9 de febr. 2008

Un mal exemple....

Parlant de sostenibilitat, crec que des de petits, i aquí a Pungoles, no s'ens dona un bon exemple. Un nen hauria de veure en els seus pares o avis una voluntat positiva per fer més sostenibles les nostre vides en la nostra Urbanització.
Una mostra d'aquest mal exemple que donem radica en el simple fet, que quan alguns del pares van a recollir els seus fills de la parada del autocar a la nostra urbanització, son incapaços de fer-ho a peu encara que només els separi de casa 200m com molt. Ni fomentem la bona predisposició a una vida saludable dels nostres fills (encara que a casa li neguem el bollicao) i en cara menys un bon desenvolupament de la seva cultura sostenible, que després exigim en el col.legi. Poca satisfacció haurien de tenir aqueste mares al fer caminar tan poc els seus fills. Menys ACTIMELS i més passegadetes de casa a l'autocar i de l'autocar a casa.
Els convido a comprobar-ho cada matí a la cruïlla entre el parc i el carrer principal que ve de la carretera, i cada tarda devant del restaurant. Contin els cotxes i contin les bicicletes o els peatons. NO HI HA COLOR!!
MÉS SOSTENIBILITAT, MÉS SALUT I MENYS PRESSES PER DEIXAR EL NEN SENTAT A CASA. EDUCACIÓ SALUDABLE I SOSTENIBLE TAMBÉ A PUNGOLES!!
Pungnou

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo ho faig a peu i ploro al veure com el meu veï no es digna a pintar la seva valla!!