4 de nov. 2007

Més exemples de la consideració que ens tenen!!


En aquesta fotografia (NOMÉS CAL FIXAR-SE EN EL TEXT)tenim més exemples del criteri dels técnics que gestionen segons quins temes en el nostre Municipi....O falta cultura, o falta interés....una de les dos!! No calen moltes demostracions.

L'altre dia unes 10 personetes rondaven per la nostra urbanització fent fotografies, i prenen apunt.....qui eren? Servirà per alguna cosa?? Estan planejant per fer be les coses o per fer-les malament?? Ens consulten o simplement decideixen??Ens pot informar la nostra junta de que va la historia o continuarà sent incapaç de penjar un simple cartellet informatiu en el panell d'anuncis??

Quan vulguin, senyors de l'ajuntament arreglin la nostra senyalització i demostrin que saben que existim i comn ens diem. Senyos de la Junta ja saben que poden defensar a petita escala, si no és demanar molt, a part de demanar diners per altres. GRÀCIES!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És vergonyós com poden penjar un cartell així i no donar-se compte.

I com poden permetre que tinguem els rètols de l'entrada tots guixats com estan.

Jo no en sé res de les persones que comenta l'article. Algú ens pot dir quelcom??

Anònim ha dit...

Lo dels cartells de l'entrada ja ve de lluny.....si no es queixa qui gestiona aquí nosaltres només podem fer això,....denunciar-ho!!

Anònim ha dit...

I jo em continuo queixant de la valla del meu veí que és incapaç de pintar-la.....això si que fot vergonya!!!

Per SPectiVa ha dit...

Ha estat un malentès, llegiu bé aquest article: http://www.elmundo.es/2001/06/09/catalunya/1007506.html
Feu atenció al paràgraf "Profunda conmoción".

P.S.: No estaria de més agafar un pinzell i tancar la "U". I en acabar donar-lo a aquell veí per a què pinti, d'una p... vegada, la tanca.

Anònim ha dit...

Més Pungules per tothom....