5 de jul. 2007

Vine a la Piscina!!
A sigut molt grata la meva visió quan he arribat, un dilluns qualsevol, a la nostra piscina. No només pel fet que el mur s'estigui arreglant, sinó pel fet de veura sang jova i nens disfrutant del aigua.
Tres monitors estaven impartint cursos de natació pels nens i una monitora feia una sessió d'AQUAGIM per les mamas.
Realment en aquest punt s'ha de felicitar als gestors del tema perquè estan fent una bona feina.
En aquestes petites pases jo opino que es troba el futur d'aquestes Pungoles que tan estimem!!
En les fotos podreu veure el reflexe del que comento.
4 comentaris:

Anònim ha dit...

El gestors de la piscina i del seu mur nou és l'ajuntament que molts tan han criticat que no feia res. L'any passat ja va dir que no invertiria perquè els pressupostos estaven ja tancats però que aquest any ho feria i tot just han hagut ja les municipals s'han posat mans a l'obra. L'Ajuntament ha complert!

Anònim ha dit...

Ara espero que també s'arreghli la valla de les Pistes de Tenis i les reds perquè al final haurem d'anar a buscarles pilotes al restaurant. Després de lligar amb corretja els nens malcrias que les han trencat clar....

Anònim ha dit...

Vaja tela.....i ara semblarà que l'ajuntament ho ha fet tot be....de moment ara ens toca pagar a tots per anar a la piscina, la pista tres de tenis no te valla i jugar a tenis es fer de recullpilotes....i els carrers i el clavegueram i les voreres tan malament com sempre..Ahhhh, però Can Miret té paddel nou!!!

Anònim ha dit...

Si paquem per anar a la piscina però si no ho hagessim cedit a l'ajuntament no ens tocaria cap més remei que pagar el mur i segurament la piscina estaria tancada per falta de calers per mantenir-la. Esperem que l'ajuntament després de la piscina es posi a acondicionar una mica les pistes de tenis.

En quan als carrers, voreres i clavegueram, això és una altra cosa. Això demaneu responsabilitats als "senyors" que des de l'any 2000 han estat boicotejant el projecte i que ara des de la junta i propers a aquesta van allargant aquest tema. Diuen que si, que volen fer les obres però els anys van passant i aqui no és fa res.Estar clar que ara aquestes obres l'unic que les pot fer és l'ajuntament, ningú vol tenir els mals de cap de fer-les. Però aquesta junta dificilment es posarà d'acord amb l'ajuntament despres del que han anat dient i el que han fet.

Recordeu ara tindriem les Pungoles totes noves, les obres molt més barates del que ens costaran, estariem ja recepcionats i al menys portariem cinq anys sense pagar les quotes de l'Entitat.