15 de maig 2007

ERC proposa i planteja

Sense cap ànim partidista i només com un tema informatiu us recomano una lectura interesant del programa electoral. Els seus 10 punts prioritaris semblen interesants.

www.esquerra.org/vilamajor/

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb el meu vot ja contaven!!Són gent bastant coherent i crec que ens hi hem de recolzar!!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord

Anònim ha dit...

Al menys aquest programa es digne a incloure'ns i donar-nos com a prioritat!!No com alguns que encara ens deuen un mur i un manteniment de pistes esportives amb les corresponents activitats!!Com s'omplen la boca alguns polítics i monten parafernalies per res!!

Anònim ha dit...

Sense cap ànim partidista diu xD jajajajajaja!

Anònim ha dit...

Si et vols donar compte, és l'unic partit que parla de nosaltres en el seu programa....potser això no t'importa, ja que només et dediques a criticar els articles dels demés!!De constructiu tu mol poquet oi MMP??

Anònim ha dit...

Està bé, està bé. Em reia de lo de 'sense cap ànim partidista', ja que si realment no es te cap ànim partidista, es presuposa que els demés, com a éssers pensants, tindrem la curiositat suficient com per a llegir-nos els diferents programes polítics i assebentar-nos del que es diu en aquest article.

I no és que em dediqui tan sols a criticar, si voleu o m'ho proposeu, puc aportar moltes idees o sol.lucions. El que passa, és que de vegades.. o molt sovint, em trobo altres crítiques o comentaris bastant poc fonamentats i ridículs. O frases i comentaris amb un doble sentit massa obvi, etc. I trobo que en faig una mica de gresca sense ferir a ningú. He de dir que he llegit comentaris realment durs entre 'vosaltres'.
Respecte a aquest comentari, potser que sigui molt encertat, i que realment només ERC ens inclogui expressament al seu programa (bona estratègia) però que no em diguin que el comentari no té cap ànim partidista! xD I repeteixo, no el menyspreo.

Anònim ha dit...

Com a minim hi han dos partits més que en el seu programa portan fer inversions a le zona esportiva de Les Pungoles.
1.- Autentics Independents de Vilamajor
2.- Convergencia i Unió

Anònim ha dit...

Si, però no me l'han fet arribar per correu ni m'han convocat a una reunió informativa..I aquest interés també puntua....A i no m'han fet promeses que no han complert!!

Anònim ha dit...

No tinc la vostra adreça de correu. Us escric per dir-vos que he fet un enllaç del vostre en el meu blog, el qual us convido a visitar.

Cordialment,

Ricard Camprubí
St. Pere de Vilamajor
http://spvilamajor.blogspot.com/
spvilamajor@gmail.com