2 de gen. 2008

Més aparcament a Cardedeu al costat del tren

Un dels aparcaments propers a l'estació de Renfe, a Cardedeu, que s'arranjarà (R. Ferrandis)Cardedeu ha iniciat aquest divendres les obres d'ampliació de l'aparcament de l'estació de Renfe, que té com a objectiu actuar com a ´´dissuasori´´ perquè els conductors no entrin al centre del municipi, segons ha informat l'Ajuntament.
Es tracta d'una primera intervenció que es completarà els pròxims mesos amb la creació de nous aparcaments i l'ampliació d'altres, sempre a la perifèria de Cardedeu, amb l'objectiu de pacificar el centre. L'alcalde de Cardedeu, Joan Masferrer, ha destacat que ´´amb l'ampliació s'aconseguiran 20 places més d'aparcament que durant la setmana donaran servei als usuaris de Renfe i que esperem que contribueixin a la pacificació del centre com a aparcament dissuasori´´. Les obres s'allargaran durant tres setmanes, i a més d'ampliar el nombre de places d'aparcament també realitzaran millores a l'entorn, com la vorera actual que està en mal estat i es pintaran nous passos per a vianants.
L'Ajuntament de Cardedeu ha aprovat inicialment un projecte per a la construcció de 170 places noves d'aparcament gratuïtes a la perifèria de la ciutat amb l'objectiu de potenciar el transport públic i reduir l'ús del vehicle privat en el nucli urbà. Actualment el pla d'aparcaments es troba en exposició pública. Abans de començar les obres, el consistori haurà d'aprovar un conveni amb ADIF, propietària dels terrenys on es construiran els aparcaments, encara que el cost de les obres les assumirà íntegrament l'Ajuntament de Cardedeu.
El 9nou..