5 de des. 2006

Encesa de llums de nadal

El dissabte dia 2/12/2006 a les 7 de la tarda va tenir lloc l'encesa de llums de Nadal al nucli urbà de Sant Antoni de Vilamajor, i que enceta les activitats que tindran lloc durant aquestes festes nadalenques a la nostra població.

I nosaltres que??No tenim nadal??A veure si els reis aquest any ens porten les reds noves dels camps de tenis i un mur de la piscina nou!!

BON NADAL A TOTHOM I FELIÇA ANY NOU!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb lo que ens ha costat tenir llums del carrer i estem demanant llums de nadal??

Respecte el Mur no us preocupeu que quan li caigui a sobre de un dels paletes de les obres del davant l'arreglaran i ens demanaran 2000 euros de indemnització a tots...aqui funcionem així..

S'ens dona millor a tots criticar els balanços i al ajuntament donar llicències per construïr aparellades.....

Jo vull donar les gràcies a tots aquests ilustres veïns que han especulat amb els seus terrenys perquè puguin construïr mamotretos de aparellades que no les vendràn ni en 5 anys i que tan maca han fet la nostra urbanització....els hi desitjo lo millor en els seus pissos de l'eixample i apartaments de la costa brava....GRACIES DE VERITAT.....no oblido agraïr que de quan en quan matin les mascotes d'algun dels veïns i permetin que els seus fills guixin els nostres bancs i parets....sense oblidar l'agraiment per fer que les nostres instal.lacions esportives siguin una merda....

No oblidin que comprenem que sempre serà millor pagar el Digital o el carnet del Barça que pujar les quotes i salvar la entitat urbanística....

Anònim ha dit...

Bon Nadal i bones festes a tots els veïns,al autor del Blog i a tots els que volem lo millor per Les Pungoles.