14 de març 2008

Ja comencen...ja era hora!!

La Diputació de Barcelona ha adjudicat a l'empresa Cisteró, S.A unes obres de millora de la seguretat viària de la carretera BV-5108 entre Cardedeu i Cànoves i Samalús, una de les més perilloses de Catalunya segons els estudis del RACC que la cataloga com de ´´risc molt elevat´´. Segons que han informat avui fonts de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, està previst que aquestes obres, ´´molt reivindicades pels veïns de Cànoves i Samalús i de Sant Pere de Vilamajor´´, s'iniciïn aquest mes de maig.
En una primera fase, es retiraran alguns arbres que hi ha al costat de la via i es millorarà la senyalització, entre d'altres mesures correctores, mentre que en una segona, que encara no s'ha adjudicat, s'ampliarà la carretera.
Segons explica l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, en els estudis del RACC la carretera entre Cardedeu i Cànoves i Samalús es considera que és un dels 10 trams de xarxa vial catalana amb més risc d'accidentalitat i la cataloga com de risc molt elevat. A tot Catalunya només hi ha quatre trams de risc molt elevat segons els estudis del RACC.