11 de set. 2007

Un cotxe fa caure una ciclista i es dona a la fuga


Dimecres 11 juliol, poc abans de les 9 del matí, la jove Maria Cuesta anava en bicicleta a treballar quan, mentre circulava per l'avinguda Eduard Corbella en direcció cap als Pinetons, entre la rotonda de l'avinguda Vilamajor i la carretera de Cànoves, un cotxe la va avançar a tota velocitat, va donar-li un cop al peu esquerre, la va treure de la calçada i va fugir sense aturar-se.

La ciclista va caure de cap a la vorera i va quedar-hi inconscient durant uns moments, motiu pel qual no ha pogut donar cap detall del cotxe que va atropellar-la. Mentre era a terra, un cop recuperada la consciència, van passar altres cotxes que tampoc es van aturar a ajudar-la. Pel seu propi peu va anar fins a casa i un cop vista pels serveis mèdics ha necessitat vora de mes i mig per a recuperarse.
El cas ha tingut ampli ressò i ha posat sobre el taulell altre cop el model de coexistència entre conductors motoritzats i ciclistes, però el problema principal és d.actituds de determinades persones, vagin en peu o en cotxe, que tenen un comportament incívic i egoista.
Però algú pensa que aquella carretera tampoc té molt marge de coexistencia??

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Solucions a la carretera ja!!Jo també soc dels que tenen por....

Anònim ha dit...

Algú sap en que consistiran les obres que es faran a la carretera de Cànoves?