28 d’abr. 2008

Entrem en fase d'alarma
Ja s'ha convertit en un problema de salut pública més que denunciable. M'agradaria que comparin la situació, d'avuí mateix, dels contenidors de Can Miret i els nostres de les instal.lacions esporties. Recordin tots que estan on juguen els nostres nens. Que hem de fer senyors!!!
Algú pot prendre mesures??
Algoritme

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixó vol dir dos coses: primer que a Les Pungoles hi ha gent molt guarra e incivilitzada i segon que abans a les oficines hi havia un persona que en quan veia els contenidors plens trucava perquè els vinguessin a buidar. Ara això no ho deu fer ningú, ni l'administratiu ni la Junta.

Tenim el que ens hem buscat...!!!

Anònim ha dit...

Heu pensat que potser és la gent de Can Miret que li ve de pas per sortir pels nostres carrers?? i us fixeu, la majoria de gent de Can Miret deixa els residus en la nostra urbanització. O a la entrada o a les pistes. De Pungolers incívics....pocs!! Parlem amb criteri!!

Anònim ha dit...

Quan existia junta per cuidar les Pungoles per un import raonable el jardiner Costa feia una neteja d’urgència quan estava així de malament, a demes la Conxita trucava tot sovint al ajuntament, ara nomes tenim cobradors, sent-se projecte, per el que es nota ja mateix tenim projecte, pressupost i pla per la recepció, es nota quan la gent estima l’entorn on viu, NI OBRES, NI MANTENIMENT, MERDA FINS EL COLL, AIXO SI A COBRAR PER ELS ALTRES. Es trist però que es pot esperar d’una junta que es salta el mes important, “DEFENSAR EL INTERESOS DEL PUNGOLEROS”, atura el projecte d’obres, he inverteix quantitats fora pressupost per cobrar una deute mai aprovada per la Assemblea, en tot cas ho tenien que fer el beneficiaris de la sentencia, però mai la Junta posada per el veïns. ja que la funció de la Entitat Urbanística es el MANTENIMENT DE LA URBANITZACIÓ. I ES LO UNIC QUE NO ES FA.

Anònim ha dit...

Això de la gent de Can Miret, a lo millot si, però no podem demostrar que siguin els que porten els trastos per llençar.

I de pungolers incivics, si, segur que són pocs però els suficients per deixar-ho tot fer una merda.

Mentrestant la Junta no mou un dit per res.

Per SPectiVa ha dit...

Em permetreu que em fiqui en un tema intern, però quan els que tenen responsabilitats no donen resposta, queden deslegitimats.

És hora, penso, de que l'autoritat dels veïns s'imposi sobre el poder de qui no fa res, i calla.

Visca la revolució, sembla que la gallina està dient que no!

Per SPectiVa ha dit...

I ara, recordem:
http://pungolesopina.blogspot.com/2006/06/no-em-sembla-tan-utpic.html

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb en Bagunya!!
Que la junta espavili!!Nova junta ja!!

Anònim ha dit...

Senyors, es de sentit comú que Can Miret ho tira en els nostres contenidors. Penseu que en els de la sortida de Can Miret en la cruïlla amb la carretera de St Antoni no hi han contenidors de residus urbans no reciclables i per tant els que estan millor de sortida cap a la carretera de Cànoves quins son.....els de les pistes. Técnica de Medi Ambient....Ingeniera de XAPUSES!!Junta ivisible!!!

Anònim ha dit...

No es una técnica de medi ambient, és una medi técnica d'ambient. Si no te la decencia de fer res, com a mínim que digui que es renta les mans, i ja ens ho farem.

Anònim ha dit...

Habeis visto, que los letreros que dan acceso a nuestra Urbanización, están todos llenos de palabras soeces.Incluso los del restaurante de la abuelita,etc. ....FIJAROS...EL DE CAN MIRET INMACULADO.
Estoy de acuerdo con Algoritme,pung positiu.