17 de set. 2007

La caguen getionant i ens fan jugar-nos el físic...I OLE!!

Està clar des de fa temps que en els successius regidors de medi ambien de Cardedeu no les tenen totes.ni per fer les coses ni per corregir els error. Primer, no se per quines raons ens col.loquen uns preciossos contenidors veds al'entrada de Les Pungoles per la carretera de Cànoves, ficant de conya el tema per que veïns de totes les urbanitzacions de les rodalies deixin la seva "merda" a la entrada de la nostra urbanització. Un gran decissió estudiada i que reflexa el gran coneixement dels gestors municipals de Cardedeu.

Per arreglar el desbordament de escombraries que acumulava aquest punt negre (lógic), i que ho invaïa tot, últimament han tingut una nova idea brillant......instal.lar un "container" de ferro, de major volum, de forma que invaeixi el carril de entrada de la urbanització, i obligant als que venen d'ambdos sentits de la carretera de CANOVES a invaïr el sentit contrari de sortida de Les Pungoles. OLE, OLE, OLE!!! Ens treiem el barret,senyors.

Qui pagarà els danys dels vehicles quan hi hagi un accident? Qui pagarà els danys físics que pateixin els conductors?....... L'ajuntament de Cardedeu? Els veïns de Les Pungoles? Els mateixos conductors que s'accidentin?La verge de Montserrat?

Jo només espero que no em toqui a mi, i ja els hi dic jo on es poden ficar els containers, els contenidors verds i la consciència cívica.....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'adonava però es real que al girar ens fiquem enmig de la carretera sense poder evitar el cotxeque vol sortir de Les Pungoles....

Anònim ha dit...

I lo més for de tot és que la majoria de escombraries no són nostres....som els pringats de la zona.