11 de febr. 2008

Quina vergonya!!!

Volen saber quina ha sigut la resposta que li ha donat "el nostre" Ajuntament al veí de Les Pungoles que va denunciar el fet del soroll de baixa freqüencia de la zona nord de la nostra urbanització?........CAP.
I volen conèixer la solidaritat que ha mostrat la nostra Junta en vers el mateix problema?.............CAP........ Lógicament estan més preocupats per cobrar les indemnitzacions que tanta gresca han generat.
Volen saber la resposta que ha donat la técnica de Medi ambient a la reunió sol.licitada per tractar el tema del soroll??......a que no hoi saben??.......CAP.....
Espero que mai ens necessitin per res, perquè ja saben la resposta que obtindran, senyors de l'alcaldia i técnics acompanyants, que poc professionals, excepte per cobrar impostos clar..............NO ENS BUSQUIN......NO HI SOM.......SI SOM INVISIBLES...HO SEREM PER TOT!!!
Algoritme

1 comentari:

Per SPectiVa ha dit...

Haurieu d'aclarir de quin Ajuntament parleu, doncs esteu en un veïnat dividit on, segons el darrer padrò viviu 103 a Sant Pere i 353 a Sant Antoni de Vilamajor.

No tots els Ajuntaments de Les Pungoles, no tots els Alcaldes que tenen responsabilitats sobre Les Pungoles es comporten igual...