26 de set. 2006

Em vaig equivocar

No creia de cap de les maneres que aquest blog assolís l’èxit que ha assolit. Potser vaig infravalorar l’esperit cívic dels meus veïns. Potser no creia que Internet com mitja de comunicació despertés l’interés que ens ha demostrat que pot despertar. Potser estava una mica decebut per les dificultats que se’m varen presentar a l’hora d’intentar formar una Junta directiva de l’Associació. Però potser, per les noticies que he rebut, el gran detonant ha estat la darrera assemblea de l’Entitat Urbanística. En tot cas, reconec que la meva apreciació va ser errònia, me’n alegro del reso assolit per Les Pungoles opina, felicito als seus promotors i desitjo ben sincerament (i també en interès propi) que tot el que es diu aquí no quedi no mes que en paraules.

PS. Em vaig equivocar, però no per això he deixat de contribuir a la vida d’aquesta publicació.

Escrit per Sr.Vallve