1 de febr. 2008

Hosteleria Pungolera...

És ben evident, que la hosteleria Pungolera i Miretana no vol ni pot ni sap tirar com cal. El restaurant de Can Miret fa dies que té el cartell de "Es Ven" amb el seu "torete d'Albacete" en el seu rètol (Vaja tela!!). I del nostre restaurant Pungogastronòmic que podem dir....si no fos pels casoris i els obrers de les poques cases en construcció que queden per les rodalies i per la compensació de Can Pau, em sembla que estarien fent borilles.
Una bona opció, estaria en comprendre que un dels punts forts de Pungoles és el entorn Hipic-biciclero-esportiu que té. Qui no coneix el restaurant de la "Hipica" de la Cerdanya i el seu trinxat??
És lógic pensar, que un bon tracte amb els "senyors dels cavalls" del nord i del sud, i una bona relació servei/preu/qüalitat, més casoalana i próxima al client, ajudarien bastant. Important el factor servei, on no caldria recaure amb Srs Marcelinos (us enrecordeu antics pungoleros??), i els nostres amics del Pungoglobus inflables.
Juntem a aquest factor hípic. el fet que estem en la ruta típica dels Bikers que pujen pels camins de Vallforners cap el pla de la Calma.....i en un punt àlgid per fer uns bons tiberis casolans per esmorzar (botifarra, entrepans contundents,...) de cami a la montanya, acompanyats de uns preus allunyats als actuals, i una petita seu d'informació pels que es batejen com ciclistes en aquesta zona. I a sobre els bikers no tenen que anar per la carretera criminal de Cànoves!! I de tornada dinaret o soparet amb piscineta, passant per la dutxa, clar.
I per últim que dir d'aprofitar les instal.lacions, amb permís del nostre estimat ajuntament, que ara mateix es disposen (piscina, tennis, futbol) que amb un petit manteniment i adeqüació de vestuaris poden donar molt de joc per montar campionats "amateurs" de tota mena que portarien clients assedegats i famelics cap el nostre restaurant.
Una ruta bikera publicitada minimament, un tracte amb les hípiques de les rodalies i un parell de campionats mensuals,....i sobretot cuina catalana i uns preus menys "adrianítics" i més assequibles....i altre galll li cantaria al restaurant de Les Pungoles i de pas al nostre ambient!! O no???
Potser em direu agosserat!!!
Deixeble d'en banyetes