5 de gen. 2008

Soroll de fons......

No en teniem prou amb les olors indecents, no!! Ara toca patir un molèsties sonores en la part nord de la nostra estimada urbanització. Alguns dels nostres veïns ens han fet arribar les queixes respecte que en les nostres nits es pot sentir un soroll constant i de baixa freqüència, que genera molèsties per descansar.
Moltes poden ser les possibles causes: MASADECOR, generadors en granjes, antenes de telefonia de nova instal.lació; ....algun veï nostre ha començat molt acuradament, la seva investigació per la seva part, cosa que lloem i agraïm, i al que amablemet sol.licitem ens aporti la seva informació per anar-la publicant. Nosaltres des d'aquí també iniciem la nostra investigació al respecte.
Es desconeix ara per ara, la causa i orígen real del mateix. Ja tenim tots un altre punt negre sobre el que treballar i empènyer fort a un ajuntament que amb nosaltres té el fre de mà ficat i les butxaques obertes.
Senyors de la Junta, que ens sentiu?? que hi sou?? tenim un nou problema diferent que treballar.......voleu la nostra ajuda o continuareu guardant silenci??

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta nit em faré una visiteta pel nord a veure que se sent!!! Tots a fer de Colombo!!!

Anònim ha dit...

Colombo! Has de saber que aquest 'soroll' és una vibració d'alta freqüència (és la hipótesis més contrastada) i com a tal, no és un soroll que es pugui sentir amb facilitat passejant feliç pel Nord. És més fácil sentir-lo a l'interior d'un cotxe o d'una casa (es clar que no portarás la casa de passeig) Ja que les parets i llocs tancats actúen d'amplificadors. Si hi ha molt soroll ambiental aquesta vibració queda camuflada i encara que sembli contradictori, és més fácil sentirla amb taps a les orelles, ja que aquests eliminen el 'só acompanyant'. Avui precisament ha disminuit la intensitat, potser perqué és diumenge i no hi ha tanta activitat al 'focus'. Però és igualment perceptible. Recorda Colombo, que no és un soroll, és una vibració. L'equivalent més proper, és com sentir un tractor treballant a la llunyanía. Un só greu, constant i molest.
També depén molt de la sensibilitat en l'oïda de casa persona. És possible que si vas a passejar acompanyat i sents el soroll, l'altra persona no el senti. (És possible dic he, no poseeixo la veritat absoluta)
Sort!

Anònim ha dit...

M'agraden aquestes preguntes retòriques del final que mai es conseguei que tinguin resposta....com podem tenir una Junta així de freda??

Anònim ha dit...

Jo he pogut percebre aquesto soroll aquesta nit pasada al costat dels dipósits d'aigua de Pungoles...no és audible, és perceptible.