3 de set. 2007

Com està el 4rt cinturó??

Fins ara l'única traça definida són les reserves urbanístiques fetes en el seu moment pel Ministerio de Fomento i imposades per la Generalitat de Catalunya en els Plans d'ordenació urbanística municipals. Per tant, heu d'acudir a aquests dos ajuntaments i consultar les reserves.
El traçat definitiu està pendent de determinar en l'estudi informatiu d'aquest tram. Aquerst estudi informatiu, malgrat que fa temps que disposa de partides pressupostàries, no s'ha realitzat.Per tant, mentre no hi hagi estudi informatiu i no s'hagi resolt la negociació entre els grups polítics catalans i l'estat espanyol pel que fa a la necessitat de construcció i a la traça, l'única informació provisional és la que poden facilitar els ajuntaments.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ben parat ha d'estar. Més trens i menys carreteres. Menys peatges i més infrastructures públiques de qualitat. menys especul.lació i més protecció de la natura. Menys edificis i més pantans. Menys ports nàutics i més dessaladores. Menys piscines privades i més públiques. Menys fanalets i més recollides d'aigües pluvials.