18 de març 2008

A la fresca pungolera!!

Ara, que per desgràcia no fa fred ni plou, hem d'aprofiTar per pujar uns dies a Les Pungoles i fer vida sana. És el moment de treure el cap de les nostres cases, i a peu o damunt d'una bicicleta, fer una mica d'exercici saludable. Cal deixar els nostre vehícles a motor ben aparcats, i aprofitar el paissatge, l'aire fresc i la gran quantitat de camins que ens envolten per fer vida sana i coneixer el nostre entorn ben proper (L'alzina solitaria, Sant Elies, Vallforners, El Castanyer Gran, La casa del Bosc).

Molta gent potser es planteja comprar una bicicleta.....doncs no cal pesar-s'ho tant i anar a la botiga a per una BTT per la nostra familia, que ens servirà per anar a buscar els nens a l'autocar entre setmana en canvi del cotxe o del 4x4.

Si aquesta és la vostra idea, no oblideu en fer país i comprar una bicicleta catalana (com la marca MASSI (Casa Masferrer)) i deixar de invertir en marques extrangeres (com TREK o SPECIALIZED o DECATHLON). Invertim a casa, invertim a Catalunya. SOSTENIBILITAT I PAÏS!!!
Pungnou