17 de gen. 2008

ADEU "TATUT"!!


Avuí ha mort un gatet, mascota d'una casa en mans de dos gosos que anàven sense corretja i devant de la impassible actuació del seu amo que semblava disfrutar de la feroçitat del fet.Un bon paperet d'avís de sanció hi ha al panell informatiu de la oficina de la entitat, però clar aquests fets no estan a la vista de tothom, sols de l'amo dels gossos i de l'amo del gatet,Però tothom pot despistar-se i deixar lliure els seus dos gossos mentre passeja, i un atac d'aquesta mena pot passar perquè els animals són animals....però el que no és acceptable, i també és una conducta animal en el cos d'un humà, és ser incapaç de trucar al timbre de la casa per explicar el que ha passat i tornar a casa com qui ha trepitjat un cargol.Realment li desitjo el mateix a la persona tan infrahumana que ha fet això.....veïns com aquests no calen a Pungoles...potser al zoo o en una gàbia!!!ADEU "TATUT" T'ESTIMEM!!

10 comentaris:

Per SPectiVa ha dit...

Òndia! si que esteu animats a Les Pungoles: pelis, sorolls misteriossos, animals que duen altres animals, una Junta que sembla la del meu water (que perd aigua),...

Resistiu! Les Pungoles no pot ser territori Comanxe, sou Mohicans!

(Haurieu d'anar pensant en crear un cos de Somatens).

Anònim ha dit...

riu-te del vent del pla!!

Anònim ha dit...

uns maten gats i els altres no pinten la valla!!!

Per SPectiVa ha dit...

Ei, Pungnou, que va de bon rotllo!

Anònim ha dit...

Hola
a casa també tenim dos gossos, i tal com s'explica la noticia, algú podria pensar que som la persona insensible a qui us referiu (no tothom sap que portem els gossos lligats).
podeu informar sobre com son aquests dos gossos? o com es l'animal de l'amo?
gràcies

Anònim ha dit...

Tranqui Per Spectiva si jo el que deia es que ens assemblem o superem a Vent del Pla!! Ni molt menys m'enfadava!!! Aquí no ens enfadem mai!!!

Per SPectiVa ha dit...

Heu provat el Prozac amb camamilla?

L'Albert Espinosa no hauria de marxar de Pungoles, i fer-ne una pel.lícula senzera; teniu totes les situacions i circumstàncies, i el misteri, d'un gran argument.

Anònim ha dit...

Els gossos eren dos pastors alemans...o similars!!!

Anònim ha dit...

gracies per l'aclariment del tipus de gos.
aprofito per dir-te qe sento el que ha passat al Tatut.

Anònim ha dit...

Deixo en aquest post el meu comentari esperant que l'administrador del blog el vegi i fagi el que calgui perq el que explico en aquests text es fagi saber.
Vic a les Pungoles desde fa molts anys i en aquests moments ho faig amb la meva parella i els meus tres gats, als qui estimo molt i formen part de la familia.
Ahir diumenge, entre les 8:30 i 10:30 de la nit algun desgraciat va disparar a un d'ells, al cap, entre els dos ulls, amb l'unic proposit de causar-li la mort. Per sort el "bali conic" no ha atravessat el crani i tampoc a causat cap deficiencia.
Ell va poder tornar a casa i aixi fer-nos saber que entre nosaltres tenim persones que es dediquen a disparar als nostres animals de companyia, sense cap pietat ni escrupul. ( no ho he verificat pero no es el primer cop que el disparen, ja que una ferida bastant anterior a aquests fets que pensavem que havia sigut una enganxada amb una balla, possiblement també sigui un tret.)
En Tosh a tingut molta molta sort. Els fets son recents i encara el tinc a l'hospital veterinari, sense perill. Es molt fort i sortira en davant. Per ell i per molts altres animals, gats, gossos, ocells ... demano als qui entren aquí que denuncïn a aquests individus que disparen amb carabines d'aire comprimit en el seu propi jardí o carrer. Amb risc de que una bala perduda pugui arribar a algun nen, adult persiana, porta.. etc. de casa nostre. Sé que ha sigut algún veí ( i els qui segur que no tmb) ja que els meus gats no marxen del terreny i si ho fan van a cases colindants a la nostre. Aixi que, no se si aquests atemptat a la vida del meu gat es per algun tipus de rencor contra la nostre familia, o es un boig que va fotent trets "por ahí" a tota cosa viva que ronda per el seu jardi o carrer. En fí.... podré deixar sortir als meus gats de casa? sense por a que no tornin? o si tornen, que es morin als meus braços per un tret? és just? som veins o som enemics?
Faré el que calgui per saber qui ha fet aixo, ja que es un fet denunciable disparar en una urbanitzacio. Per tu Tosh, i per tots.


theningunsitio@hotmail.com