3 d’ag. 2007

Una via alternativa!! Si us plau!!

Molt són ja els usuaris del cami rural que porta de Les Pungoles als Dominics de Cardedeu. Potser serà la por a la maleïda carretera de Cànoves, o la tranquilitat que genera, peò cada cop són més els veïns de Les Pungoles i can Miret que obten per baixar pel cami rural.

I amb aquest fet augmenta la necessitat de dispossar de una via asfaltada alternativa com la que existeix entre Les Pungoles i Sant Antoni. Aquesta via entre Cardedeu i la nostra urbanització seria una excelent opció per la tan protegida mobilitat de la villa Cardedeuenca. Apart de millorar la seguretat dels que en són usuaris i la protecció dels seus vehicles, faria més lleuger el transit de la mortal carretera de Canoves, cada cop més transitada de joves accelerats i camions d'alt tonatge plens de pressa.

Si us plau ajuntaments, pacteu infrastructures i vetlleu per la seguretat dels vostres veïns que us voten.

Si us plau representants de les urbanitzacions, lluiteu plegats per aconseguir aquestes millores que beneficien a tots i feu aplicar asfalt on hi ni ha una via feta que ara contamina amb el seu pols al pas del transit.