19 de des. 2006

Ja ho tenim aquí ....i ara que??


Be veïns i veïnes de Les Pungoles, ja hem rebut el Burofax que ens adverteix de les conseqüencies del impagament dels diners de la Timo-sentència......i la meva pregunta és: Realment tenen algun poder? Quines són les conseqüencies? Com ens defensem de tal baixada de calçotets de la nostra entitat? A algú li genera tanta ràbia veure com la entitat que sóc jo actua d'aquesta forma tan ridícula? Als jutjats.......!!!

Si algú té alguna informació sobre passos a seguir sempre serà d'agraïr!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també he rebut la reclamació i ja està en mans del meu advocat!!

Anònim ha dit...

a mi també m'interesaria coneixer quins passos han seguit altres veïns, per poder evitar el pagament.

Anònim ha dit...

Quina vergonya de document!!Ni en la forma ni en el fons!!Com pot ser que la persona que el signa no estigui identificada, quin garagot es aquest??Així signa la nostra junta??
Vergonyós veure quins sapastres gestionen aquest tema i les nostres qüestions urbanístiques.
Aquesta junta és una punyetera tapadera per poder cobrar lo de la derrama i ja està!!QUINA VERGONYA!!

Anònim ha dit...

M'adereixo a quests dubtes i aquestes opinions!!

Anònim ha dit...

Yo no he pagado ni lo haré pero todavía no he recibido ningun Burofax.

Anònim ha dit...

Fins quan aguantarem tanta merda.Aixó es una verdadera vergonya.Es veu que sobren els calers.Els burofax no els regalen.
Potser ho descontaran del deute?
Jo no penso pagar. Ara menys despres de veure de la mafia que hi ha darrera de tot aquest asumpte i la forma tan barruera de portar tot aquest tema.JA NI HA PROU.

Anònim ha dit...

CITEM.NOS A TRAVES DE AQUEST BLOG,
SI SOM UN NUMERO SUFICIENT, BUSQUEM UN BON ADVOCAT I POSEM FI A TOTA AQUESTA PANTOMIMA.
QUE CONY ENS HA D'IMPUTAR COM A PERSONES FISIQUES???????
SI REALMENT HA DE SER AIXI,PER QUE NO S'ENS REQUEREIX JUDICIALMENT.
ALGÚ TINDRIA QUE PARAR TOT AIXÓ.
POTSER EL SINDIC DE GREUGES?
POTSER EL TRIBUNAL SUPREM?
POTSER STRASBURG?.......O BE EL CONSTITUCIONAL????
PROU.....JA NI HA PROU.

Salva Bagunyà ha dit...

Com sempre la caguen, primer si tinguessin raó, intentarien cobrar a traves de l’organisme de la diputació, que existeix a tal fet, com que no poden i com que ho tenen tot impugnat, ens volen fer por, i edemes sobre la sentencia no ho tenen aprovat per la assemblea amb un 67% , es una derrama extraordinària i l’article al estatuts ho diu ben clar, edemes el que no estigui clar es remet a la llei de societats, i mentres la “societat” tingui actius, que els te i s’aprovi a l’assemblea, avanç de demanar diners te que utilitzar el actius. Nomes espero que la gent de bona fe que ha pagat sigui conscient que aquesta junta, l’hi esta cobrant l’aigua malament (dues vegades), per recaptar mes diners del conte per pagar al seus amics, que s’haurà de comprovar que estan respectant la merda de pressupost que ens van encolomar i que esta impugnat i que no s’aguanta per enlloc, i que si el que tenim raó no paguem, ells a traves de la cuota de la entitat, per manteniment, estaran pagant dues vegades la indemnització i l’aigua, i un assessor extern que cobra 7.000€, al final tindrem que contractar al agent Madler i la Scully per trobar al extraterrestre “V” o sigui rèptil menja rates que en esta donant per el ..............

Anònim ha dit...

doncs jo soc dels que "de bona fe" vaig pagar ara fa un parell d'anys per no entrar en merders. Ho sento moltíssim pel que li va passar a aquella familia, pero els 420 mil euros pessen i molt!
Crec que si no hagués passat allò, i que no ens hagués robat aquell malnascut els 100 mil euros potser la nostra urbanització a dia d'avui estaria en unes altres condicions de conservacio.

Anònim ha dit...

..per cert, aquell que ens va robar i després va matar, i que el van ficar a la garjola, ¿no se l'hauria de perseguir judicialment per tal que ens retorni els diners robats mes els interessos de demora d'aquest 9 anys??? Tot i que es va declarar insolvent, bé que els nostres diners els va invertir en alguna cosa. O sino, que es persegueixi a la seva familia per tal que ens retornin els calers !