6 de set. 2006

Sort del GPSEm d'estar agraïts a la nova moda de instal.lació de GPS en els vehicles, i de la existÈncia del Google Earth, que ens permet, als que tenim coneixements bàsics de geografia i logicament podem ubicar on vivim, arribar a trobar Les Pungoles.
Resulta una mica flagrant que ni Alfou, ni Les Pungoles, ni Can Miret estan senyalitzats de cap manera indicativa en cap dels Municipis propers i que ens afectan. Ja no contem St. Pere de Vilamajor (perquè no talla res de teca a Les Pungoles i em sembla que li suem bastant), però que ni Cardedeu (per proximitat i petita afectació), ni St.Antoni de Vilamajor (cas flagrant) tinguin cap senyal que indica cap on estem les urbanitzacions des de el mateix poble ja es prou preocupant. Si, un simple cartellet d'aquests acabats en punta amb el fons blanc i lletres negres que indica cap a on està el camí asfaltat que porta a Can Miret-Les Pungoles, o simplement en el centre del poble o a la entrada del cami asfaltat......res de res. Però per sort tenim els de l'entrada a la urbaització per la carretera de Canoves, que fan un goig!! A sobre de aquets que tenim ja podeu veure les fotos el estat en el que estan.....es salva el de devant del Mirador del Montseny...que potser a un metre d'ell el veiem.
Crec que això no és de dret.....som el cul del món pel municipi, i ni ens queixem, i ens cridem entre nosaltres.....Ni als còmics del Ibañez!! Gràcies Ajuntaments per mostrar-nos cada dia més lo importants que som les rodalies!!