14 de nov. 2007

Ni cartes ni escombres


Ja és hora de denunciar que el nostre correu i el servei de escombraries no funciona com cal des de fa temps....per ser més concret és quasi inexistent. Ja he fet la corresponent denuncia a la OCU i a l'ajuntament. Per part de l'ajuntament no cal dir que el Senyor responsabl,e de Governació no té gens de vergonya perquè ni tan sols respon a les trucades i respecte a Correus, ells mateixos et diuen que ho denuciem perquè no poden fer res.
Tan malament funcionen les coses que serveis bàsics com aquests no són capaços de donar resposta i de funcionar minimament be? S'està fent alguna cosa des de la junta per solventar aquests problemes?
Ja sabem que la Junta són voluntaris i que fan el que poden però crec que hi han petits temes que un administratiu pot informar mitjançant un paper penjat en un taulell d'anuncios o indagar per telèfon. No creieu??

Deixeble d'en banyetes

3 comentaris:

Per SPectiVa ha dit...

Potser ha arribat el moment d'annexionar-se, totalment, a Sant Pere de Vilamajor. Em consta que l'Alcalde, en Josep Maria Llesuy es preocupa més pels ciutadans.

I no gossaria possar determinades persones de "sherifs".

Si pagueu els IBI's a Vilamajor, ja seria hora d'exigir quelcom a canvi.

Visca Les Pungoles!

Anònim ha dit...

Nosaltres també hem denunciat a correus, perqué ara hem rebut cartes de l´ agost (sort que no en teníem d´urgents)
És una vergonya!!!!

Anònim ha dit...

Hi han tentes coses que no s'entenen en el temps que correm...lo de correus, lo de les escombraries, lo de deixar espatllar patrimoni esportiu que costa tant de fer....d'aquí dos dies estarà aquí el quart cinturó i tots es fregaran les mans i no saben veure que tot això és una invoersió. Gent de Sant Cugat que es venen cap aquí. Gent de Barcelona que arriba abans a la feina des de aquí tot i que el semàfor dels pinetons és un desastre.
Cuidem el que tenim i mantenim-lo. Que parli la Junta ja!! Que respiri d'una punyetera vegada!! La recepció serà el final del nostre poder!!
Sempre, a Les Pungoles un gest de valentia com associacions, plataformes, etc, va seguit de anys de cobardia i silenci amb reunions que es repeteixen com l'all. Així son les jugades d'escacs de Les Pungoles. La gent ve i s'en va però la urbanització segueix en el segle 20.