar i tancar el recinte de les pistes i altres detallets??Tenim piscina, per quan temps??Crec que lo únic que sortirà endevant, amb els meus dubtes, serà amb prou feines la nostra piscina ara municipal, i tot lo altre morirà en mans dels gamberros que han destrossat les reds de tenis (tallades amb navalla) o en mans de la propia natura. penseu que tal i com estan les coses entra qui vol, i fa el que vol saltan per on vol, sense veure (com és lógic en els animals no domesticats) que hi han portes obertes per accedir-hi.Derivat d'aquest fet real i plausible i dirigit a aquells, que tan ens defensen l'entrega gratuita al nostre municipi i als nostres governants siguin els que siguin, pregunto: Si un dia fem les reformes que tan ens costa decidir fer, i ho deixem tot al dia, ens caldrà deixar en mans del nostre ajuntament la nostra urbanització o serà millor que ens en cuidem nosaltres?? Si no han pogut fer mitjanament bé les coses amb les instal.lacions esportives ho faran amb totes les nostres infrastructures i necessitats??......SINCERAMENT PER TOTS ELS QUE LLEGIU AQUEST BLOG, JO PENSO QUE SERAN UNS NEGATS!!! I ENTRE DENTS PENSO QUE, ENCARA QUE EN LES REUNIONS S'ENS PLANTJEI COM LA SALVACIÓ ALS NOSTRES MALS, AQUESTA SALVACIÓ NOMÉS RESIDEIX EN ELS PROPIS VEÏNS DE LES PUNGOLES??PD: Jo no he vist cap contenidor ple de escombraries en mig de cap carrer en la urbanització de Can Miret!!Potser ens deixen la merda per els de Les Pungoles que encara no ens han recepcionat??

1 comentari:

jordi ha dit...

Es a partir d'aquest gol que ens han colat que he decidit participar en la mesura de les meves possibilitats, en la vida, ben minsa per cert, de les Pungoles.
Et felicito per el Blog es una bona manera de fer "bullir l'olla". De totes maneres el que fa "el caldo" no es nomes l'aigua.
Jordi.