26 de set. 2006

Opinió sincera

Hi ha coses que no entenc i que m’agradaria donar forma als meus dubtes , en l’esperança de que siguin compartides per mes persones, i veure si entre tots son capaços de donar un cert significat a tot això.

L’actual junta hem va enviar una carta reclamant-me el pagament de la meva part, en la responsabilitat subsidiària que la sentencia, per la assassinat del Sr. Heredia, li correspon a l´ Entitat de Conservació de les Pungoles, aquest fet em va generar tot un seguit de preguntes, las quals les intentaré redefinir per veure si soc capaç de contestar-les o que me les contestin..

1º.- La sentencia condemna al propi assassí a pagar i de forma subsidiària a L´Entitat.
Com s’ha arribat al fet de que tota l´ indemnització corri al càrrec de l´Entitat? Dedueixo que els bens del assassí han estat protegits per el advocat d´aquest, i la pregunta surt sola: Es que el nostre advocat i la junta que en aquell moment estaven al càrrec no van demanar mesures cautelars al jutge per que aquestos bens no fossin ocultats tal com es veu que a passat?.

2º.-L´Entitat te una assegurança de R.C.: Perquè el jutge no condemna a la Cia.?
Sobre aquest punt ja tinc una resposta que la dona el propi jutge que fa la sentencia: Resulta que el nostre advocat i la junta que l´havía contractat no la van demandar, per lo tant el propi jutge es lamenta que no la pot condemnar. I aquí la pregunta que hem sorgeix es : Tan inexpert es aquest advocat, o es que seguia instruccions de la junta per no fer-ho?

3º.-L’ import de la condemna es de 400.000.- euros, a primer cop d´ ull hem sembla prou quantiosa, i desprès d'anar comparant sentències en situació similars el imports es situen a la ratlla de 120.000.- euros. El dubte tornar a ser el mateix: La junta que ens representava en aquell moment no va fer tot el possible per preservar el nostres interessos? O van seguir la estratègia, públicament declarada en les Assemblees per el President del moment(2), de que ells donarien tots el arguments i condicions perquè la condemna fos lo mes alta possible? Això a mi hem semblaria molt be, sempre que desprès la indemnització, que va unida a qualsevol condemna la pagues els qui promouen aquesta idea: O es que el advocat no els va avisar que lo que estaven fent perjudicaria a tots el propietaris de la Urbanització?


4.-Una vegada arribats aquí, com hem passat d´una condemna a l´Entitat a pagar els propietaris? Aquesta resposta ja la tinc. Els propietaris no tenen que pagar res. Es l´ Entitat amb el seus bens la que te que fer front, i si no hi han bens aleshores es queden sense cobrar, però dona la casualitat que si, que hi ha bens, en forma de varies parcel·les en el terme de Sant Pere i que encara tenen la Qualificació de Sol Urbà, i per lo tan amb preu a mercat. La Pregunta: Perquè no s'ha fet així, deixant protegit al propietari?
Però per mes aclariment diré que tan sols es pot exigir el pagament si en una assemblea extraordinària una majoria de propietaris ,d´ acord amb els estatuts decidissin aprovar-ho. Si es fa així l´entitat tindria un problema perquè per fer l´embargament dels impagats o te que fer per via civil donat que no es tracta d´un tema de conservació i per tant no es pot dur el cobrament a traves de la via executiva que fa la Diputació. Perquè tot això no se l’hi ha explicat clarament als propietaris, i se l’hi a fet una pregunta clara de si vol o no vol pagar, i no la pregunta que es va fer en la ultima assemblea en que això es demanava de forma implícita amb un si vols pagar-ho amb una o dos vegades, donant per fet quelcom que no estava decidit? Devem ser els únics condemnats que anem a comprar la corda perquè ens pengin.

5º.- Que fa un president a l´ombre(1)? O es l´ombra de un ex president que intenta redimir una sèrie d´actes que seguint el seu tarannà ens torna a toca la butxaca a tots.

6º.- Aquesta preguntar hem produeix un gran malestar: Que passaria si algun tingues un accident, per exemple de moto i quedés tetraplejic, i la culpa fos del mal estat del carrers i ens caigués un altre condemna, i en aquest cas possiblement casi dues o tres vegades superior, quant nosaltres mateixos ja hem obert el camí de pagar de forma personal les condemnes de l´Entitat?

7º.- Una de les coses que s´argumenta per pagar, es que el jutge ha embargat els comptes de l´ Entitat i de veritat que això sa fet, i jo hem pregunto: Quant un embarg es de tots el recursos econòmics de una persona física o jurídica?. Potser es que el jutge no sap que la entitat nostre es atípica i fa les funcions que normalment dona un Ajuntament. Hens deixaria sense aigua ,enllumenat públic , manteniment de clavegueres...Etc.? O es que ningú ni tan sols l’advocat que ens assessora no serà capaç de dir-ho?

Com ha resultat final tinc que dir i preguntar: Perquè tinc la sensació de que hi ha hagut una junta en temps anterior(2) i ara hi ha un altre junta actual que sembla que no defensin els meus interessos i els de tots els propietaris? Podem continuar així.....?

La meva identitat no es cap pregunta:
Soc en Joan Mulet, i visc a les Pungoles. SEPTEMBRE DE 2006.

Aclariments:
(1) “Presidente en la sombra”: Declaració literal feta per la Sra. Lilienfeld, quant va ser preguntada per el càrrec del seu marit a l´actual Junta.
(2) Amb refereixo a la presidida per el Sr Lilienfeld.

20 comentaris:

pungolitic ha dit...

Srt Mulet: com en el seu vaig dir.li al Sr Más,li tinc que donar les meves sinceres gracies per la seva informació.

Anònim ha dit...

Recordeu, amics meus, si us plau, aquella assemblea del darrer mes de març. La gent tenia la urgent necessitat de realitzar unes obres que tard o d’hora s’hauran de fer. Ens varen oferir una molt bona proposta de finançament bancari i encara es podien arrodonir moltes altres coses. Però vet aquí (com es deia quan ens explicaven contes) que va sorgir el Redentor de Les Pungoles. I encara tenia mes mèrit: només feia dos mesos que s’havia endeutat comprant la seva casa i ja ho sabia tot. Feia anys que estàvem parlant de les obres, però ell volia saber mes i amb la seu veu tant dolsa va dir: “Una cosa tant important… necessitem mes temps per rumiar-lo!”. I aquell Redentor va aplegar un grup de gent que no tenien cap ganes de ficar-se la ma a la butxaca, o que sigui pel que sigui, van aconseguir que, per uns pocs vots, el projecte no fos aprovat… I el conte va seguir doncs, com el flautista de Hammelin, el Redentor de Les Pungoles va anant adreçant-se a tots els que no volien anar a escola, els hi va prometre l’oro i el moro, i axis tenim avui la nostre urbanització: feta un desastre i mes lluny que mai de ser recepcionada. I colorín, colorado, este cuento se ha acabado.

La Caputxeta Vermella

am ha dit...

Quan temps hem d'estar a les fosques? La nova junta va dir que ells ho arreglarien i que a sobre ens sortiria molt més barat. Es clar que ens sortirà més barat!! si no gastem llum les factures d'electricitat seran molt més petites!!. Aquest llarg cap de setmana més de mitja urbanització estaba sense llum, a la part que encara mai ha tingut llum s'hi afegia tota la part de dalt. Als carrers que no hi havia cap casa oberta era inquietant la foscor que hi reinava. Fa set mesos que aquesta Junta va prendre possessió del seu càrrec, que ha fet des de llavors? Quant mesos més han de passar per no tenir cap problema de llum a Les Pungoles? Fins quan hem d'aguantar aquesta situació? Podem denunciar a aquesta Junta per no fer la seva feina ( la de conservació de l'urbanització)?

A més, no saben posar un sensor que quan es faci fosc s'encengi automàticament la poca llum que hi ha, tal com estava abans? Depenem sempre del senyor de torn que quan a ell li vagi bé s'arribi a cambiar l'hora d'encedre? Cada dia es fa fosc més aviat i la llum s'encen quan ja fa bastans minuts que tot és fosc.

am ha dit...

Quina vergonya!! Quina manera de manipular l'acta de l'assemblea!!

Són uns impresentables!! Han fet una acta a la seva convèniencia. Les preguntes que els comprometia i que no van saber contestar les han eliminat. ¡No han existit!!

A la reunió van admetre que les comptes de la Junta Gestora estaven correctes, trets d'alguns matisos (subjectius) i l'aplicació del seu nou criteri comptable. Van dir que no hi havia cap cosa important. Comparant unes comptes amb les altres ja es veu que quasi tot concideix!! Docns bé, ara a l'acta diuen que hi havia errors greus. Volen aixi posar-se punts ells i a la vegada justificar el perquè van despatxar a la Conxita??
El temps donarà la rao a la Conxita. Davant d'un escrit ningú els pot qüestionar i els que no van assistir (més dels que sembla segons l'acta) no saben exactement el que va passar.

Han canviat el sentit de les coses i han afegit coses que no van dir a la reunió. I quan als vots ja no en parlem, 120 assistents i la majoria anavem la parella, és dir que alli havia d'haver més de 200 persones.Dubto que hi fossin!!

D'aqui un parell d'anys tornarem a estar com fa uns anys, quan la junta del Sr, Lilienfeld ens va deixar tirats amb l'urbanització i els numeros fets un desastre. I perquè ho permetem ?????

Anònim ha dit...

És certament vergonyós!! No s'assembla res a la veritat. Però em sembla que no es només cosa de la junta sinó del secretari actual, que va a la seva com el Clint Eastwood.

Anònim ha dit...

Sin ser muy conocedor de todas las triquiñuelas que se han producido en esta la nuestra urbanización, y que gracias a este Blog y sus comentaristas estoy descubriendo, distingo que poca gente o ninguna de la junta actual és capaz de opinar o dar su punto de vista respecto a los tema que se exponen y eso, al menos para mi , demustra poco interés en defender o informar su postura. No digo responder a desclificaciones pero echo de menos alguna respuesta que pueda complementar lo que algunos vecinos si exponen amablemente. Realmente me consta que conocen este Blog y aún no distingo ninguna respuesta. Si me equivoco agradeceria se me rectificase e indicase la respuesta. Respecto a estas opiniones que se exponen sabe un poco mal ver que estan manipulando mi falta involuntaria de información.

Salva Bagunyà ha dit...

Com podem tolerar aquesta manipulació, primer de tot a l’acta informen que l’ajuntament a rebutjat les impugnacions, evidentment això no quedarà així, l’ajuntament va demanar l’informe al advocat de la entitat sr. Roces, jo diria que això es una bestiesa, i s’haurà de consultar al col•legi d’advocats.
No surt lo de l’intent de perdonar l’aigua a un veí, el reconeixement públic de que el números de la junta del Sr. Tella va actuar amb total transparència, sembla que la gestoria Corbella fos una professional, quan va esser un desastre immens que va portar una feinada, a la Sra. Serrano i al Sr. Mas.
Que vol dir vigilància i robatoris?? Com en Lilinfiel que va contractar una empresa de seguretat fora de pressupost?
Prensions externes!!! Informar del estat real a un instal•lador que venia enganyat.
Que capullos, extorsió que l’hi preguntin al que treballava de comercial i la casa eren comissions, i com la va obtenir, o que demanava part del preu de les peces que feia fabricar per cinturons de seguretat, aquest si que en sap d’extorsió i amenaces, o el que ha plegat del partit i ja fa campanya per un altre partit a Cardedeu, això es gent com cal trepes i fantasmes.
Algun dia ens explicarà per que qui va contractar al Sr. Roces no el va fer anar contra la companyia d’assegurances ni va fer l’aixecament de bens del culpable??, i el mateix jutge es lamenta d’aquestes errades!!!!!!!!!!!!!!, i condemnàvem a la Associació amb l’inten d’embargament de la zona esportiva. Cadascú que pensi lo que la seva lògica l’hi proporcioni.
Enllumenat 90% ja ja ja ja ja ja!!!!!!!!!! Si no plou.
Si teniu interès en la veritat, tinc una gravació del tota l’assemblea.
Sobre l’acomiadament de la Sra. Serrano consultada, mai se l’hi va oferir una reducció de jornada.
La llista es infinita.

Anònim ha dit...

Una vegada més t'adones que no anem bé perquè qui manipula alguna cosa busca o amaga. Lleig!!!
Una cosa que em molesta (i que dona ales a aquesta junta que tenim) es que sempre apareixen els "llestos" (en aquest foro n'he vist algun) que no entenen de números i que es queixen de que les reunions es converteixen en discussions de balanços i números (dient que no porten enlloc).
A aquestes persones els diria que estan molt equivocades, xq si algú no entén d'un tema el millor que pot fer es callar i escoltar o marxar. En una reunió on cal aprovar els números de l'exercici, la cosa més normal es que es parli de números i es pugui utilitzar un llenguatge contable (qui no en sap doncs pot preguntar o callar, però no queixar-se).
Ara a l'acta no diu res de les consultes que es van fer sobre diferències en els números. Qui donarà resposta? Ningú.
Algú es creu que qui no dona explicacions pot solventar algún dels problemes que tenim?
O aquests de la junta son molt patates o ens prenen a tots per tontos i es creuen els amos, no hi ha més.

EM ha dit...

No et preocupis “usuari anònim”, les comptes no quedaran així, jo hem cuido d’impugnar-les.

L’escrit d’impugnació esta fet i la pròxima setmana s’entregarà a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Ara estic recollint firmes d’adhesió. No sé les que tindré, però com ja vaig dir a l’Assemblea és igual, encara que jo sigui sol, l’impugnació serà presentada. Les comptes són impresentables.

Si algú es vol adherir, jo estaré a Les Pungoles el dissabte i el diumenge d’aquesta setmana, poden passar per casa meva, PASSEIG MONTSENY Nº 17, per signar la fulla d’adhesió.

Os espero.

EDUARD MAS PLANA

Anònim ha dit...

No considero cap error el fet que no volem més referències a comptes sinó fets que demostrin que les coses van a millor a Les Pungoles, que hem conseguit mirant els comptes durant els últimns 5 anys?? Res de res...és hora de deixar rencors i errors contables per donar pas a les accions, la informacio i les bones maneres. Criticar no porta en lloc....fan falta projectes ben informats i decisions....crec jo!!

annacea ha dit...

Estoy totalmemte de acuerdo con el
comentario de pungnou.Llevo casi tres décadas viviendo en Pungoles,y los números no estan siendo el ejemplo de estos últimos tiempos.Porfavor seamos educados y dejemos que la gente...hable,calle,escuche o se quede.El problema precisamente es ese mal caracter;y repito dejemos que la gente que llega nueva con nuestro apoyo e información tome las riendas.
Estan preparados y no contaminados.

Anònim ha dit...

Així doncs esteu proposant que deixem els números a un costat i que solventem els problemes de veritat?? jajaja quina incoherencia. Si us sembla proposare que desaparegui el "Ministerio de Economía y Hacienda".
Pensar que algú que porta tres dies a les Pungoles "tome las riendas" i solventi els problemes greus que patim em fa riure i a la vista estan els resultats (acta totalment manipulada, escaldòl factura aigua, llum...).
Potser algú es pensa que els que fa decades que estem a la urbanització no em fet res per intentar millorar les coses, i que ara apareixerà un il·luminat a solventar-nos el nostre petit mòn.

Anònim ha dit...

Doncs a la vista està que tant criticar els números dels anteriors i els posteriors no ens està portant enlloc. La demagogia és el que impera, i els diners que hi han a la bosa són els que hi han vinguin com vinguin. Sabem que ens han robat temps enrera però tenim una xifra i un projecte a solventar....que més necessitem?? Inversió i punt i no veure més fantasmes. Confiar en la gestió de cares noves i que quadri amb un projecte presupostat i pautat!! Tant difícil és senyors Bill Gates!! Anem de auditors de Price i el water atascat!!Jo si que ric i ploro per això!!

Anònim ha dit...

Demagogia??? jajajaja
El més trist es que encara hi ha algún inocent que no s'ha enterat que la majoria de la junta que ara tenim, no vol tirar endevant cap projecte i que només obstaculitzaran el projecte xq no volen gastar un duro de la seva butxaca.
Em consta que hi ha persones a l'actual junta amb ganes de fer coses pero no veuen que tenen ombres que no els deixaran fer res en positiu xq la única cosa que els preocupa es no ficar diners (i si no tiempo al tiempo).

Anònim ha dit...

jo encara no se quan ens robar l'assassí? potser el Copito de Nieve m'ho podrá dir algún dia.

Salva Bagunyà ha dit...

Com pot ser una junta que lo únic que vulgui sigui recaptar per pagar una immoralitat de 400.000 €. En teoria la junta te que defensar els interessos dels veïns, i si es demostra que no ho fan, al carrer o al jutjat. Quin interès i ha en recaptar els diners de manera no legal, primer es te que aprovar en assemblea per el 67%. Desprès el condemnat subsidiari es la Entitat no el membres, ja que la Entitat te bens des de una xarxa d’aigües i algunes parcel•les, així com una demanda posada per la nostra junta contra la companyia d’assegurances i un altre per la venda d’un pis del criminal, coses que la junta Lilinfield no va fer ¿?. Per qui treballa la junta????. Esperem que aquesta gent que lo únic que han aconseguit es crispar timar, i res mes, es dediquin a lo únic que importa, PROJECTE OBRES I CESIO DELS CARRERS AL AJUNTAMENT, I PER FI DISOLUCIO DE LA ENTITAT, RES MES!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai no sabrem per quin interessos van provocar el canvi de junta.$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Anònim ha dit...

Lo més trist és que hi ha gent que s'asenta devant dels membres de la junta actual, i encara que s'aixeca per donar veus i criticar, en el fons està pensant el mateix i es neguen a invertir des de fa anys en res, per naturalessa, son garrepes destructius que van de legalistes....no vull dir noms, però a tots ens venen a la ment les seves cares. Altres que diuen que les instal.lacions les van robar els socis, i quan va arribar el moment de dir que tots intervinguessi es van girar d'esquena xiulant. Potser per 6 euros al més quan tocava ara tindriem unes instal.lacions nostres, de tots i de qualitat. ANIMALS D'AGLÀ!!!
Ia ra tenim unes pistes que amb una ma de pintura i unes reds noves farien servei i es podrien mirar, i en canvi tenim el que poden veure quan vagin a tirar les escombraries en els nostres contenidors a rebossar amb merda pel terra. Hi hi han cases que les volen vendre per 6150000 euros....JAJAJA...però quants tontos es pensen que hi han en el món?

Anònim ha dit...

Ja tenim un patrimoni irrecuperable....certifico que no hi ha qui vengui la casa per un preu que en altres llocs és raonablement normal!! Sort que tinc un fill que el pot heretar però llàstima que prefereix la ciutat....

annacea ha dit...

Nunca he entendido, que uno piense que si no lo hacen los que saben, no lo puede hacer nadie.En este mundo no hay nadie eterno.
Justamente la mente que inicia un trabajo que no ha realizado nunca es mas objetiva.
Señores,mi intención no es darle la razón ni a uno ni a otro.Ese es el gran problema de siempre, o conmigo o contra mi.
Simplemente quiero decir, que por desgracia las cosas ya se han hecho y muy mal. Pues ni esta junta ni la otra. Recojamos el ofrecimiento de un lector para formar junta nueva sin esclavismos de odios y rencores.
Este ofrecimiento está en el artículo de las Votaciones.
No hemos de ser tan pesimistas. Esta Urbanización es una gran Urbanización, planera, bonita, y que pocos constructores podrán
estropear, poque queda poco por construir.
Hemos de salir del Bache del Asesinato. En serio, porfavor alguien sabe de un buen abogado, que nos ayude a saldar esta injusticia. ¿Quereis que formemos una asociacion o plataforma que nos retorne nuestro honor individual, como complices de un asesinato ?
Me parece irreal, ...¿Que he hecho yo?
Sinceramente necesito información.

annacea ha dit...

El ofrecimiento de nuestro nuevo vecino es PUNGNOU. !animo te apoyo!