7 de febr. 2007

Inercia de Bloc més que correcte.

El nostre Bloc "Les Pungoles Opina i viu" va fent via sent inclós en una pàgina reconeguda com és www.saul.cat, on el nostre Bloc surt "linkat" en el llistat de CAMPANYES dins d'aquesta pàgina catalana tan visitada. Us recomano llegir l'article d'aquesta pàgina "Interessants novetats blocaires" on sortim esmentats al final . Gràcies al autor de la pàgina per contar amb nosaltres i felicitats i agraiments a tots els lectors i veïns que ens segueixen.

Aquí teniu l'adreça: www.saul.cat...us el recomano i no oblideu buscar-nos en ella

Les Pungoles encara està viva i pot opinar cada cop més lluny....

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots i gràcies per donar-nos als pungoleros una pàgina de referència

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!Crec que toto això ens porta pel bon camí!!

Anònim ha dit...

Es reseñable ver que una iniciativa como esta consiga 8000 visitas....aunque reconozco que mi desconocimiento es elevado este Bloc me ha ayudado a entender i me ha dejado conocer y opinar. Gracias y felicidades

Anònim ha dit...

m'han arrivat veus de que a aquest blog s'ha fet censura de algunes persones en concret, cosa que em sobta, ja que llegeixo acusacions no infundades a certes persones, suficiente fortes com per a aplicar la censura a TOTS els bandos. No?

Anònim ha dit...

Si mires els ultims articles veuràs que no s'ha fet cap sencura a ningú,encara que alguns lectors ho demanin, per tant aquestes acusacions són infundades. Tu ho pots comprobar si els llegeixes!!

Anònim ha dit...

"Si mires els ultims articles"

Home, sería una acusació infundada si em puguessis dir el mateix de TOTS els articles, no dels "últims".
Diguem que aquí no s'ha censurat a ningú mai.

Cañas et diu algo?

No?

Llavors és que t'han censurat la memória també.

Anònim ha dit...

Em sembla que les teves fonts s'equivoquen, l'unic article que es s'ha censurat amb el registre de censures devant és un que insultava grollerament i despectivament al autor de l'article, pel que fa als demés, pots llegir des de el article que es va escriure primer on surten persones relacionades al cognom que comentes, que critiquen contundentment, que en cap moment han sigut censurats. Per tant ni m'han fet una lobotomia, ni existeix cap censura com la que comentes. Et prego i agraeixo que et llegeixis tots els articles abans de treure conclusions fonamentades en fonts no fidedignes. ot el que et dic es demostrable.Gràcies per la critica, igualment.