20 de set. 2007

Qui és el veí ideal?

El veí ideal per un Pungolero és aquell que mai et pica al timbre per recriminar-te, perquè un dia el teu gos borda més de lo normal; aquell que et saluda quan et veu; és aquell que estima les mascotes dels seus veïns i els acaricia quan els veu; aquell que quan veu un forat enorme a la valla mitjanera compartida, no et recrimina sinó que s'ofereix per compartir els gastos i reparar-la; és aquell que quan arriba un nou veí es presenta i li porta unes pastes per donar la benvinguda; aquell que s'ofereix a ajudar-te quan ho necessitis i et dona el seu telèfon; aquell que et fa saber amablement qualsevol circunstància que creu que et pot perjudicar i et demana que ho facis si passa al revés; aquell que comparteix els fruits del arbre que té branques que creuen al teu terreny i et porta els fruits del teu arbre que cauen a casa seva sense demanar-li; aquell que et talla el suministre d'aigua quan detecta una fuga a casa teva durant les teves vacances o t'adverteix que el teu cotxe perd oli; aquell que enten que una nitde xibarri i festa al és lo més normal del mon i no et truca a la policia ni et pica al timbre; aquell que t'explica com estan les coses quan arribes per primera vegada; aquell que comparteix un berenar per preguntar com van les coses; aquell que saps que dona comprensió perquè també la rep.

Un veí perfecte és el que et vol conèixer, per deixar-te viure i ajudar-te a que el deixis viure; que disfruta veient que disfrutes quan ell disfruta; que enten perquè l'entenguis; que aguanta perquè l'aguantis; i que és generós perquè tu ho siguis......existeix aques veí?? Jo crec que entre molts indecents cosmopolites infrahumans renegats i han molts que compleixen els requisits, però cal tenir sort, ja que això no es compra amb diners ni va associat a la riquesa material....oi??

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues ja em direu qui ho practica!!

Anònim ha dit...

Jo tampoc tinc d'aquests però reconec que no practico amb l'exemple..

Anònim ha dit...

El bon veí es també el que es preocupa de que els seus gossos no bordin cada nit varios cops a hores intempestives ...trencant el sagrat descans dels seus veíns.
...i així durant mesos...

Anònim ha dit...

Ah!...doncs no estem sols...!!!
Un sempre es creu que es el melic del món i que l´únic que pateix el bordar nocturn del gos del veí es ell !!! Som tant prepotens que també en les desgràcies volem ser " el que más" !
Quans Pungoleros sou que patiu el
mateix ?
Escribiu , quans més serem NO més riurem...que no hi res per riure...malahuradament...quans més serém més ens podrem unir i potser trobar sol-lucions...(???!!!)

Anònim ha dit...

Doncs sort que no us heu comprat una casa al costat d'una granja....potser us haurieu de plantejar el fet de viure a la muntanya...

Anònim ha dit...

Nosaltres tenim gossos i els nostres veins també...peró obviament a la nit els tanquem per no molestar-nos mutuament !!!

Anònim ha dit...

Doncs a mi m'agradaría que el veí que ha deixat un sofà a l'Avinguda del Pedraforca cantonada del Passeig Montsant, el retirés o el diposités a la deixalleria, o bé truqués al servei de recollida 902.133.113. Si no quina imatge estem donant?

Anònim ha dit...

Veins...veins...veins...
Sembla que l´article
" Qui es el veí ideal ?"
està donant corda per comentaris diversos...
Fa anys que vivim a Les Pungoles i tenim uns veins que son
ENCANTADORS... uns altres que son
IMPRESENTABLES...i uns que son uns
GUARROS...
per aixó ara ens tenim que vendre la casa i fugir de qui ens amarga la vida ...

Anònim ha dit...

Podem convocar una reunió per parlar d'aquest problema i buscar sol.lucions pacífiques!!

Anònim ha dit...

a mi m'agradaria que el meu ve¨que no pinta la valla des de abans de la guerra la pinti perquè fot vergonya a tothom qui em ve a veure

Anònim ha dit...

"Algoritme " ha escrit sobre la possibil-litat de resoldre pacificament tots aquest problemes i queixes...
Tan de bó es pogués fer !
Benvolgut veí,(i veins que llegíu el nostre blog,) estigues segur de que aquesta vía pacífica y educada ,nosaltres l´hem seguit una i mil cops pel nostre problema amb un veí...
No ens consola llegir que altres veins de la nostra urbanització també pateixen problemes :deixalles,cotxes i motos corrent a lo béstia, gossos que borden de nit,de día durant hores,vatlles sense pintar...etc.etc.etc.! Com podriem solucionar totes aquestes "agresions " veinals ?