18 de maig 2007

A Can Miret aviat tindran Paddel
Si senyors,
Mentre les reds de les nostres pistes de tenis i el nostre mur de la piscina continua declinant la seva postura, els nostres estimats veïns de Can Miret (amb enveja sana) aviat estrenaran la seva nova pista de paddel i els hi arreglaran les seves instal.lacions esportives. Si us voleu donar una volta pel costat del seu restaurant podreu veure que les obres ja estan prou avançades. No hi ha com ser una urbanització recepcionada per l'ajuntament per poder gaudir del que inverteixes en impostos.
Nosaltres per variar encara no sabem com conseguir aceres noves on aviat un veï s'entrebancarà i ens demanarà una indemnització per Responsabilitat Civil Susidiària (Com està de moda!!) i continuem mantenint una entitat que no ens serveix per res.
Per cert, sento molt els tristos messos d'espera que cada cop més tenen que patir els veïns que volen vendre les seves cases. Ja sabeu que qui tingui que invertir preferirá fer-ho en un lloc amb millor entorn i millors infrastructures o instal.lacions esportives (Com Santa Agnes de Malanyanes o aviat Can Miret)

Article escrit per Algoritme

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sóc veí de Can Miret, i us diré una cosa:"No todo lo que reluce es oro". Les pistes de tennis les haurán deixat bé, sí, però el que es la part del restaurant (l´edifici), dóna un estat molt lamentable de l´urbanització!! per no parlar de com han deixat la piscina (l´imatge en aquests moments es molt trista), mig enterrada...
I alguns carrers es començen a obrir!!
Can Miret mai serà les Pungoles, per molt malament que aquesta estigui!
El dia que les Pungoles torni a ser la d´abans, tapará moltes boques!! i si no al dicho: "quien rie último, rie mejor!"