8 de març 2007

On està el futur de Les Pungoles?

És evident que les Pungoles no avança, ni amb entitats, ni ajuntaments, ni mafies, ni trames, ni reunions, ni plataformes, i amb tanta temptativa inproductiva i tan de conflicte afegit ni amb la nau de Galactica i STARGATE el futur es podria veure tan clar. Mentre no continuin arrivant propietaris que visquin tot l'any en la urbanització i gent que vegi creixer els seus fills anant a col.legis de la zona, montant a cavall en les hípiques, i fent correr les seves motos pels nostres camins, les Pungoles mai tindra gent que les senti seves. Aquest veïns que pujen un cap de setmana si i l'altre no, o que només pujen al estiu per no passar tanta calor a la ciutat, o que ni tan sols pujen conservant un patrimoni no sé amb quina intenció, no estaran mai interesats en invertir, no voldran gastar un duro en infrestructures i no estimaran ni mostraran cap interés en el que aquí es fagi mentre no els hi costi diners. Sempre seran veïns amb un NO i una réplica a la boca, excepte per fer la pilota als qui creuen tenen més glamour i porten millors cotxes (cosa que sempre ha existit en aquells balls i sopars on es respirava tanta hipocresia i aires de CASPER per tot arreu). Però més valia aquelles reunions més falses que els billets de duro, que el que tenim ara(o sigui res). La meva opinió es subjectiva però plena de coneixement de causa i amb la intenció de fer veure les difícils solucions que tenen els nostres problemes éntre les decisions les prenguem nosaltres.

Escrit per en DEIXEBLE D'EN BANYETES

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens part de raó en algunes coses que dius però, amb tots els respectes, també dius alguna que altra tonteria.

Fa molts anys que tinc una casa a les pungoles tot i que no hi visc ni hi he viscut mai. Les Pungoles en els seus orígens era un lloc de segones residències (com el 100% de les urbanitzacions del nostre país). Dius que la situació s'arreglaria si més gent hi anés a viure... de veritat ho creus? Llavors perquè funciona pitjor ara que hi tenim moltes famílies vivint? La resposta ja te la dono jo: la gent que hi va a viure no hi va per fer les 12 hores de petanca sinó per buscar tranquil.litat. Molta d'aquesta gent hi porta temps vivint i ni tan sols la coneixem. Aquesta gent està disposada a invertir més? Sincerament ho dubto, a la vista estan els seus vots a l'assamblea (els que hi assisteixen), molts dels quals són delegats ja que s'han deixat convèncer per aquesta màfia que comentes (i en la que tens tota la raó).

Què passa, que els que només hi anem els caps de setmana o a l'estiu ens estimem menys Les Pungoles? Tenim menys dret a disfrutar d'ella? Tots els pungoleros hem posat els mateixos diners a la urbanització, tant si hi vivim com si no. Et podria donar molts noms de gent que no viu a Les Pungoles, que gasta molta part del seu temps per a que millori i que està disposada a invertir-hi (i ho van demostrar amb el seu vot positiu a la votació de les reformes). De la mateixa manera et podria dir de gent que hi viu i que diu que no a tot. Per exemple el Sr. Lilinfield... que no hi viu a Les Pungoles? Doncs és un dels grans responsables dels mals que tenim. No ha tingut prou en no estar d'acord en les obres (totalment legítim) sinó que s'ha dedicat a manipular la gent, mentir descaradament, aprofitar-se del càrrec per a temes personales, etc.

Si us plau t'agrairia que fossis més acurat en les teves opinions ja que caus en el mateix error de la gent que critiques, la manipulació.

Per cert, si creus que per tal que la urbanització funcioni hem de tenir gent que vagi a la hípica o amb moto pels camins crec que estàs molt equivocat. De gent amb moto jo em vull poca i que vagin a la hípica... doncs què vols que et digui, no entenc què té a veure amb Les Pungoles.

PD. Si us plau el pròxim cop podries escriure un pèl millor? És que costa entendre el que dius o vols dir. Gràcies

Anònim ha dit...

"Doncs és un dels grans responsables dels mals que tenim. No ha tingut prou en no estar d'acord en les obres (totalment legítim) sinó que s'ha dedicat a manipular la gent, mentir descaradament, aprofitar-se del càrrec per a temes personales, etc."

Podríes mencionar UNA mentida d'aquest home, i UN exemple en que s'hagi aprofitat del càrrec per a temes personals?

Anònim ha dit...

Molt convincent.