23 d’abr. 2008

Irreversible??

Molts dels veïns que portem més de 15 anys en aquesta urbanització, ja sigui de caps de setmana, com tot l'any, em vist com el caliu que existia i feia lluïr els nostres carrers, s'ha anat degradant progressiament. Senzillament no ha quedat res de res.

Uns diuen que ara la gent que hi ha viu tot l'any i no estan aquí per fer festes. Uns altres diuen que abans es venia a Les Pungoles a disfrutar i ara es una prolongació de Sant Antoni o Cardedeu i que la gent busca el caliu en els pobles i no aquí.

Altres, i no amb menys raó, diuen que no ens coneixem ni ens volem conèixer.

La meva resposta a tots ells és: Que trist pensar així!Què no som persones? què no som famílies amb nens petits o nets, a qui voldriem veure amb bicicleta pels nostres carrers, jugant a tenis o banyant-se en la piscina, o fent cabanyes pels nostres boscos aprop de casa?No ens agradaria conèixer el nostre veï en una botifarrada o en un campionat de futbol sala? No disfrutariem amb una cantada d'havaneres multitudinaria o una festa major amb cantis a la porta en cada carrer?

Llagrimes deurien caure dels nostres ulls al pensar que hem perdut tot això i que ens hem tornat tan infrahumans i freds!! Sort tinc jo de tenir-ho al meu record!!Sort que sé que ho he viscut!!
Algoritme

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No és un fenómen aïllat, ni extrany. La gent canvia, i tots plegats no sembla que ho fem a millor.

Convertim els pobles en cases, i els veïnats en barris.

La pluja sobre les fulles no fa crèixer els arbres; ha d'arribar a les arrels...

Anònim ha dit...

En aquest sentit potser us interessarà la nova iniciativa. Dóna feina, però mereix l'esforç:

http://aavvcd.blogspot.com/

Salutacions des de Can Derrocada.