15 de nov. 2006

El gran balneari projectat a Samalús avança tràmits urbanístics

Els promotors preveuen fer un hotel amb 300 places

L’Ajuntament de Cànoves i Samalús ha aprovat el projecte de reparcel·lació dels terrenys on s’ha de construir un nou complex balneari projectat des de fa alguns anys. En total el centre termal, situat a uns 900 metres del nucli de Samalús, a tocar de la carretera de Cànoves a la Garriga, ocuparà 14.930 metres quadrats edificables i l’empresa Samalús Termal SA té previst construir-hi un hotel amb 300 places. Les instal·lacions inclouran també un restaurant, una sala de convencions, un gimnàs, tres sales de joc, música i lectura i 150 habitacions, vuit de les quals seran suites. Segons el projecte, que va ser redactat l’any 2003, hi haurà 2.637 metres quadrats de zona de banys amb piscines i sales de tractament corporal com massatges, dutxes, hidromassatges, sales de vapor i saunes per a un centenar d’usuaris.

2 comentaris:

G ha dit...

On es podria trobar informació oficial d'aquest projecte? Hi han dates sobre la taula?

Com a habitant de La Garriga, vist el desenllaç del Balneari Blancafort niu de rics i sumptuosos urbanistes prepotents, m'agradaria contemplar quelcom oficial d'aquest projecte especulador.

Anònim ha dit...

Hola Guillem, la informació que solicites està en la web del ajuntament de Canoves, ells et proporcionaran la informació que necessites. Pensa que com ja deus saber Samalus pertany al municipi de Canoves.Una salutació des de les Pungoles