1 d’abr. 2007

La Rebel.lió perifèrica

Ja ni ha prou de contemplacions!! Amb la creació de la nova associació de veïns de Les Pungoles, ja tenim un nou instrument més per defensar els nostres interesos, está clar, però ja és hora de passar a l'acció. És hora d'empenyer un ajuntament que té moltes paraules y moltes orelles però sempre es manté en sogna linea disfrutant de les nostres batalles sense complir les seves promeses i sense intervindre amb fets reals e inversions.
Crec que ha arribat el moment que amb l'ajuda de "Amics i veïns de les Pungoles" començem les movilitzacions i la batalla contra un Ajuntament infértil amb la seva perifèria veina. Aquesta associació hauria de parlar amb les demés urbanitzacions del Municipi i assolir la unió necessària per ser forts. Hauriem de començar manifestacions de protesta, tallar carreteres d'accés al municipi, penjar pancartes i fer que trontollin els pilars de un alcalde ple de paraules i mancat de interés per la gent de les afores que també vota i paga impostos. Un alcalde sense criteri, que no es mulla ni compleix el que promet amb les nostres instal.lacions esportives i amb el recolzament necessari per lluitar contra les males maneres,ambients i estructures que abunden en aquesta urbanització i les veines.
És hora de concloure les negociacions i les institucions per passar a l'acció efectiva on destaquen els veritables estandarts i entitats. Som "Amics i Veïns de Les Pungoles"?? Doncs ara toca demostrar-ho!!I els que no pensen igual que les noves idees que demostrin que també volen el mateix!!
Proposo la primera manifestació "Salvem La Perifèria de Vilamajor" pel proper mes de Maig des de la sortida del camí de carro que porta a la carretera de Vilamajor, fins a la porta del nostre Ajuntament de Sant Antoni!!
Crec que és hora que els "Amics i veïns de Les Pungoles" i els que no pensen del tot igual demostrin que tenen les mateixes ganes de lluita i que no només saben deixar anar paraules mullades plenes de legalismes i burocràcia. Que realment tenen ganes de defensar el patrimoni de tots i fer trontollar un ajuntament que ni recolza ni deixa fer i encara menys inverteix!!Que em dieu, Anem-hi tots?? Ja podem fixar una data i maracar-la a l'agenda
En mi teniu el primer voluntari en patejar la carretera cridant fins on toqui i fins que s'ens senti!!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo i la meva familia ens apuntem!!

Anònim ha dit...

Les coses no es fan així. primer que si apunti a aquesta associació de veins la màxima gent possible. Després s'estudia que es pot fer i es negocia amb l'ajuntament la dissolució de l'Entitat i la recepció per part de l'ajuntament. Això portarà algun temps i com més serem més força tindrem però no podem comerçar la casa per la teulada ja fent manifestacions.

Alex_lp ha dit...

Estic d'acord, primer cal associar-se i després manifestar-se plantejant-se objectius. Les presses pot fer perdre la raó.

Anònim ha dit...

Doncs jo sóc partidari que ja és moment de fer veure al Ajuntament que estem farts de paraules buides i promeses que no es compleixen. On està la inversió en el nostre poliesportiu? Jo sóc també partidari de sortir al carrer i començar a protestar ara que hi han eleccions. Jo i els meus també estarem allà quan es fixi una data!!

Anònim ha dit...

Yo y los mios tambien iremos....fecha y hora

Anònim ha dit...

I de passada podem reservar taula a un restaurant de Sant Antoni i farem xerinola¡¡¡

Anònim ha dit...

si "xerinola" significa cachondeo, me apunto, Por cierto "apuigmal" quienes son los tuyos?

Anònim ha dit...

Prefiero incar el hombro i apoyar una convocatoria que soltar sarcasmos......mi familia son los mios y con mucha honra

Anònim ha dit...

Crec que lo de la xerinola sobrava!!

Anònim ha dit...

Doncs jo consider-ho que és una bona iniciativa en aquest dies d'eleccions i crec que fins ara ens hem portat massa be i ens hem queixat massa poc.

Dignitat Nacional ha dit...

Avuí he llegit amb sorpresa una petita resenya al diari "Que Barcelona", on explica que els veins de "Les Pungoles" de St. Pere de Vilamajor es queixen per les males olors que surten d'una granja avícola que hi ha a les proximitats...

I jo em pregunto... què va ser primer, la granja de gallines, o els veins que es queixen ?

Si primer va ser la granja, sisplau, no siguem tant rucs d'implantar els nostres gustos burgessos sobre la vida rural, que ja em fet prou mal amb tot el creixement urbanístic que pateixen les zones rurals del nostre país.

Anònim ha dit...

Es cert que la granja hi era abans pero ara ha sol.licitat un augment de producció i unitats de animals en ella cosa que ja ha iniciat sense tenir la llicència i això ha fet augmentar desmesuradament les olors. Fas be en fer la introducció al teu comentari.

Anònim ha dit...

hem de tindre en conte que mai cap ajuntament a pagat res per unes obres, el que fara es agafar el projecte que tenim i qye gracies al lilienfiel (o com es digui) ve parar les obres al any 99 despres amb l'altre que foten fora de tot arreu, el puig, torna a parar les obres, agafeu les actes i mireu gracies aquest potols com pujen les obres de preu, i si les fa l'ajuntament "aguanta" quan veieu al fantasna blanc pel carrer penseu que gracies a ells pagarem molts mes diners.

Anònim ha dit...

Creo que lo primero que hay que hacer es reunirse y segun el consenso que se consiga empezar a buscar soluciones practicas que nos perjudiquen mas, pues ultimamente segun las ultimas cuentas esto es un desastre. Salinmos de Guatemala y hemos ido a parar a Guatepeor. ¡Esto es un escandalo¡

Anònim ha dit...

Quines obres? Aquelles per les que uns quants es van voler omplir les butxaques a base de fer 'projectes' amb empreses inexistents? Només fan mal els diners que paguem ara? Si has de menysprear a gent amb nom i cognom, 'anònim', fes-ho amb fonament. Et recomano que no caiguis en la descalificació rastrera que fas. Has fet tu més per la nostra urbanització que ells?

Anònim ha dit...

yo creo que hay que aprovechar las elecciones municipales para ..." forzar" un poco al ayuntamiento.Yo he recibido una llamada de Convergencia Unio de St.Antoni para asistir a un mitin que dan el miercoles, supongo que habran llamado a todos y dice que se habla de cosas interesantes para las urbanizaciones. Creo que si nos llaman para intentarnos captar es que necesitaran los votos.......¿ podriamos aprovecharnos de eso para nuestros intereses de la urbanización?.

Anònim ha dit...

Opino igual que tu, és una bona oportunitat per fer pressió!!

Anònim ha dit...

Me gustaría saber cuántas de las torres situadas el Las Pungolas no son legales...es cuestión de ponerse manos a la obra...el impacto medioambiental de tantas torres, muchas de éllas construidas con permisos de un Ayute, pero en realidad violando las leyes urbanísticas de la Administración..Cuántas?...Cuidado!