22 de des. 2006

El tercer Burofax

El 21/12/2006 cap a les 14:00 vaig entregar personalment una lletra a l’oficina de l’Entitat Urbanística, demanant que, d’acord amb la Llei de Protecció de Dades, se’m comuniqués, entre altres dades, les de contacte tant del Responsable com de l’Encarregat del Fitxer.

Avui, 22/12/2006, a les 13:05 he rebut un burofax, en el que se’m diu que «necessitem que ens faciliti copia del seu DNI per poder atendre la seva petició en els termes que estableix la llei».

Aquest burofax ha costat 10,99 €€, per ser mes clars: 1.899 pessetes. Si ho haguessin demanat personalment o per telèfon no hauria costat res. Una carta certificada urgent hauria costat 3.05 €. Però, perquè no enviar un altre burofax? Després de tot, ja ho pagaran els veïns. Ja porten mes de 2.000 € en burofaxos... No en ve d’un. La culpa es dels veïns que demanen ximplades, com això de la Llei de Protecció de Dades personals!
He fet una copia del meu DNI. A les 13:55 la he portada personalment a l’oficina. De casa a l’oficina tinc unes 200 passes.

Sr.Carles Vallvé

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La present informació ha sigut extreta avui divendres dia 22 de desembre de 2.006 a les 20:09 hores.
La desídia o desinterès pot costar a l'Entitat, o millor dit els seus associats si fem la següent votació: en "pagament 1 termini" o "pagament 2 terminis"
Ànims que la majoria la tenim assegurada!

Búsqueda de ficheros de Titularidad Privada: Resultado

Se han encontrado 5 ficheros.Razón Social: ENTITAT URBANISTICA DE CONSERVACIO CAN GARRIGA

Nombre del fichero: CAN GARRIGA
Descripción: LA FINALIDAD ES GESTIONAR LA ADMINISTRACION DE LA ENTIDAD URBANISTICA LAS COMUNICACIONES CON SUS MIEMBROS Y LA GESTION DE COBRO DE LAS CUOTAS CORRESPONDIENTES
Razón Social: ENTITAT URBANISTICA DE CONSERVACIO DEL MIRADOR DE MONTSERRAT

Nombre del fichero: PROPIETARIOS MIRADOR
Descripción: DATOS PARA PROCEDER AL COBRO DE LAS CUOTAS Y PARA MANTENER COMUNICACION CON LOS PROPIETARIOSNombre del fichero: CONTABILIDAD MIRADOR
Descripción: DATOS PARA PROCEDER A LA GESTION ADMINISTRATIVA CONTABLE Y FISCAL DE LA EMPRESA
Razón Social: ENTITAT URBANISTICA DE CONSERVACIO EL MONTANYA

Nombre del fichero: EUCOMONT
Descripción: DISPONER DE UN FICHERO DE ASOCIADOS AL FIN DE GESTIONAR EL COBRO DE LAS CUOTAS DE LA ENTITAT URBANISTICA DE CONSERVACIO EL MONTANYA ASI COMO LAS COMUNICACIONES CON LOS ASOCIADOS
Razón Social: ENTITAT URBANISTICA DE CONSERVACIO URBANITZACIO EL CASTELLOT

Nombre del fichero: C:\AICON\PROP
Descripción: COBRO DE CUOTAS INFORMACION A PROPIETARIOS

Anònim ha dit...

Realment és vergonyós el que s'estan gastant en complir els desitgos dels que es consideren injustament les nostres víctimes,i ens fan pagar com a culpables el que no han pogut fer pagar al qui realment li toca....i que maco veure que el advocat que ens defensava venia aconsellat per quiara ens cobra....em sento tan timat!!Espero que els que heu pagat pogueu recobrar els vostres centims un per un....perquè crec que us estan tornant a robar i us estan omplint el cervell de mentides i cares falses!!