18 d’oct. 2007

Una bona elecció

Reconec que la nostra família no és una de les famílies més veteranes d'aquesta urbanització, per no dir que som relativament nouvinguts ja que només portem un anys i mig en aquesta urbanitzación vallesana.
Em fa mal veure que molts dels veïns es queixen i sovint amb raó, però més mal en fa veure que pocs veïns valoren el que tenim.
Cada dia que passa, amb els seus defectes, estic mes satisfet del canvi que vaig fer. La ciutat per Les Pungoles!! Una gran elecció!!
Potser el meu veï ni tan sols el conec, sent jo el primer en cometre el error de no presentar-me. Potser el meu gos algunes nits borda, però a vegades tampoc es tan desagradable sentir el lladruc del gos del meu veï quan sent un soroll en la nit, el prefereixo abans que el soroll de l'autopista o dels nois fent cua en una discoteca.
Potser no sóc el millor exemple veinal però m'agrada veure el jardí cuidat del meus próxims o com van canviant la decoració.
M'impresiona veure que també som una urbanització moderna amb el seu propi Blog que no se per qui ni com però sempre es mante actiu i on m'entero del que passa bo o dolent i m'ilusiono. Poques tan ben dotades.
M'agrada veure que som gent que sovint amb aire pessimista ens preocupem pel nostre patrimoni i entorn.
Gaudeixo de l'aire fred del hivern i la piscina al estiu. A vegades durs però més naturals i plens de vida.
Disfruto veient el meu nen petit demanant-me anar a jugar a tenis a dos carrers de casa. M'agrada que vegi bosc, animalons, ocells i natura i no passar tanta por quan creua al carrer.
Per això i molt més crec que he fet una bona elecció, probablement millorable, però superior al que tenia i envejable per molts!!
Autor: "Pung Positiu"

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En esencia estem d'acord!!

Anònim ha dit...

Es una brisa fresca llegir el teu texte.Completament d'acord.Tot i així, t'haig de dir que, en Les Pungoles a la que jo vaig arrivar, fá ara 24 anys, es paladejaba tot aixó i ademes hi havia cordialitat i armonia entre la majoria del veïns.No deixem que aixó s'ens passi per alt.Hi han coses que sols es poden fer caminan junts.Ben veritat que ho anyoro.No oblidem que...LES DISCORDIES SOLS PORTEN A LA DERROTA.

Anònim ha dit...

Confeso sentiment de culpabilitat i aplaudeixo aquest optimisme. Si no fós així tampoc ens quedariem!!

Per SPectiVa ha dit...

És tant veritat el que dius... Potser el model de vida anterior no ens agradava, però entre tots, n'hem fet un altre... que tampoc ens agrada.

Depèn només de nosaltres, de tots plegats.

P.S.: A les ciutats la cosa no va gaire millor.