6 d’abr. 2008

DESASTRE CRÓNIC

És evident que tenim una manca de informació per part de la nostra junta gestora i això sempre és dolent, però com molts veïns ja comenten, les coses no funcionen perquè les prioritats no són es positives.

Com es poden fer unes obres a les portes dels veïns sense un previ avís a tothom??Us imagineu arribar a casa i trobar-vos unes cintes de la companyia de l'aigua i tota la vostra acera aixecada?? Doncs és un fet.

Vergonyós el estat de la nostra carretera d'acces a la Urbanització des de la carretera de Cànoves, forats i més forats que ja no saps com esquivar per no espatllar el teu cotxe. Tan costa trucar a l'ajuntament de Cardedeu??
El que em procupa és veure la desigualtat de tracte de l'Ajuntament de Sant Antoni respcte la urbanització de Can Miret on pots veure que han pintat linies groges de senyalització de prohibició de aparcament en zones de risc i l'estat de les vies. I lo cert és que nosaltres paguem els desperfectes de l'accés que ells fan des de la nostra urbanització i ningú inverteix en ell. Si no paguen no passen i no espallen. Si no paguen no deixen residus en els nostres contenidors. No estan recepcionats?? doncs que gestionin amb l'ajuntament i no gastin el nostre decrèpit asfalt on no fiquen ni un duro. Si som diferents ho som per tot!!Sap greu ser així, però el tracte despectiu i d'abandonament que tenim per part de Sant Antoni no ens permet marges d'acció i benevolencia!!QUE ENTRIN PER LA CARRETERA DE SANT ANTONI!QUE NO GASTIN EL NOSTRE ASFALT PLE DE FORATS!!ÉS INFANTIL PERÒ BASAT EN LA CRUA REALITAT.
La junta actal no ens informa de res i no és proactiva, però en canvi, si que ens arriven les cartetes per passar pel jutjat de pau de Sant Antoni........diners tirats!!NO HI HAN PROJECTES, NOMÉS PARXES!!FORA LA JUNTA ACTUAL!!PROU DE MAFIES E INTERESOS PERSONALS!! PROU DE TIMADORS I APROFITATS QUE PARASITEN A UNA JUNTA INFERTIL,POC REVINDICATIVA,SENSE SENY I OPACA!!
QUE HO SAPIGUIN ELS NOUS I QUE HO RECORDIN ELS VELLS A L'HORA DE VOTAR NOVA JUNTA. SENSE INFORMACIÓ I REIVINDICACIÓ NO S'AVANÇA.
HO SENTO, PERÒ HO VEIG I HO SENTO AIXÍ!!
PUNGNOU

6 comentaris:

Per SPectiVa ha dit...

Amics, esteu igual que a Can Derrocada, amb una Junta que no es representa més que a ella.

Les revoltes es fan des de dins. Els vostres Estatuts us diran que cal fer per fer convocar una Assemblea extraordinària i tractar la qüestió.

Les Juntes, amb el temps s'enquisten, i cal tallar les branques per a què l'arbre torni a florir.

Treballar per a la comunitat no és un privil.legi, és una responsabilitat que només han d'exercir els que estan disposats a donar resposta a les necessitats dels veïns.

Sort.

Anònim ha dit...

See Please Here

Anònim ha dit...

qui es que penja un link tot curios?, aquest akinogal.

Anònim ha dit...

Totalment dacord....hauriem de plantar-nos a la carretera de Sant Antoni a Canoves i manifestar-nos!!

Anònim ha dit...

Siempre estamos quejándonos de lo malo que sufrimos y de lo abandonados que estamos. Puede ser que la junta sea poco productiva y personalista, y el ayuntamiento nos ignore constantemente. Pero jamás os veo proponiendo una manifestación que haga aparecer los medios de comunicación y haga sonroojar a ese alcalde que nos aparca a un lado y a esta junta mafiosa que vela por no se que poder oscuro como si le fuera la vida......no nos conocemos entre nosotros y somos unos prejubilados quejocosos con poca iniciativa. Si hay que impedir que Can Miret cruce pues hagámoslo....si hay que protestar por la ampliación de la granja vamoa a ello.....si hay que caminar por la carretera hacia Sant Antoni y bloquear el tránsito hagamoslo.....pero mas hechos y menos palabras vacías.....LUCHEMOS DE VERDAD lejos del sofà y del despacho!!

Anònim ha dit...

propongo utilizar el acceso de Can Miret para llegar a las Pungoles.