24 de gen. 2008

Una cruïlla de por....també a Pungoles!!

Quantes vegades em volgut anar des de Pungoles a Can Miret o cap a Sant Antoni i hem arribat a la cruïlla que dona accés a la pendent en "V" que separa les dos urbanitzacions.
En aquesta cruïlla estem sempre apostant fort. Primer, els veïns de la casa just enfront de la cruïlla, que com no deuen tenir lloc a casa seva o deuen tenir molta mandra, aparquen el seus cotxes a labanda dreta del carrer(baixant i quasi muntats a la vorera), impedint que hi hagi l'espai pels dos sentits naturals de transit en aquell carrer.
Per altra banda, els que venen o venim de Can Miret, per poder girar cap a les noves cases aparellades, hem de treure el morro del nostre vehicle lo suficient per poder veure si ve algú.
En tercer lloc els que venen més sovint des de Can Miret, ja acostumats, surten sense mirar o quasi sense frenar obligant al que ve de Pungoles a frenar.
Una triple combinació encisadora i capaç de generar un preciós accident interurbanitzacions.
Les solucions proposades subjectivament podrien ser, que el nostre veï no pugui aparcar el seu cotxe i el seu remolc i la furgoneta i el cavall en 15 metres propers a la cruïlla. Logicament ni ell ni ningú. El segon es començar a veure el cotxe de la policia urbana passejant per on tenim punts de risc. El tercer col.locar un mirall que permeti veure als que pujen si ve algu des de les cases aparellades. Per últim, i de forma mes global, començar a fer estudis de mobilitat en el poble de Sant Antoni i en les seves urbanitzacions per començar a semblar-nos a pobles de les rodalies més civilitzats.
Senyor d'urbanisme, en canvi de permetre construïr "mamotretos" enmig del poble de Sant Antoni, miri per la mobilitat actual i futura del nostre municipi, si us plau!!!

4 comentaris:

Per SPectiVa ha dit...

És competència de Sant Antoni o de Sant Pere? (Per alló de ser "barri dividit de Vilamajor").

Anònim ha dit...

no us entenc.
suposo que el vei al que us referia estaciona de la manera que ho fa, precisament per deixar el maxim d'espai als cotxes que circulen. O es que aquets veins no poden estacionar al carrer, en front de casa seva, com ho fan la resta de veins?
El que jo trobo malament es que estacionin al damunt de la vorera.
Com a sol·lució jo proposaria que un carrer fos de pujada i un altre carrer fos de baixada, aixi el problema al que us referiu quedaria solventat.

Anònim ha dit...

Hi ha molts punts crítics a Les Pungoles. Sense anar més lluny, tirant aquest mateix carrer cap a munt, hi ha un (STOP) que, com diu el chiste, la gent que hi arriba el deu llegir al revés; (POTS). La carretera principal és una pista de carreres per a qui la utilitza de pas, l'encreuament on està la mà de 'Les Pungoles' és també un punt negre, jo sento al meu carrer volar els cotxes per la nit. En ocasions he estat atent als canvis de marxa que fan i arriben a 4ª... ja no vull pensar la velocitat que porten.

En l'article del 'Bicing' ja s'ha tocat una mica per sobre aquest tema, es clar que fa por anar en bici per Les Pungoles. Les limitacions de velocitat la majoria de gent se les passa 'por el forro'. On han anat a parar els petits topes que hi havia fa moooolt de temps? Primer eren tires d'asfalt, després eren uns rectangles blancs petitets molt xulos, ara en segons quins carrers són els sots d'antigues obres, però mai han estat suficients.

Si us planteu al carrer principal o al que es menciona aquí, el d'avans de la 'V', us quedaríeu flipant de les velocitats que arriben a agafar el cotxes. I no oblidem que és una zona residencial i limitada a 40.

Jo recordo que de petit, i no és broma, corria amb els amiguets amb bicicleta per Les Pungoles, i fèiem tot el carrer del bar d'amunt avall i sense parar!! (bueno, a la principal frenàvem una mica) Si algú de vosaltres té fills, i un d'aquest dies arriba i diu; Papá! que m'he fet pungoles sense frenar!! Oi que li fotríeu un clatellot per inconscient? Abans no era una qüestió de vida o mort gaudir de la nostra urbanització com a tal.

Què tal si ens aconseguim uns bons bots? com els que tenen a Cardedeu que tant toquen la pera? Nosaltres què trigaríem, un minut més com a Màxim en arribar a casa? Jo crec que compensa.

Respecte a la cruïlla, jo voto pel mirall. Això si, anti-vándals, que a Pungoles els miralls duren un sospir.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb nth!! Crec que lo dels botets seria funcional, mes que funcional....de fet a Can Miret ja els tenen, però clar ell ja estan recepcionats i els hi fan pistes de Paddel!! I tenen asfalt nou i voreres i aviat una estacio de clavegueram nova!! Eo, eo ajuntament!! Estem aquí i no només per cobrar-nos impostos i construir-nos aparellades!!