23 d’ag. 2007

Tornar a néixer a Les Pungoles

En el fet de intentar arribar a casa meva he experimentat la pitjor de les pors........la proximitat de la mort per qüestió de décimes.

Només em dirigia cap a casa meva per la carretera de Cànoves sortint de Cardedeu, una tarda qualsevol d'estiu, conduïnt per la meva dreta amb la màxima tranquilitat, i gràcies adeu força atent.

En una de les corves, al costat de les granjes, vaig tenir la desgràcia de coincidir en el temps amb un animal, perquè no se li pot dir persona, que creient-se un deu inmortal havia invadit la meitat del meu imaginari (perquè no està pintada cap linea mitjanera), sense deixar-me cap opció que desplaçar bruscament el meu cotxe cap enfora de l'asfalt. Era un punyetero marrec del nassos, amb un BMW, que es pensava que era algú per anar a 100 on tocava anar a 70.Va ser qüestió de décimes, però us puc assegurar que el meu estómac va deixar d'estar a l'alçada del meu melic.

Personatges inconscients com aquest, que van amb vehícles semiluxosos i a unes velocitats desmesurades en carreteres sense marges són els que un dia faran mal a algun dels nostres fills. i ara entenc articles que s'han publicat en aquest blog que van passar desapercebuts per mi i que ara fan vibrar les meves neurones i em fiquen els pels de punta.Ara entenc perquè es fa necessari una via alternativa......ara entenc perquè necessitem una altra opció.....CAMI RURAL ASFALTAT JA, SI US PLAU!! Menys preocupar-se per les olors i més per les infrastructures i carrers. Prefereixo viure fins els 70 olorant a gallina.

Lectora del Blog

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I després diu la Tura que no és un forat negre!! Cardedeu i sant Antoni fiqueu-vos d'acord i asfalteu un dels camins rurals des de Les Pungoles a Cardedeu.

Anònim ha dit...

Jo també vaig tindre un susto similar i penso que es poden fer coses per millorar la via sense danyar l'entorn....

Pungoles-opina ha dit...

Jo baixo pel AlFou sempre....el problema està en l'acces amb canvi de rasant que hi ha al'entrada de AlFou venint de Can Miret.

Anònim ha dit...

La Diputació de Barcelona, a la pagína web, informa que està previst millorar aquesta carretera.
Aquesta és la informació que hi ha: "• Condicionament de la carretera BV-5108 de Cardedeu a Cànoves. L’actuació està amb el
projecte redactat i té per objecte la millora de la seguretat viària actuant sobre diferents
elements situats als marges de la calçada. El pressupost de l’actuació és de 142.160,88
euros i seria executada per la Diputació de Barcelona.".

Anònim ha dit...

Ja m'ho crec, perquè si us adoneu a trescents metres venint de Cardedeu han instal.lat uns cables sensors de volum de transit. Això es sintomàtic d'un estudi de millores. Millor perdre una filera de arbres (mal ens pesi que el 4rt cinturó