15 d’oct. 2007

Una nova opció per denunciar...

Com tots podem coneixer i molts coneixem, YOU TUBE s'ha convertit en un instrument de comunicació molt interesant. Però ara, i com han seguit poblacions com Santa Susana i d'altres, s'ha convertit en un nou mecanisme de denucia del veïns. Ja s'han publicat videos denunciat situacions insalubres o insegures d'algunes infrastructures, desviacions de gestió evidents publicament, error de senyalització pública....etc!! Negligencies ciutadanes i veinals.I així la vergonya dels responsables s'expandeix.

Pot ser doncs un instrument, per aquests veïns que considereu que us exposeu a situacions no correctes del vostre municipi gestor o de veïns que no compleixen amb les normes ciutadanes.Un cop penjades el YOU TUBE us dona una adreça de referencia on qui vulgui pot visualitzar el vostre video penjat.

Deixeble d'en Banyetes

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues a grabar la meva veina que passa a tota velocitat amb el seu cotxet per devant de casa com si això fós Montmelo! No s'enrecorda que ella també te nens que a vegades surten de casa!!

Anònim ha dit...

...i nosaltres els gossos del voltant !

Anònim ha dit...

No us oblideu de donar les adreçes per poder-los veure tots!! Si us plau!!Jo ja he vist el del super de Santa Susanna....molt bo!! Qui s'anima a fer un de les nostres aceres o del estat deplorable de les nostres instal.lacions de tennis o les pintades del parc o les escombraries acumulades a la entrada o al voltant de les instal.lacions esportives, o de com els nens malcriats ens guixen el parc, carai quants videos podem fer!!M'apunto!!Jo emviaré el primer perquè el penjeu al Blog