12 de des. 2007

Saber o no Saber

Estimats conciutadans de Pungoles,

Tinc un dubte que des de fa temps, i seguint el que s'ha comentat aquí algunes vegades, em torno a plantejar. No estaría de més que algú ens informés dels canvis que es produeixen en la nostra urbanització de forma rutinaria i amb cert criteri.

Gràcies a aquest Blog m'entero de moltes de les coses que pasen i que es qüestionem els veïns, però de la Junta mai rebo cap informació. Jo ja no demano una carta (per evitar gastos) però un simple foli DIN A4 penjat en el tabló d'anuncis de les oficines anexes al restaurant, no crec que costi tant. On s'exposi les petites obres, les petites reformes, els plans previstos.

Encara no he conseguit saber, perquè es va tancar el parc, que és el edifici construït al costat del restaurant, qui ha reparat les pistes, que hi ha previst a curt plaç.....i molts altres dubtes.

Es trist que tot ens arribi en una carta en format acta, després de les reunions de propietaris, englobat dins de presupostos i de conceptes quasi intel.ligibles. No us sembla??

En el panell hi han més coses de Sant Antoni que nostres.....i em resulta molt trist sentir-me tant abandonada i desinfrmada.

Només puc dir que sort tenim d'aquest Blog i de la/les persones que desinteresadament el mantenen.

Elisabeth Pujades

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord....molta factura però poca informació!!

Anònim ha dit...

Molt cert i preocupant....tenir que esperar a les assembleas per rebre alguna informació....ningú de la junta es digna a utilitzar aquest Blog, per exemple, per informar a la gent.
Ara per demanar diners si que arriben cartetes certificades.