23 de nov. 2007

Enhorabona, el nostre poliesportiu millora, però atenció
Hem de donar les gràcies al nostre ajuntament, perquè per fi s'han arreglat els forats de les valles de protecció de les nostres pistes de tenis. Han ficat vallat de filferro nou, on abans hi havien forats o simplement no hi havia res de res

Però, ja han començat a actuar els bàndals e ineptes de sempre i les han començat a destruïr de nou, com si no fossin capaços de veure que les portes de la pista 2 estan obertes perquè entri tothom.

Proposo seriosament col.locar uns cartells a banda i banda, pels insistents subdesenvolupats que no veuen més enllà dels seus peus, que adverteixi que per accedir a les instal.lacions es fagi per la porta de la pista 2, tal que així: "Per accedir a pistes utilitzau porta pista 2 QUE ESTÀ OBERTA". La idea és ben seriosa i amb la intenció constructiva de evitar futures deficiències.
Aprofito de nou per donar la enhorabona al nostre ajuntament i agraïr aquest primer pas, esperant que no sigui el últim.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No ha durat ni dos setmanes...increible!!!

Anònim ha dit...

Demanem si us plau a l'ajuntament que senyalitzi!!
Ara reds noves a les Pistes!!!

Anònim ha dit...

No deixem que ens ho espatllin si us plau!! I a veure si trobem sponsors que vulguin publicitat per montar el torneig de tenis "Salvem les pistes"