28 de set. 2006

Votants en el cul del món

És evident que els alcaldes i/o futuribles, abans de unes eleccions municipals han de fer campanya arreu del seu municipi, per convèncer els seus veïns que ells son els candidats idonis per gestionar eficienment les qüestions municipals. Sota la meva discreta opinió de veï d'una urbanització perifèrica, i en referència al municipi de Sant Antoni de Vilamajor, aquest concepte no existeix i els candidats sempre s'han acabat convertint en auténtics desconeguts per tots nosaltres.
Està clar que en els pobles petits es vota a persones i promeses per amiguismes i proximitats, i que les sigles no conten, però a les rodalies, una inmensa varietat de sigles polítiques en format paper i ben decorades per eslógans contundents és lo únic que rebem. Ni fotos, ni reunions informatives, ni presentacions públiques, ni programes clarividents, i potser algun porta a porta d'algún pagés atrevit i desesperat per guanyar vots i ser regidor. La bústia plena de cel.lulosa inútil sense continguts de cap mena(ni bons ni dolents).Qué potser els nostres possibles alcaldes no tenen res que oferir als veïns de fora del nucli urbà i de les urbanitzacions que cada cop som més? Que és possiblement la vergonya de presentar credencials després d'anys d'alcaldies i regiduries invisibles e infértils pels veïns de les urbanitzacions? Potser apareixen per intentar solventar problemes greus que ells mateixos provoquen o que han descuidat per décades?
Mai cap alcalde que hagi passat per el nostre ajuntament, ha presentat un guió decent o indecent al nostre veinatge d'extraradi, però mai s'han descuidat de enviar la seva tropa d'afiliats del partit, de forma alevósica i nocturna, a omplir de cartells i paperetes buits de continguts les nostres bústies, parets o apagats fanals. Les Pungoles, Alfou i Can Miret, som un veritable cero a l'esquerra per tot i a sobre ens ho deixem fer sense cap mena de queixa. Encara que suposo és lògic si el que han de plantejar es reflexa en un full en blanc.
Potser la propera campanya, si tenim sort, el nostre alcalde actual, no separarà la nostra urna de les del nucli urbà (per saber per qui ens decantem i tenir excusa per ignorar-nos) i a més ens vindran a veure els candidats per dir-nos alguna mentida, i potser, Deu el nostre senyor baixarà del cel per fer un café amb el senyor Bush i Sadam.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també em vaig quedar de pedra quan em van fer votar en una urna apart pel fet de ser de les urbanitzacions....una mica extrany i no sé si és del tot legal

Respecte els altres temes, es cert que hem rebut molta informació però crec que reincidim sempre en mirar el que han fet els altres i com ho han fet i ens oblidem de fer un pas endevant.....

Potser sóc agosarat, però penso que em de ficar una coordenada (o,o) lo més correcte possible i amb les mínimes ombres i començar a avançar sense entrar en guerres. Sempre entrarem en el mateix joc inútil de criticar els anteriors fins que li toqui a uns altres criticar-nos a nosaltres.

Em fa gràcia que no he sentit comentar res en el Blog, ni a membres de la junta actual, ni a gent afectada de lo de les Pudors de la urbanització.....

Suposo que deuen pensar que`això del Blog morirà per si sol com tot el que s'intenta fer a Les Pungoles.

La junta actual s'amaga de opinar..i els que som nous no sabem que en pensen de tot això i si els que opinen tenen raó....això em porta a suposar que o no poden defensar-se o els importa molt poc el fet de donar el seu punt de vista a la resta de veïns.

En nom dels nouvingutsem declino a pensar que qui calla otorga....

Jo, pel bé de lo meu m'fereixo gratament a constituïr una nova junta "verge", amb altres cares noves i amb ganes de fer les coses bé sense tenir enemics històrics.

Anònim ha dit...

Yo creo que la junta actual no lo està haciendo mal, pero tiene demasiados ojos encima y se ha aliado con personas de pasado oscuro y que estan allí para evitar pasos que tengan coste económico para todos en general. Yo no veo al señor Pérez, Lilinfield o Sánchez con la disposición de pagar los 24000 euros o más que nos puede costar poner las cosas al día.

Creo que hay personas de esa junta que tiempo atrás se les oia decir que la entidad eran unos ladrones que nos habían robado unos terrenos para poder jugar a tenis y bañarse....¿y esa gente está en la junta ahora?

Creo entender de las historias que me llegan que alguno de los colaboradores de la junta actual denunció a la entidad por no sé que tema de un sueldo de su hijo por sus trabajos como socorrista....me quedo helado.

Ferran ha dit...

Tinc entès que l' actual Junta de Can Miret te per a objectiu fonamental aconseguir ser recepcionats per l' Ajuntament. Realment la cosa es complicada donat l' import que com a inversió suposaria per a l' Ajuntament. Aqui, Alfou preferim seguir gestionant nosaltres els recursos pq pensem que més interès en fer les coses que els propis veins de la urbanització no la tindrà el Consistori. Pero aixó si, per fer les coses calen diners, que és el que no ens donen. Els polítics parlen i parlen, però tot segueix igual, res canvia.