2 d’abr. 2008

Que ens està pasant??PROU JA!!

Un home de 74 anys i veí de Sant Antoni de Vilamajor ha mort aquest dimarts al matí en una topada entre dos vehicles que s'ha produit al centre de Cardedeu. El sinistre ha passat cap a les deu del matí a la cruïlla del carrer Àngel Guimerà amb l'avinguda Vilamajor. La conductora de l'altre vehicle, una noia de 19 anys i veïna de Cardedeu també ha patit ferides.Segons fonts de la Policia Local, cap a les deu del matí han rebut una trucada que els alertada de l'accident. Quan han arribat al lloc de l'accident. el veí de Vilamajor ja estava en estat inconscient. L'home ha mort poc després tot i els esforços dels serveis mèdics per a reanimar-lo.
La víctima portava un Citroen ZX i anava en direcció a Vilamajor quan ha topat amb el Seat Leon que portava la veïna de Cardedeu i que circulava pel carrer Àngel Guimerà en direcció a l'avinguda Rei en Jaume.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Al pobre home li ha donat una embòlia. No s'ha pogut fer res. No ha estat culpa d'ell. Ho sentim per l'altre perjudicada.

Anònim ha dit...

Comprenc la teva ràbia davant de l'elevat nombre de morts que en poc temps han deixat la vida a les carreteres i vies urbanes del Baix Montseny. Però abans de publicitar algun fet cal estar-ne ben informat i els teus titulars, a vegades són excessivament contundents. Desgraciadament un atac de cor no dona temps a rés. Descansi en pau el Sr.Vicente, i que la noia de Cardedeu se'n surti
sense seqüeles. Altra cosa són les morts fruit de l'excès de velocitat o les juguesques, n'hem tingut dos exemples recents a Llinars i Palautordera. I la dona que va morir quan el seu vehicle el van fer fora de la carretera de Cànoves, ho deu al "magnífic" conductor d'un altre vehicle. No hi tornem en donar les culpes a la carretera, el perill som nosaltres. Lamentablement quan aquesta carretera estigui més ben senyalitzada, una mica més ample , etc. hi tindrem encara més accidents. I sinó al temps. Hi em voldria equivocar, no en tinguis cap dubte.
Cordialment
Oscar Ferrer

Anònim ha dit...

S'agraeix l'aclaració i la crítica....