2 de gen. 2008

Falta "bicing" a Les Pungoles

Ja és sabut que a Granollers està apunt d'arribar el bicing que tant d'èxit ha tingut a Barcelona. Però, que ha sigut de la maca i sana tradició, que permetia veure a molts dels veïns de Les Pungoles sortir a passejar amb les bicicletes? Tant sedentaris ens hem tornat?? Clar, que amb les "superbeckams" que tenim aquí, que només poden anar a comprar amb el seu super 4x4. Realment cal unes Pungoles més sostenibles i amb una mica de sentit comú (en tot). Que va ser primer la mami amb 4x4 o la casa a Les Pungoles??
Més bicicletes i menys ampliacions d'hipoteques!!!Donem exemple a les criatures!!!
Algoritme!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Realitat molt inherent a Les Pungoles!! Fin i tot per anar a lapiscina a l'estiu!!!Fa vergonya!!!

Anònim ha dit...

Penso que tothom és lliure d´anar a la piscina (o a no sigui) com li doni la gana... no cal ferir a ningú...

Anònim ha dit...

I tant que tothom és lliure, però és eticament sostenible pujar tres carrers en 4x4? És un bon exemple??
Ja podem reciclar que si en això no fem un esforç pràctic i estètic de res serveix tot lo altre!! No creieu?? És un exemple més de la hipocresia medioambientaldels nostres dies!!

Anònim ha dit...

Jo desde que anar en bici per les pungoles és una activitat d'alt risc.. en part per la falta de barreres FISIQUES que limitin la velocitat dels Fitipaldis o Alonsos que tenen les Pungoles com a vía de pas...

Jo recordo fer curses de bici a les pungoles i només ficar vigiláncia al carrer principal. Es podría fer així ara? no crec.. és un risc. A part a poc que surts per camins de camp, apareixen mil Chuk Norris amb els 4x4 que et fan un bon bany de sorra.

Anònim ha dit...

Aquest missatge és una petició al qui porta la página de que em faciliti una direcció on ferli arribar una petició. Gràcies.

Anònim ha dit...

Cap problema: pungoles@hotmail.com. Salutacions

Anònim ha dit...

Fa un any que visc a les Pungoles i tinc la sort de treballar a Cardedeu. Gairebé cada matí vaig a treballar en bicicleta pel camí no asfaltat. La veritat és que em dóna molta energia anar amb la bicicleta, a les vuit del matí, gaudint dels camps i del sol que m'enlluerna i m'escalfa entre la fredor entre pedalada i pedalada. Cada cop estic més content d'haver vingut a viure aquí, jo que sóc aliè a la presència de disputes ancestrals a les quals no penso ni esbrinar per curiositat. El meu recolzament a l'escriptor de l'article.