17 de set. 2006

Sortir com has entrat.....i cada dia pitjor

Quina sensació més estúpida et queda en el cos quan surts d'una reunió com la d'aquest diumenge dia 17. Una congregació de persones que escoltant durant unes hores una dialéctica comprensible per molt pocs i mol lluny del coneixement de la gent planera, arriba a la conclusió que millor no dir res per no decantar-se per cap bàndol i evitar guanyar-se cap enemic. Això, tot i tenint un bon moderador, perquè cal agraïr el intent d'ordre.

Ploro per aquells nouvinguts que es deuen quedar amb un pam de nas quan surten de tal concert de crits, secretismes, i temes mercantilistes que a ningú interesen i que no ens ajuden a solucionar cap dels problemes que ens preocupen de veritat als veïns, i el més trist és que la gent que més temps porta aquí i té més solera només es capaç de mantenir silenci. Ni s'ha aclarit el tema de la llum, ni s'ha comentat la situació actual del tema de la indemnització pel crim (excepte una intervenció de un dels veïns que gràcies a deu ens ha deixat clar que no es pot barrejar lo moral amb lo legal). És gracios girar el cap i veure la cara de pardals que fem tots per la falta real de entesa de tot lo que allà s'exposa (que si la partida hauria d'anar a la dreta i no a la esquerra, que aìxò no sortia l'any passat...) Ni un 60% de la sala pot dir que sap que s'ha comentat i que hem solucionat......bueno si, que tenim 400 euros més de derrama per tancar contes!!

I la llum??
I el clavegueram??
I la indemnització??
I l'asfalt??
I les aceres??
I la recepció??
I les escombraries?
I els lixiviats??
I la granja Ramos i fills??
I la carretera??

Prou de presupostos d'ara i dels antics.....prou de intel.lequies i mercantilismes...prou de legalismes infértils......SOLUCIÓ ALS PROBLEMES JA!!

Si fóssim tots sincers ens hauriem d'haver aixecat cada dos minuts per preguntar de que nassos ens estaven parlant i preguntatnt el perquè dels crits, ja que realment no sabem d'on venen i no es que ens fiquem a favor de ningú.
Si dius alguna cosa es probable, que tinguis 50 persones a favor i 50 en contra, però si dius lo contrari també acabaràs igual.

Es palpa una irascibilitat tal en aquestes reunions que ja fa por per la propia integritat.
Un veï s'aixeca i diu "perquè tu ja saps que allò que et vaig dir que...."; però senyors que l'associació som tots i ens hem d'enterar de les coses i no endevinar-les; que els secretismes no ens porten enlloc!!

Cares noves, sang nova i gent que visqui les Pungoles i no les sobrevisqui!! Proposo assistir a les reunions de Can Miret per veure com han de ser les coses......i que n'aprenguin alguns fatxendes!!

44 comentaris:

pungolitic ha dit...

El primer de tot,felicitar a l'autor d'aquest blog i encoratjar.lo per la seva continuitat.
Totalment d'acord en el teu article vers a la reunió d'avui.
Certament vergonyos i deplorable.
On anem? ...que es el que está pasant?.
Com sempre,el nivell ha estat per damunt de el comprensible per la majoría.
I dic, el nivell, tan en les exposicions com el de l'agresivitat verbal utilitzada per alguns.
Per un moment m'ha recordat,els anyorats vells temps, quan ens'enfrentavem els blancs i vermells.
Es discuteixen moltes coses donan.se per conegudes per tothom,quan en realitat no es així.
S'utilitzen tecnicismes i legalismes que s'allunyan molt de les realitats que vivim.
Uns quants inflan i reforçen el seus "egos" mentres la resta veiem con s'escapa una reunió més sense que s'intueixi cap solució per els greus problemes que ens engoixen.
Ja estem farts de numeros,presupostos,comptes deficitaries,diners que no s'ha sap ben bé quina partida comptable s'ha engullit.
ANEM PER FEINA i busquem punts d'encontra entre blancs y vermells.
Segur que TOTS, inclunt.hi els més tecnocratas i legalistes, sabem on son.Son en els problemes que tenim en comú, com a persones,com a veïns, com a membres d'un Municipi.Son aquells que ens trobem cada día quan sortim dels nostres "paradisos Pungoleros" i ens pasajem per els carrers sense llum de la nostre Urbanització.
Deixem.nos de tants balanços, vells rencors i discursos barrocs. Definim d'una vegada els objectius,contem els calarons amb que contem,i busquem la manera de trovar els que ens faltin.
Ja prou de discutir.Ja prou de acavar les reunions con si alló fos un brenar al col.legi.
TENIM MOLTA FEINA A FER, INVERSIONS QUE DEFENSAR, ...I EL QUE ES MES IMPORTANT ....EM DE POGUER SEGUIR TENINT L'ORGULL DE DIR QUE VIVIM A LES PUNGOLAS.

annacea ha dit...

...PORFAVOR, que se vayan estos muebles viejos llenos de carcoma.
Son muebles que ya no tienen remedio. Y, no hablo de la edad, porque yo soy mayor.Me refiero al espíritu negativo,a su agresividad.Queremos poder hablar sin que por ello se nos incluya en uno o en otro grupo mafioso.
!No quereis a la Urbanización!
!Se os acabado el veneno rancio!
Están llegando los jóvenes con sus hijos que si viven en la Urbanización, y les importa.
JOVENES...VENIR A LAS REUNIONES ....y PREGUNTAR lo que no sabeis, porque será la forma de que lo sepamos todos , incluso los que llevamos dos décadas.
!Me da verguenza ajena!
Os ruego que nos dejeis vivir en nuestros pequeños paraísos, que lo son. Somos privilegiados. Y vosotros unos amargados.
!!!FUERA!!!

Anònim ha dit...

Mantenint la mesura vull afegirme a la mateixa opinió que el article i els comentaris posteriors. M'he sentit molt poc satisfet de la informació que he obtingut en la reunió d'avuí, i com diu l'article no he entes de la misa la meitad. Dels problemes que tenim ni mentar-los i de les selucions encara menys. En la meva escala de Badalona s'avançava molt més en les reunions de veïns i es resolien els problemes. Els números eren l'instrument i no el centre d'atenció. realment em sento cohibit per opinar en elles perquè no em vull decantar cap a cap bando, i la gent sembla respirar un odi incívic. Crec que ens hauriem de multiplicar per cero i tornar a começar amb nous projectes i deixant els balanços per penjar-los en fulles o enviar-los a casa amb un resum clarivident i comprensible. A les reunions pensem en els problemes i busquem solucions, si us plau.

Anònim ha dit...

Me añado a la lista de de comentaristas que opinan que la reunión de hoy ha sido la gran burrada que me ha hecho levantarme pronto por la mañana para salir a las 14h con mayor cara de memo. Yo soy uno de esos pardillos (con mucha honra)que no me he enterado de nada de lo que se ha dicho i creo que no quiero enterarme porque no me interesa....solo se que 400 euros saldrán proximamente de mi cartera para equilibrar...Suerte que no he pagado lo del crimen, pero no me cuadra lo que me han dicho algunois vecinos de que solo no hemos pagado 15 vecinos.No me cuadra para nada.
Necesito un manual para interpretar tanta contabilidad...¿y la luz de la calle para cuando?Señores....yo tengo miedo por las noches y quiero vigilancia como los de Can Miret¿Vamos a hacer alguna cosa?

pungolpetit ha dit...

Pequeños comentarios acerca de la reunión de la Entidad de Conservacion;
Seria posible que en la proxima reunion se multara a los que no se ciernan al orden del dia? Al fin y al cabo al final siempre hay un "turno de ruegos y preguntas" donde pueden decir lo que les venga en gana y los demas, si es interesante, nos quedaremos y creo yo, la mayoria les dejaremos con sus analisis de la actaul situacion en comparacion con la anterior. La multa consistiria, simplemente en 1€, por minuto utilizado, fuera de lugar y decidida su aplicacion por mayoria de los asistentes a la reunion. Este Euro seria para aplicarlo a un hipotetico "bono" para yantar en el restaurante, justo castigo para los que, afortunados ellos, no han de cocinar al llegar a su casa.

Digo esto por cuanto una simple lectura y aprobacion del acta anterior, esto es, si el acta refleja lo que acontenció en la anterior reunión, con independencia de las impugnaciones, segun he visto todas por cuestion de forma, se ha convertido en una cuestion personal entre los miembros de la anterior "Junta" y los demas "imberbes" que por mayoria decidieron que su modo de gestion no les gustaba y prefirieron probar otro modelo.
GENIAL aquel señor que no paraba de hablar de lo que "EL" habia hecho sin concretar NADA y MAS GENIAL un contratado por la Entidad que le reclamaba concrecion. Divertida fue, por definitoria, la contestación a la primera y unica ("EL" prefirio dejar de hacer el ridículo) concrecion que hizo el contratado por la Entidad, Y SOLO ESTABAMOS HABLANDO DE SI EL ACTA REFLEJABA LO ACONTENCIDO EN UNA REUNION ANTERIOR, que rollo nos solto "EL". Lo mas curioso es que despues de soltarnos su discurso desaparecio.... Y sin pagar las cervezas que segun la teoria de la "multa", nos debia a los asistentes.
No se que hizo la anterior "Junta" en mi opinión "El" la esta desprestigiando (excusatio non petita, acusatio manifesta) oí decir un día, la actual es manifiestamente mejorable.
POR FAVOR ya que estamos en el mismo barco rememos en la misma direccion, al fin y al cabo la mayoria de propietarios decidió quien era el patrón y según parece es una persona lo suficientemente ponderada, y hoy lo ha demostrado en su única, ¿porqué más? intervención

urgell ha dit...

Jo no entenc gaire de comptabilitat però, si tenim una reserva de 52.000 € perquè s'aplica al Balanç, a la compte de la deute a Aigües de Catalunya en lloc de fer-ho directament a la compte de resultats?Perquè hem de pagar ara aquesta derrama si aplicant-ho a la compte de resultats encara tindriem una mica de benefici? Perquè ens cobren ara aquests 52.000 € si també els pagarem en el rebut de l'aigua? On són els 6.000 € que falten del que ha pagat l'Ajuntament?

Crec que a Les Pungoles si ha coses importants per resoldre però també crec que els comptes s'han de portar amb rigurositat. Són diners de tots i encara que segur que ningú es queda res les coses s'han de fer bé perquè ningú pensi el contrari.

Anònim ha dit...

Soc una de les poques persones, per no dir la única, per sota dels 35 anys que va assistir a la reunió com a propietaria.
No soc una ESADE pero era ben entenible que els comptes estàn fets amb "criteris" que no afavoreixen els nostres interesos ni cumpliexen la norma comptable.
I dir que el mateix criteri que utilitzen per fer un balanç comptable es el mateix que apliquen per gestionar la reste de temes, inclòs el fet vergonyòs que es condonen el deutes ( aigua...) entre els membres de la Junta....
Bueno ara a veure que mes tindrem que pagar.

am ha dit...

Com voleu que els joves entrin i participin de les nostres assemblees en aquest ambient?
Qui és el culpable d'aquest ambient tan exaltat?
La plataforma veinal (ara molts a l'actual Junta i algú a l'ombra) es va dedicar a anar casa per casa, sobretot de la gent que no venia mai a les reunions, i els va anar dient que la Junta Gestora(anterior Junta) robava, que creava empreses per tal d'emportar-se l'adjudicació de les obres del projecte, ect. ect.
Ara en la reunió d'ahir han hagut d'admetre que tot estava bé i no hi ha res a denunciar. Però aquest senyors han fet i fan molt mal a Les Pungoles, han fet que entre nosaltres hi hagi mal rotllo, que uns no ens parlem amb els altres, que no ens saludem, que discutim....

Com podem donar suport a aquesta Junta? Com podem aprobar unes comptes de les que no han sapigut aclarir molts conceptes?

Fa 20 anys que estem a Les Pungoles, abans ens agradava participar de les trobades, de les festes, dels campionats. Ara no tenim ganes de veure a ningú. ¡¡ A casa s'està més bé!!

urgell ha dit...

Quina falta d'ètica!! La Junta decideix que torna la meitat dels diners d'una antiga deute de l'aigua a un membre de la Junta. Sort que el Sr. President, que aquell dia no hi era, trenca el taló i diu que d'això se n'ha de parlar en la propera reunió de Junta. ¡¡No sabem com es va acabar!! Espero que ara no s'atreveixin a fer-ho.
Qui són els membres de la Junta per perdonar deutes que després repercuteixen a la butxaca de tots? Ens hem de fer de la Junta per deixar de pagar alguna cosa?

am ha dit...

" Vam arribar a una entesa i vam recindir el seu contracte". Això van dir a l'assemblea referint-se a l'acomiadament de la Sra Conxita. Quina hipocrèsia!
A la Sra. Conxita, excel.lent persona, i excel.lent profesional, se li va anar fent la vida impossible des del primer dia que es va formar l'actual Junta. Molta gent se la trobar més d'una vegada plorant a les oficines. Se li va prometre que se li donaria tota l'indemnizació que li tocava per llei i a l'hora de la veritat li van donar menys. Cap membre de la Junta va tenir la delicadessa de despedir-se d'ella l'ultim dia. Va marxar i punt. Ella podia anar a denunciar-nos i segur que li donaven la raó i hauriem de pagar el que li toca, però està tan tipa que no vol sentir parlar més de les Pungoles i per això no ho ha fet.

nonitos unidos ha dit...

En contesta al cometari del Sr am,dir-li que no puc més que constatar-li el fet que el Sr "Lilinfeld" va venir a casa a explicarme el "cuento" de que si l'anterior junta robaba, que ens volia fer unes obres d'urbanització de superluxe i que amb aquestes obres s'hi guanyarien la vida alguns. Aixó son paraules textuals dites al meu marit al portal de casa. I les va dir al meu marit per que no s'habia que jo era qui vivia en aquella casa i devant meu no hagúes tingut "collons", i perdó per l'expresió, de dir-m'ho a la meva cara. Tots coneixem qui és aquest personatge, que no té ni ofici ni benefici conegut, quina clase de persona es éll i la seva familia, els problemes que genera a les persones que l'han hagut de tractar i que ell mateix i la seva dóna diuen públicament que es el PRESIDENTE EN LA SOMBRA.

Ara al cap de 6 mesos la Junta desenvoluparà, segons paraules del Sr Sanchez, membre de la Junta que porta els temes d'obres, el mateix projecte pel qual l'actual junta va insultar i desbancar a l'anterior. Veure per creure.

Contesteu-m'he quin interés té el SR Lilinfeld d'estar i manegar la Junta? No serà aquest el seu negoci?

(Ostres, l'usuari anòmin era jo)

nonitos unidos ha dit...

Sabeu per que van despedir a la Conchita?
Excel.lent professional i millor persona,per que possava en evidéncia als membres de la junta dient-lis a la cara que eren tontos i que de la manera que portaven els temes acabarien malament.
La Conchita era per ells un gra al cul i se la van treure de sobre de males maneres. A la llarga, i el temps hem donarà la raó, pagarem més per tenir una merda de servei. El Sr Pujol hem va semblar que tenia una postura partidista i poc acertada en els seus plantejaments.

urgell ha dit...

Com pot ser que en les ultimes assemblees els vots dels repressentats siguin decisius per les votacions? Com hi ha ara tantes repressentacions? Són totes legals? A partir d'ara volem que vagin acompanyades del DNI tal com marquen els estatuts!!

nonitos unidos ha dit...

Sr Urgell, es fàcil.
Una persona es posa a la porta. Controla els qui han vingut i els vots delegats. La resta que no han vingut o no han delegat es fa una firma en una còpia de la delegació de vot i ja està!!! ja tens vot delegat.
Qui estava controlant la porta quan va començar la sessió? Era membre de la junta o era una ombra?

urgell ha dit...

Més que tenir una actitud partidista, normal perquè la Junta és el que el mana, va tenir una forma d'actuar que no li corresponia. Ell alli hi estava treballant, no formava part de l'assemblea i no era ningú per fer callar a la gent.¡¡Comença bé!!

Anònim ha dit...

Porto molts anys a les pungoles i sé el que em dic. El 90 % de la gent de la urbanització són bellíssimes persones però que passa amb el 10% restant?
Estem farts d'aquest clan (que tothom ja sap qui el forma) que es pensen que són els amos de tot.
Estem farts d'aquesta gent que només pensa en els seus interessos personals i no els col.lectius.
Estem farts que tirin per terra la feina de gent que desinteressadament ha invertit moltes hores, molts caps de setmana, molts mals de cap... només perquè les pungoles tirés endavant.
Estem farts d'aquesta gent que condueix els millors cotxes del mercat i que xuleja de tenir molts diners i després no es volen gastar un puto euro per millorar la urbanització que tenim. Demostren així no tenir ni idea de negocis perquè tothom sap que millorar la urbanització significa augmentar el nostre patrimoni.
Estem farts d'aquesta gent que va casa per casa intentant aconseguir el vot de gent que desgraciadament no té ni idea del que està passant a la urbanització.
Estem farts d'aquesta gent tant antidemocràtica que es presenta a les juntes amb desenes de vots delegats que qui sap com ha aconseguit (bé sí que ho sabem).
Estem farts que hi hagi gent que porti temps negant-se a pagar l'aigua que consumeix.
Estem farts de la incompetència de la junta actual que demostra no tenir ni idea de com es porta una comptabilitat (quins altres interessos teniu?).
Estem farts d'aquesta gent que aprofita desgracies ocurregudes (i no desitjades per ningú) per treure'n profit personal.
Estem farts de tu, Sr Lilinfield (si és que se't pot dir senyor). Al principi erets amic de tothom. Mica en mica vas anar perdent amics i ara només se't veu amb gent que tot just acaba d'arribar a la urbanització (no et precupis ja et coneixaran) o amb el famós clan (que s'aprofiten de tu). Vas fer servir les armes més brutes i antidemocràtiques per aconseguir ser el president de la junta fa un parell o tres d'anys. Per què vas durar només 6 mesos en el càrrec? Quins interessos hi tens? Vas abandonar el barco després d'haver-lo foradat i ho vas fer per la porta de darrera. Ni tan sols et vas dignar de dir-ho personalment, només amb una carta al.legant problemes de salut. Si realment tens problemes de salut (déu no ho vulgui) per què no te'n vas a casa i deixes a l'altra gent en pau? Estem farts de tu, més clar no t'ho puc dir.

Però no aconseguireu el que voleu. No ens quedarem callats. Vetllarem pels interessos de tots i cadascun dels pungoleros. No intenteu treure'n cap profit personal perquè us estarem vigilant nit i dia. I hi anirem fins a les últimes conseqüències. Els que porteu molt temps a les pungoles ja sabeu de quin tipus de gent estic parlant. Els que fa poc que hi sou no us precupeu, enseguida us donareu compte de a quina classe de gent estem parlant. Només us demano que aneu molt en compte amb els pungoleros que us intentin convencer d'algo. Si algú ve a casa vostra a parlar-vos d'algo de les pungoles, agafeu-ho amb pinces. Segurament només és gent que vol el teu vot per treure'n un profit personal.

Anònim ha dit...

Per fi i gracies a aquest foro m'adono amb optimisme que som varius que pensem igual dels clans, de les màfies i de les enemistads personals que fan de les Pungoles un formiguer ple de dinamita. Mentre deixem intervindre a aquestes colles de pamplines enquistads amb lentilles amb la "s" de dollar els nostres carrers continuaran sense llum, el asfalt serà un desastre i els nostres fills hauran de sortir acompanyats cada matí per anar a buscar el autocare del cole. Els que no ho sàpiguin veure...que marxn i deixin a la sang nova tirar endevant. Nova junta i els veïns rancis a callar!! Ja ens teniu farts a tots i sort que molts d'ells només pujen pel cap de setmana....es millor que us preocupeu de la vostra vida us fiqueu les ulleres de veure per adonar-vos que começeu a donar llàstima i ens atabaleu a tots. Si ho fem be els que ho veiem així ens hauriem de reunir i començar a treballar plegats. Prou ja de històries per no dormir....projectes, projectes i projectes. Nous com jo i veterans amb criteri fem somriure de nou a Les Pungoles com dieu que va ser temps enrera, on em diuen que families emblemàtiques que ja no es veuen es reunien, compartien el caliu de la llar i la bona companyia i es sentien orgullosos de veure creixer aquí els seus fills. On estan aquells caballers que dieu??No queda res de tot això?? Ho volem veure!!

Anònim ha dit...

Carai,carai....sembla que la llum es pot arribar a veure al final del túnel...on estan aquelles famílies emblemátiques que mantenien la unió i eren forts i representatius...els necessitem...on estan els Espelt,Muntañà,Badia,Vendrell, Cendra,Codorniu,Alié..i altres que van fer forta i viva Les Pungoles, on estan ara que necessitem fortalessa...com anyoro aquells temps......els anyoro molt...Ara només callem i observem la guerra devant nostre.Jo també sento vergonya aliena de lo malament que ho estem portant.

am ha dit...

Si, Can Candi, aquestes families i moltes més de les més antigues, com per exemple Serra, Puig, Simonet, Torra, Viader, Bardés, Esteller, Tomás, Costa, Freixes, ect. ect.que, o no van a les assemblees o si hi són no es manifesten. Les Pungoles necessita a tota aquesta gent per tornar a aixecar el cap. No la deixem morir!! Hi hem passat masses bones estones !!

Anònim ha dit...

On era tothom quan es va deixar perdre l'Associacio de Propietaris?

am ha dit...

Usuario Anónimo, això era una causa perduda. Amb només uns 70 socis com hi havian no es podia mantenir les instal.lacions, refer el muro, pagar les obres del projecte i pagar l'indemnizació. Una altra cosa seria si s'hagués pogut passar tota l'Assossiació a l'Entitat, però no va poder ser i tots els esforços de fer una altra cosa que la que s'ha fet van ser inutils.

nonitos unidos ha dit...

Crec que no cal "resussitar" a las "viejas glorias", aquesta gent es gran i la vida els hi ve de tornada. El que habien de lluitar ja ho han fet i ara es hora de que la "next generation" s'impliqui. Aixó comporta posar atenció, criteri, temps i diners, i caram, caram.... la gent vol solucions sense esforç.

pungolitic ha dit...

El perdre la Asociació de Propietaris i amb ella la "nostre" Zona Esportiva es un error greu que ens fará vergonya explicar.li al nostres nets.
¿Cóm que no podiem tirar endavant?
Perdó.........la majoria no va voler.Una colla de cagats, que la pitxor lluita que han emprés es la d'apretar quan van restrets.
En un día no molt llunyar,s'estiraran dels cabells,per la seva feblessa,quan veigin com es posa les botes un especulador amb collons.
Crec que ho varem entregar sense lluitar.
Posats a ser cobards,potser ens ho tindriem que haver deixat pendre,pero no regalar.ho amb escriptura pública.
Com a minim hagués sigut més digne.

PERO....AIXO DE LA DIGNITAT COMENÇA A SER UN BE ESCAS EN AQUESTA COMUNITAT.

pungnou ha dit...

Jo vull unes Pungoles diferent a l'actual.
Jo vull invertir en les Pungoles perquè i crec en les seves possibilitats i perquè és un patrimoni, bo, que estimo i que té futur, i del que vull que tan jo, com els meus fills, com els meus nets es sentin orgullosos del mateix.
Jo vull unes Pungoles on els homes no siguem illes i caminem tots en una direcció amb dialeg i bones maneres.
Jo vull també com altres, unes Pungoles on el meu fill pot anar pel carrer amb la bicicleta sense por a res ni a ningú i on la nit no es converteixi en un toc de queda.
Jo vull fer de les Pungoles una entitat de superluxe, perquè no és una utopia i on els nous projectes tothom els vegi com una inversió que els nostres fills puguin disfrutar amb valor.
Jo vull unes Pungoles on fer esport, divertir-me sopar amb la gent, celebrar festes, fer teatre, fer misses de campanya, barbacoes i paelles com el que em va vendre la casa em va dir i encara no he pogut viure.
Jo vull unes Pungoles on parlar i participar, i inclús participar no em fagi por com ara, on sembla que tots veiem la "paja en el ojo ajeno" i on tot lo anterior va ser pitjor.
Jo vull unes Pungoles com les que tothom somiem però de les que sempre reneguem per por als mals actes i les ombres.
Jo vull unes Pungoles com les que qualsevol persona amb sentit comú, sense resentiments, sense demagogia i sense interesos aliens voldria per ell i els seus.
No vull més contes que donen voltes a lo mateix, ni guerres personals, ni noms ni cognoms, ni clans, ni emblemes, ni administracions, ni burocracies. Jo com altres vull projectes amb cara i ulls, persones franques i molta informació al meu nivell.
Realment es tan demanar??

EM ha dit...

A causa de la quantitat de comentaris que he vist que apareixen sobre l'Assemblea Extraordinària del passat dia 17, m’he proposat fer el mateix, però signant amb el meu propi nom i intentant puntualitzar algunes coses què s’han dit.

En primer lloc dir que el meu nom és Eduard Mas i he participat en moltes Juntes Directives de l'Entitat Urbanística, sempre ho he fet de forma independent sense pertànyer a cap “clan”, i tampoc mai he fet negocis amb terrenys i altres qüestions de “Les Pungoles” i tampoc he tingut un gran interès a ressaltar la meva aportació a l'Urbanització.

És cert, com diuen alguns escrits, la tensió i crispació que es respira a l'Urbanització i, que les instal·lacions són tercermundistes, per tot això a continuació donaré el meu punt de vista de com s’ha arribat a aquesta situació:

1.- L'any 2000 el que subscriu era president de l'Entitat, i es va presentar un projecte global per actualitzar totes les instal·lacions de la Urbanització, en consens amb els Ajuntaments corresponents. Tenia un cost aproximat d’uns 600 milions de les antigues pessetes, i si es realitzava, la Urbanització era recepcionada automàticament pels Ajuntaments. Què va ocórrer?

a) Alguns “clans” amb suports de persones de la Junta actual van boicotejar el Projecte i no van permetre ni tan sols que es votés.
b) Van utilitzar per això molts dels arguments que s'han utilitzat últimament: projecte sumptuós, més d'un s'enriquiria, interessos creats, etc., i sobretot van criticar que havíem adquirit, del Promotor inicial, sense cap cost, les parcel·les destinades a la Fossa Sèptica i Zona Verda. Pero en l’Assemblea pràcticament molts ja feien càlculs per veure el que els correspondria a cadascú si es venien.
c) També es va utilitzar per desgastar a la Junta una sèrie de problemes que existien amb l'Associació de Propietaris, integrada i dirigida, entre altres, per membres o simpatitzants de l'actual Junta, i que ara no ve al cas explicitar
d) Conseqüència de tot això va ser que la Junta que presidia va dimitir en Ple.

2.- Les conseqüències de no realitzar les obres del Projecte de l’any 2000 han estat les següents:

a) Estem pagant dos cops pels mateixos serveis, l'IBI als Ajuntaments i les quotes a l'Entitat
b) Les instal·lacions estan deplorables i pràcticament no es dediquen diners al seu manteniment.
c) El projecte s’encarit.

3.- Durant els anys 2.001 a 2.003 i part del 2.004, van presidir l'Entitat Urbanística i l'Associació de Propietaris part dels integrants que van boicotejar a la Junta del any 2.000. Com es va acabar?, van dimitir i van deixar l'Entitat i l'Associació sense govern.

4.- Després d’uns mesos d’estar l'Entitat sense govern, l'Ajuntament de St. Antoni va cridar uns senyors determinats perquè es constituïssin en Junta Gestora i així va ser com es va crear. No diré tots els treballs que la citada Junta ha realitzat, només recordar que va ser molt ben rebuda així com recolzada per l’aclariment de comptes de partida i en la liquidació de l’any 2.004. Cal ressaltar que aquesta Junta tenia com a únic objectiu principal, d’acord amb la majoria d’associats, crear un projecte d’urbanització i passar a l'Ajuntament. L’Associació va ser dirigida per algunes persones amb el suport de membres de la Junta Gestora.

Doncs bé, un altre cop els problemes reals es van presentar amb l'aprovació del projecte, ja que encara que malgrat ser aprovat per una gran majoria, gairebé el 64%, no es podia realitzar ja que es precisava una majoria qualificada del 67%.

Un altre cop les mateixes crítiques a la Junta, que robàvem, que fèiem convenis amb els proveïdors, etc., es va crear una Plataforma d’oposició i d’intoxicació, visites porta a porta, moviments assemblearis, pamflets amb informacions falses, etc.

Com va acabar? En l’Assemblea General de l’any 2.005 no van deixar parlar a la Junta Gestora i un membre de la Junta actual va dir que anéssim ràpid a realitzar-la perquè a tot dirien que NO. El resultat ja ho saben, Junta Nova amb gent que ja van boicotejar la Junta de l’any 2.000 i el primer projecte amb tot el suport dels que van dimitir i van deixar “Les Pungoles” sense govern . Faig un incís en aquesta qüestió, Com s’obtenen els vots?, Quantes delegacions de vot existeixen?. Quantitats molt importants, mai havia ocorregut.

Però per la meva part res a objectar, que la Junta nova faci el que l'Assemblea li permeti.

ASSEMBLEA DIA 17-9-2006.-

La Junta actual presenta uns comptes que no són correctes. Els comptes em perjudiquen com a persona individual. No estic d’acord, per tant formulo unes puntualitzacions a l'Assemblea.

La meva intervènció va ser aquesta:

“Demano a la Junta que tot el que vaig a dir a l’assemblea sigui anotat en el acta del dia amb la màxima literalitat possible, ja que probablement i segons es resolgui tindrà conseqüències posteriors.

Bé, em dirigeixo als associats, en aquestes comptes hi ha errors dels següents tipus:

A) Partides que s’han produït l’any 2006 i s’han comptabilitzat en l’any 2005
B) Falten partides que realment es deuen i que no apareixen en el Balanç
C) Per cap lloc surt comptabilitzat els diners que s’han pagat a través dels rebuts d’aigua.
D) El repartiment de despeses es fa per un sol coeficient i no es té en compte que s’ha d’utilitzar dos, el de propietat i el de la torra si es té. Naturalment això comporta liquidacions personalitzades.

De tot el que he dit fins ara puc donar exemples i detalls però, si ho fes ens allargaríem i els avorriria i no és aquesta la meva intenció, per tant, sols em centraré en un punt que crec que és l’important. Naturalment puc donar detalls del que he dit, allà a on correspongui.

A grans números, el resultat presentat per la Junta de la que jo era el responsable dels comptes era d’una pèrdua de 19.000 € i la nova Junta presenta una pèrdua de 49.000 €.

Aquesta diferencia sols pot ser perquè, o nosaltres amagàvem coses i ens haurien de denunciar a un Jutjat de Guàrdia, cosa que no han fet perquè no hi ha res a denunciar, o bé perquè la nova Junta han fet servir un altre criteri comptable. Ara bé, si s’ha aplicat un criteri nou s’ha d’aplicar-ho a totes les comptes. Ho dic perquè:

El seu criteri ha estat anar a la cosa fàcil, eliminar inversions i amortitzacions, eliminar provisions d’impagats i eliminar reserves per contingències. Com l’han aplicat?

Els números son: 19.000 € de pèrdua presentats per la Junta anterior més 39.000 € de inversions que passen a despesa ja tenim 58.000 € de pèrdua.
Ara bé l’hi restem 7.000 € de provisió d’impagats, la pèrdua es converteix amb 51.000€, pràcticament la que presenta la nova Junta.
Bé però existeixen 52.000 € de Reserves, que corresponen a diners pagats per tothom amb proporció al percentatge de propietat i per tan si els descontent del resultat passa a ser d’un benefici de 1.000€, però això la Junta no ho vol i que fan?, aquesta quantitat no la anul·len per la compte de resultats sinó que la descontent del Balanç, de la partida de resultats negatius d’anys anteriors que correspon al deute amb Aigües de Catalunya i que evidentment ens facturaran i pagarem tot el import a traves dels rebuts de consum d’aigua.

Resumin, com afecta això a la butxaca de tots?, ens afecta que volen que paguem 52.000€ ara immediatament i aquets els tornarem a pagar al llarg del temps amb el consum del aigua.

Espero que la Junta doni una resposta a tot això i els demano que desprès em deixin fer una contrarèplica a les seves respostes..”La Junta no dona una contestació vàlida a la pregunta. Tot són interpel·lacions, contestacions fora de lloc, crispacions etc.,.

Val la pena dir que en l’Assemblea la Junta va haver de dir que les comptes de la Gestora eran correctes i no tenien res per denunciar.

Malgrat tot, els comptes són aprovats, evidentment amb els mateixos sistemes de votació de l'Assemblea anterior, doncs bé senyors de la Junta, m’importa poc aquesta votació, per la meva part recorreré, encara que algunes persones diguin que això és crispar l’ambient, em sento perjudicat individualment i tinc tot el dret a RECÓRRER i això és el que faré.

Salva Bagunyà ha dit...

De vegades penso si el que va rebentar un altre reunió fa uns anys, va aconseguir aturar el tema de les obres, va dimitir com un covard, dorm tranquil pensant que ara tindríem una urbanització ideal, ja estaríem recepcionats, i no haguéssim tingut el espantós episodi que farà que això mai torni a ser el mateix, NO DORMIS ETS EL RESPONSABLE DE MASES COSES DOLENTES, MARXA I DEIXENS EN PAU ETS DOLENT.

Salva Bagunyà ha dit...

Avui hem tingut la preciosa reunió de propietaris, es increïble el passotisme de la gent, el Sr Mas explicant el errors contables i el “contable” dient bajanades, vaja inútil, no han contestat ni han deixat acabar les preguntes del Mas, ni d’altres propietaris, com pot ser que una junta perdoni un deute d’aigua a un altre membre de la junta, Al Capone tindria mes vista, menys mal que el president de la junta el hi ha sortit rana i no el hi permet aquest abusos. De enviar el rebuts al organisme de la Diputació res de res, primer l’ajuntament te que contestar les impugnacions i depèn com ho faigui si es un procediment civil, la entitat te que començar veí per veí un procés judicial a cadascun, per reclamar el pagament i llògicament perdera, i llençarà un munt de diners, per una rc subsidiària mai ningú embargarà una propietat, i si no al temps. Ara es brutal que sentint tot això encara la masa els hi a aprovat tot, BEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!. Mai no havia vist tants vots representats en ma vida es una pasada, espero que en les pròximes assemblees es demani el DNI del que donen el vot, per evitar pensar el que tots pensem quan veus algú amb la ma plena de paperetes i que quan demanes quans en portaven diu que 20 ja ja ja, no dormi tranquil fantasma que igual ets el responsable de fer les coses malament avanç i et demanem responsabilitats dels teus actes. Et vigilaran.

pungolitic ha dit...

Sr.Mas:

de moment......Gracies per l'informació.
Després de molts anys i moltes reunions soporiferes,veig que encara no se res de res (i crec no ser l'únic).
Aquest es el camí.....INFORMAR,INFORMAR,INFORMAR......
Ja es hora de no arrivar a les Assambleas amb el lliri a la má
i esperar que els de sempre parlin per en uns minuts pendre partit.
Els temes han de anar ben definits i ben informats.
No puc encara dir que vosté esta en possesio de la raó, peró la seva transparencia i sinceritat el fan candidat a que així sigui.
La raó sempre s'ha acaba impossant,
i si es així,segur que ens trovarem treballant junts quan tot aixó re-arrenqui,que segur que ho fará.
L'encoratjo a seguir informant.Tenim aquest blog,que ja es molt.

Gracies Sr.Mas

nonitos unidos ha dit...

En l’ultima assemblea hem assistit a una votació que des de el meu enteniment no correspon a un grup de gent ordenada i civilitzada, sinó a un grup de matussers que amb la seva actitud estaven promovent un possible frau.

Vaig veure amb els meus propis ulls, i espero que algú més també ho veiés, com el Sr. Tomás Lilinfeld tirava un plec de vots que a cop d’ull tenia un gruix més que considerable a la urna, sense que ningú de la mesa presidencial li fes cap pregunta tot i les protestes que vaig dirigir al president de la entitat.

El fet que acabo d’explicar va quedar així, i es clar, que el resultat de la votació va ser del tot favorable a les propostes que defensa el Sr. Tomàs.

Vaig marxar de l’assemblea amb un sentiment de total indignació. Però ara al cap casi d’una setmana hem pregunto:

Si tot el vot delegat era de 26 paperetes i com podeu comprovar el gruix d’aquest nombre de papers no fa mes de 3/4mm (he tallat els papers i ho comprovat, feu-ho si ho considereu oportú), d’on va sortir el gruix de vots que portava el Sr. Tomàs a la mà?

Es de suposar que tot el vot delegat no devia estar en mans del Sr. Tomàs, ja que vaig veure que el Sr. Pérez (membre de la Junta) en portava 4 o 5. Torno a preguntar, si restem del total de vots delegats els que portava el Sr. Pérez, d’on surt el gruix del Tomàs?

L’última pregunta és que feia el Sr. Tomàs controlant l’entrada de propietaris i custodiant les paperetes de vots si ell no es membre de la Junta?
Per que es un fet palès i constatable que el Sr. Tomás i el Sr. Pérez, van estar durant tota la reunió controlant l’entrada de gent amb el llistat de propietaris i totes les paperetes de vot, d’aquells propietaris que no havien assistit a l’assemblea.

Totes aquestes preguntes hem porten a pensar:

Es plausible que un cop comprovat qui no havia assistit a l’assemblea, el Sr. Encarregat de la llista marquès a propietaris com assitents (ficant una “X” al llistat d’assistència) i agafés les paperetes de vot, marcava l’opció de vot que a ell l’interessava i les dipositava a la urna.

Per què el president va fer cas omís a les meves peticions i no va comprovar el vot delega?. Això pot comportar i comportarà que més d’un soci faci recurs sobre aquesta votació. La comprovació de vot delegat es un requisit obligatori recollit en els estatuts. Per això sempre les votacions es feien de manera nominal, per comprovar quanta vots dipositava cada propietari.

Per què fa servir la Junta aquests criteris de comportament que donen a entendre una falta total d’honradesa en les seves actuacions?

I per últim quin motius porten a que un persona que no es membre de la Junta sinó un simple propietari, actuï com si remenés les cireres.

Personalment hem té sense cura qui formi la Junta. L’únic que vull es que els meus diners siguin ben administrats, serveixin per fer les obres d’urbanització, que els pressupostos es realitzin sense errors comprables, que no s’amortitzi l’inversió de l’aigua de forma incorrecte (una per coeficient i l’altre per consum) i que la junta doni explicacions clares i no formuli preguntes capcioses per entabanar als propietaris i decantar-los a la seva conveniència.

Anònim ha dit...

Em sembla escandalós el tema dels vots delegats. Què vol dir que no es comproben les firmes? Com és possible que algú porti tants vots delegats? En la pròxima reunió s'ha d'EXIGIR el DNI de tots els vots representats. Així ho diu en els estatuts. D'altra manera ens veiem obligats a impugnar qualsevol acord que surti d'una votació antidemocràtica. De què teniu por junta? Que sense fer trampes no es veieu capacitats de guanyar les votacions? I a sobre intenten perdonar el deute de l'aigua a un membre de la junta!! Quin escàndol!! Personalment aniré fins a les últimes conseqüències!!

I el Sr Lilinfeld aquest... qui et penses que ets? Per què no entres dins la junta? Per què no expliques d'on venen aquests vots que portes? Per què hi tens tants interessos? D'on vas treure els cotxes nous que et vas comprar just en aquests 6 mesos que vas ser president? Ets molt mala persona i, per sort, tothom comença a donarse'n. Ara, ves molt en compte perquè no et treurem els ulls de sobre

am ha dit...

Bé és cert que nosaltres vam veure que un de la Junta entrava a mitja assamblea amb un pilot de papers. Els debia entregar al Sr, Lilinfeld. El que no podem probar si eren representacions falses, falsificacions de gent que van posar com assistent i no hi era, o si a mitja reunió van anar a fer el porta a porta al veure que se'ls podia posar malament la votació. El cas és que molt democràtica no va ser. Però tota això és dificil de demostrar.

De totes maneres, no ens passem, una cosa és falsificar firmes (molt greu) i l'altra pensar que poden haver robat, fa uns anys o ara. Això no ho crec. Crec que hauriem d'anar en compte del què diem. No escalfem més l'ambient per el bé de tots.

Anònim ha dit...

CONTESTACIÓ A PUNGOLITIC

Segurament té raó que el camí és informar i que no s’ha fet prou o be no s’ha fet suficient.
No obstant això, crec que a demes d’informar, també és responsabilitat de totes les persones informar-se.

Sense voler fer una crítica general, li manifesto que en cap Junta de les que he format part hi ha hagut un intent d’enfosquiment de la informació, segurament no ho hem sabut fer millor. També cal reconèixer que participar en la Junta de l’Entitat i en la Junta de l’Associació, significa moltes hores de dedicació i reunions pràcticament setmanals, per la qual cosa segurament hauríem d’haver dedicat més temps per poder informar degudament.

De totes maneres li vaig a indicar quins canals utilitzàvem per informar, eren els següents:
-Circulars quan existien problemes immediats.
-Tenir una persona a les Oficines, tots els dies de la setmana i dissabtes alterns.
-Entrevistes personals amb membres de la Junta, si ens ho sol•licitaven.
-Alguns butlletins informatius.
-I sobretot, molta informació en les Assemblees.

Reconec que quant es va crear la famosa “Plataforma”, no poguérem competir amb ells, ja que feien: circulars contínuament que no podíem contestar, assemblees setmanals i, la resta de dies el porta a porta com alguna secta religiosa y sincerament, no teníem temps.

Per la meva part li dic que em comprometo ha fer tot el que pugui per contestar preguntes que es facin en el blog, per la qual cosa en seguida que pugui contestaré les de l’article AFEGINT DUBTES?

També i per al que estigui interessat, dir-los que disposo de totes les diapositives que s’han projectat en les Juntes Ordinàries i Extraordinàries des de finals de l’any 2000 i principis del 2001, i les realitzades per la Junta Gestora (Febrer 2004 a Març 2006), aquests fitxers estan en format Power Point, i només recordar que parlen dels famosos dos projectes, de l’aigua etc.

Aquests fitxers estic disposat a remetre-les-hi via e-mail a totes les persones interessades que me’ls sol•licitin. Per consegüent dono a continuació la meva direcció electrònica perquè qui vulgui me’ls demani li enviaré, pel mateix e-mail com més aviat millor.

mastorrent@menta .net

Eduard Mas

nonitos unidos ha dit...

Hi ha coses que no entenc i que m’agradaria donar forma als meus dubtes , en l’esperança de que siguin compartides per mes persones, i veure si entre tots son capaços de donar un cert significat a tot això.

L’actual junta hem va enviar una carta reclamant-me el pagament de la meva part, en la responsabilitat subsidiària que la sentencia, per la assassinat del Sr. Heredia, li correspon a l´ Entitat de Conservació de les Pungoles, aquest fet em va generar tot un seguit de preguntes, las quals les intentaré redefinir per veure si soc capaç de contestar-les o que me les contestin..

1º.- La sentencia condemna al propi assassí a pagar i de forma subsidiària a L´Entitat.
Com s’ha arribat al fet de que tota l´ indemnització corri al càrrec de l´Entitat? Dedueixo que els bens del assassí han estat protegits per el advocat d´aquest, i la pregunta surt sola: Es que el nostre advocat i la junta que en aquell moment estaven al càrrec no van demanar mesures cautelars al jutge per que aquestos bens no fossin ocultats tal com es veu que a passat?.

2º.-L´Entitat te una assegurança de R.C.: Perquè el jutge no condemna a la Cia.?
Sobre aquest punt ja tinc una resposta que la dona el propi jutge que fa la sentencia: Resulta que el nostre advocat i la junta que l´havía contractat no la van demandar, per lo tant el propi jutge es lamenta que no la pot condemnar. I aquí la pregunta que hem sorgeix es : Tan inexpert es aquest advocat, o es que seguia instruccions de la junta per no fer-ho?

3º.-L’ import de la condemna es de 400.000.- euros, a primer cop d´ ull hem sembla prou quantiosa, i desprès d'anar comparant sentències en situació similars el imports es situen a la ratlla de 120.000.- euros. El dubte tornar a ser el mateix: La junta que ens representava en aquell moment no va fer tot el possible per preservar el nostres interessos? O van seguir la estratègia, públicament declarada en les Assemblees per el President del moment(2), de que ells donarien tots el arguments i condicions perquè la condemna fos lo mes alta possible? Això a mi hem semblaria molt be, sempre que desprès la indemnització, que va unida a qualsevol condemna la pagues els qui promouen aquesta idea: O es que el advocat no els va avisar que lo que estaven fent perjudicaria a tots el propietaris de la Urbanització?


4.-Una vegada arribats aquí, com hem passat d´una condemna a l´Entitat a pagar els propietaris? Aquesta resposta ja la tinc. Els propietaris no tenen que pagar res. Es l´ Entitat amb el seus bens la que te que fer front, i si no hi han bens aleshores es queden sense cobrar, però dona la casualitat que si, que hi ha bens, en forma de varies parcel·les en el terme de Sant Pere i que encara tenen la Qualificació de Sol Urbà, i per lo tan amb preu a mercat. La Pregunta: Perquè no s'ha fet així, deixant protegit al propietari?
Però per mes aclariment diré que tan sols es pot exigir el pagament si en una assemblea extraordinària una majoria de propietaris ,d´ acord amb els estatuts decidissin aprovar-ho. Si es fa així l´entitat tindria un problema perquè per fer l´embargament dels impagats o te que fer per via civil donat que no es tracta d´un tema de conservació i per tant no es pot dur el cobrament a traves de la via executiva que fa la Diputació. Perquè tot això no se l’hi ha explicat clarament als propietaris, i se l’hi a fet una pregunta clara de si vol o no vol pagar, i no la pregunta que es va fer en la ultima assemblea en que això es demanava de forma implícita amb un si vols pagar-ho amb una o dos vegades, donant per fet quelcom que no estava decidit? Devem ser els únics condemnats que anem a comprar la corda perquè ens pengin.

5º.- Que fa un president a l´ombre(1)? O es l´ombra de un ex president que intenta redimir una sèrie d´actes que seguint el seu tarannà ens torna a toca la butxaca a tots.

6º.- Aquesta preguntar hem produeix un gran malestar: Que passaria si algun tingues un accident, per exemple de moto i quedés tetraplejic, i la culpa fos del mal estat del carrers i ens caigués un altre condemna, i en aquest cas possiblement casi dues o tres vegades superior, quant nosaltres mateixos ja hem obert el camí de pagar de forma personal les condemnes de l´Entitat?

7º.- Una de les coses que s´argumenta per pagar, es que el jutge ha embargat els comptes de l´ Entitat i de veritat que això sa fet, i jo hem pregunto: Quant un embarg es de tots el recursos econòmics de una persona física o jurídica?. Potser es que el jutge no sap que la entitat nostre es atípica i fa les funcions que normalment dona un Ajuntament. Hens deixaria sense aigua ,enllumenat públic , manteniment de clavegueres...Etc.? O es que ningú ni tan sols l’advocat que ens assessora no serà capaç de dir-ho?

Com ha resultat final tinc que dir i preguntar: Perquè tinc la sensació de que hi ha hagut una junta en temps anterior(2) i ara hi ha un altre junta actual que sembla que no defensin els meus interessos i els de tots els propietaris? Podem continuar així.....?

Aclariments:
(1) “Presidente en la sombra”: Declaració literal feta per la Sra. Lilienfeld, quant va ser preguntada per el càrrec del seu marit a l´actual Junta.
(2) Amb refereixo a la presidida per el Sr Lilienfeld.

jordi ha dit...

Quina vergonya, entre tants i tants d'escrits nomes n'he llegit un signat amb el nom de l'autor i, a mes, manifesta estar disposat a efectuar els aclariments que la gent cregui convenient. T'apaludeixo company. Deixeu, si us plau, d'insultar i menyspreuar a gent des de l'anonimat, es aquesta l'idea que en teniu de Les Pungoles i dels pungoleros? Per que demaneu transparencia i us amagueu a la mes pregona de les clavegueres, com es l'anonimat, quan es tracta de parlar d'altra persona?.

pungolitic ha dit...

Molt bé Jordi.Molt maco el que has dit.Peró veig que tú tampoc signes.Que et passa company?
Pensó que es lamentable que en tot el que s'ha escrit aquestos dies en aquest blog tan sols veigis insults.Jo,ademés,veig informació.
El que se pica.....ajos come,COMPANY!!!

EM ha dit...

Eduard Mas dijo...
PUBLICAT EN EL ARTICLE AFEGINT DUBTES

Com a membre de la Junta Gestora i veient els dubtes que existeixen d’alguns veïns de la urbanització, de la forma més breu possible vaig a contestar totes les que pugui. Per fer-ho les agrupo per temes i a continuació dono la resposta que conec.

PRIMER TEMA.-
- En quin estat es troba actualment el projecte de reforma de la urbanització?
- Quin és el cost actual de les reformes i quan tocaria per parcel·la?
- Perquè es va aturar en el seu moment i quin va ser el percentatge?
- Perquè no s’informa als veïns de forma oberta de la realitat del projecte de reforma per poder prendre decisions fermes?

El projecte es va presentar a tots els veïns en una assemblea extraordinària que es va fer al mes de Juliol del 2005. En aquesta assemblea es va aprovar el projecte en un percentatge de vots afirmatius del 64%, però degut a que és un pressupost extraordinari era necessari el 67% perquè fos vàlid.
La Junta Gestora volia presentar-ho de nou en una altra reunió per aconseguir la seva aprovació, per això pensava fer alguns canvis per tornar a votar.
Per tot això a primers del any 2006 va encarregar al tècnic del projecte que canvies: fer conduccions d’aigua per una única vorera de tots els carrers en lloc de dos (encara que aquesta solució comporta foradar els carrers en cas de noves connexions) i també eliminar fer de nou les connexions des dels pous de recaptació fins al dipòsit central.
Aquestes variacions i alguna altra que no recordo no eren importats i no feia variar la naturalesa del projecte, val a dir que tampoc representava un estalvi de diners important.

Altre assumpte que es volia resoldre, era l’ elecció de l’empresa triada per fer el projecte. El tècnic encarregat preparava un qüestionari de valoració de les ofertes de les empreses constructores perquè, desprès d’un concurs publicat en el bolletí de la província i en algun diari, l’obertura de les piques i l’elecció es fes en un acte públic. Naturalment a totes les empreses que ja havien presentat ofertes, que van servir per tenir una idea aproximada del cost de les obres, se’ls facilitaria tota aquesta informació perquè es presentessin de nou.

El cost aproximat de les obres, incloent el soterrament de les línees telefòniques i elèctriques era de 6.700.000 €. El cost aproximat per una parcel·la normal era de uns 19.000€ que, es podia finançar en un crèdit bancari, que el seu cost era: a 5 anys 364 €/mes i a 8 anys 249€/mes.

Tota aquesta informació la coneix la nova Junta i ara és ella la que ha d’informar com està el Projecte.

SEGON TEMA

Qui va designar l’advocat que va portar el tema del crim i qui el va proposar?
Com està el tema de l’asseguradora?

L’advocat Sr. Rofes el va designar la junta del Sr. Lilienfeld (President) i el va recomanar el Sr. Puyol (Vicepresident de la Junta), ja que va indicar que era amic seu.

Existeix una demanda civil contra l’asseguradora i un altre d’aixecament de bens contra el condemnat. La primera tardarà aproximadament un any en fer-se el judici i la segona demanda deu estar a punt de sortir, de totes formes aquesta informació ha de donar-la l’actual Junta.

TERCER TEMA

Com es diu l’empresa que ha guanyat el concurs de gestió de les instal·lacions esportives, qui la representa i com es pot contactar amb ella?
Què s’està fent respecta la millora de la situació actual de les instal·lacions esportives?

Respecta a tota la qüestió de les antigues propietats de l’Associació de propietaris val a dir que actualment son propietat de l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, i per tant és ell qui ha de respondre aquestes preguntes.

Ara bé, la transmissió de la propietat s’ha fet a mitjans de l’any 2006 i encara no ha tingut temps de fer res. No s’ha fet cap concurs i tampoc hi ha cap empresa que tingui la gestió de les instal·lacions si no que ho fa el propi Ajuntament.

Quant es va fer la transmissió de les propietats a l’ajuntament es van fer el següents acords:
-A partir del 2007 l’ajuntament feria inversions per millorar les instal·lacions ja que és necessari que les mateixes quedin reflectides en els pressupostos municipals.
-L’any 2006 continuarien com estaven. Igualment el restaurant continuaria amb el mateix arrendatari.
-Un altre acord és que l’ajuntament es comprometia a actuar com un propietari normal, amb el coeficient de propietat que li correspon, es a dir pagaria el que li correspongui de totes les partides de propietat (assassinat, projecte, reparacions i manteniment, etc.).

Sobre aquesta qüestió de les instal·lacions esportives l’ajuntament està disposat a col·laborar si es constitueix una Associació de Veïns, a la qual li podria donar la gestió de totes les instal·lacions, per tant si algú s’anima a posar-la en marxa, ja sap el que ha de fer.

Si algú te interès en conèixer més informació sobre el projecte del any 2000 i de l’actual, així com totes les qüestions que s’han tractat a les assemblees de finals de l’any 2000 a principis del 2001 i de l’any 2004 fins a principis de l’any 2006, com ja he dit en la contesta d’un altre article, puc facilitar-la en format PDF, amb totes les diapositives que s’han projectat a les assemblees.

Poden enviar un e-mail a la meva direcció electrònica, que és la següent:
mastorrent@menta.net
En el mateix e-mail jo adjuntaria tots el fitxers.

jordi ha dit...

Company "pungolitic", el mateix error que tu has tingut amb mi ja l'he tingut amb el titular del "bloc" i li vaig demanar publiques disculpes. Em sembla que a banda de l'informacio que dona el mateix "bloc" dels que hi participen, les meves dades son reals, en algun altre lloc hi consten, de totes maneres les repeteixo i aixi t'estalvio la cerca. Jordi Castells, adreça email, jordi-castells@hotmail.com.
Benvolgut, com tots els Pungleros, Pungolitic, si no vols donar-te a coneixer publicament, diga-m qui et ets en privat i tot prenent un cafe podrem parlar del que tenim en comú: la nostra benvolença per Les Pungoles.

Salva Bagunyà ha dit...

Penso que tots els que tenim alguna inquietud per tirar endavant fins hi tot algun membre de la junta, dos son els únics que es salven, els sr. Pamies i el sr. Alsina dels quals se personalment son dos grans persones i professionals, els demes be ja ho veieu, a les juntes, nomes fan que cridar i demostrar el seu talant, 2 per portar el projecte, (diu que el mateix existent) ja teníem 13 pressupostos, 2 per el manteniment (de la llum, si no plou), dos per conspirar (ja sabem qui son), i un presi, al que no respecten massa, ja que a la marxa es perdona l’aigua a un que no se que pinta, però esta a la junta. Be podríem quedar per mira de desblocar tot això i tirar endavant, per cert?? Que fan moltes tardes el Puig i el Lilinfield sols a les oficines??

pungolitic ha dit...

Amic Castells.Tot explicat.
Estem d'acord en la benvolença de Las Pungoles i resta pendent el café proposat.
Ben aviat coneixerás les meves dades i la de moltes persones més.
Fins aviat.

Anònim ha dit...

La meva veïna Anna,

A la meva veïna sembla que li sembla malament que jo sigui tant gran. A mi també em sembla malament. Diu que cal donar pas a la joventut. Per mi tenen les portes ben obertes, encara que crec que la vàlua d’una persona no es mesura pels seus anys: un no es mes intel•ligent per ser jove ni mes savi per ser vell.

A la meva veïna també sembla que li semblen malament els números que vaig publicar intentant explicar el “regal” que li hem fet a l’ajuntament. Però vull dir-li que (potser estic equivocat doncs no la conec) no recordo que mai es personés per les oficines de l’Associació per integrar-se a la junta directiva ni per donar la seva opinió. Hauria estat molt ben rebuda.

La meva veïna no te en compte que el “regal” va ser aprovat amb majoria absoluta a la darrera assemblea de l’Associació. I vull afegir una detall: a aquesta assemblea no hi havia de vots delegats, doncs aquesta possibilitat ja havia estat suprimida dels estatuts de l’Associació.

I per últim: aquest estiu la piscina ha funcionat, i si ha funcionat ha estat gracies a l’ajuntament. Per favor, cal que aquesta realitat no s’oblidi.

Anònim ha dit...

Trobo ideal el rebre tanta informació que jo també desconeixia i també l'agraeixo de tot cor, però crec que falta moviment i actuació. Quan ens pensem movilitzar, reunir i actuar?No ens movilitzarem per fer reaccionar més contundentment al ajuntament?No ens movilitzarem per la carretera de Cànoves? No pensem fer res de res? Hi ha alguna reunió paralela per tractar aquests temes que exposeu que hem de solucionar?
Ja tenim una vis de informació, pero crec que ara, si em permeteu la grolleria, falta ficar-hi els "NASSOS" per solucionar les coses.

jordi ha dit...

En Ventura i Gasol en un poema, de ben segur l'unic remarcable, va escriure:
"foc nou baixa del cel i torna a prendre,
ja ha sonat l'hora d'esventar la cendra".
Us semblaria be oblidar velles rancunies i remar tots plegats en la mateixa direccio?

Anònim ha dit...

Hola a tothom
Tot el que diré serà amb to d'humor, però creieu-me que tot es totalment cert.
Algú preguntava que pensem que fan el Puig i el Lilinfield sols a les oficines. Jo us ho diré; fan manetes i jocs de mans amb els diners de tots nosaltres.
Pels que no coneixeu gaire al Tomas Lilinfield us donaré una primicia: es un home brut. Brut perquè es mala persona, i brut perquè te la casa plena de merda. Em va convidar una vegada (tal i com be a dit algú: al principi de coneixe’l) i vaig tenir-ne prou.
Un bon consell: si us convida a casa porteu el plumero, la fregona i 5 litres de fairy “superficies grasas”.

Salva Bagunyà ha dit...

Com podem tolerar aquesta manipulació, primer de tot a l’acta informen que l’ajuntament a rebutjat les impugnacions, evidentment això no quedarà així, l’ajuntament va demanar l’informe al advocat de la entitat sr. Roces, jo diria que això es una bestiesa, i s’haurà de consultar al col•legi d’advocats.
No surt lo de l’intent de perdonar l’aigua a un veí, el reconeixement públic de que el números de la junta del Sr. Tella va actuar amb total transparència, sembla que la gestoria Corbella fos una professional, quan va esser un desastre immens que va portar una feinada, a la Sra. Serrano i al Sr. Mas.
Que vol dir vigilància i robatoris?? Com en Lilinfiel que va contractar una empresa de seguretat fora de pressupost?
Prensions externes!!! Informar del estat real a un instal•lador que venia enganyat.
Que capullos, extorsió que l’hi preguntin al que treballava de comercial i la casa eren comissions, i com la va obtenir, o que demanava part del preu de les peces que feia fabricar per cinturons de seguretat, aquest si que en sap d’extorsió i amenaces, o el que ha plegat del partit i ja fa campanya per un altre partit a Cardedeu, això es gent com cal trepes i fantasmes.
Algun dia ens explicarà per que qui va contractar al Sr. Roces no el va fer anar contra la companyia d’assegurances ni va fer l’aixecament de bens del culpable??, i el mateix jutge es lamenta d’aquestes errades!!!!!!!!!!!!!!, i condemnàvem a la Associació amb l’inten d’embargament de la zona esportiva. Cadascú que pensi lo que la seva lògica l’hi proporcioni.
Enllumenat 90% ja ja ja ja ja ja!!!!!!!!!! Si no plou.
Si teniu interès en la veritat, tinc una gravació del tota l’assemblea.
Sobre l’acomiadament de la Sra. Serrano consultada, mai se l’hi va oferir una reducció de jornada.
La llista es infinita.