15 d’abr. 2008

Un passeig de records

Records de boscos, records de camins, records de rutes plenes de vida que ja no hi son.

He sortit a passejar per alguns dels boscos que ens rodegen. Millor dit, he cregut que sortia a passejar per on creia que hi havia boscos.

Desapareixen. No hi son! Només queden uns pocs pams de tronc en el millor dels casos. Us en recordeu del magnífic bosc de pollancres que hi havia al costat de l’antic mini-golf? Aquell que ara està enterrat sota 7 metres de terra? Hi he passat, quina desolació. Excepte alguns afortunats els han talat tots. Podrien replantar ni que fos cebes no? Quin poc gust i quin poc sentit de la conservació i el respecte al medi ambient.

I el que hi havia a baix de tot de la urbanització? Ha desaparegut també (fa anys)! Però no hi es! La gent hi feia picnics! Ara on els ha de fer la gent, entre les llaunes i bosses del central parc?

Que regalen l’asfalt? Ho dic perquè el ‘lumbreras’ que ha decidit asfaltar el caminet que baixa cap a l’antic mini-golf, no ho podria haver fet millor. Es clar que si! Un camí asfaltat de 50 metres! Que et deixa enmig del bosc. Ah, però... carai, si 50 metres més cap a allà hi ha un altre caminet que comunica amb Can Miret... Quina serà la pròxima brillant idea, un ‘puente elevadizo’ Per a que els de Can Miret s’estalviïn un minutet de camí? Els de Pungoles ho demanàvem a crits, què és això d’haver de baixar per un camí preciós de pedres rodejat de vegetació?! Sisplau, asfalt! Ja us ho dic, el deuen regalar.

Siusplau, un aplaudiment a la magnifica gestió ambiental que es duu a terme en el nostre entorn.

Depriment.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Així funciones els de urbanisme a Vilamajor....la de Medi ambient pels residus i res més que s'atabala!!

Anònim ha dit...

Si busques lumbreres al ajuntament o a la junta actual!!

Anònim ha dit...

Us recomano una visita al contenidor del costat del poliesportiu demà al matí abans d'anar a la feina!! Voleu que la gent compri les nostres cases??....jajajaja...quina colla de porcs!!!

Anònim ha dit...

A mi també m'omple de pena el que comentes...i altres coses que s'han perdut en el temps.

Anònim ha dit...

UNA MERDA.

Així es com definiría l'estat del nostre entorn. On no hi ha una fàbrica nova, hi ha una deixallería improvitzada, on no, hi ha un bosc talat. On no hi ha ni bosc ni fàbrica ni estercolero, hi ha un terreny recalificat i llest per a ser edificat.

Va contra les normes lógiques de qualsevol persona amb uns coneixements mínims d'ecología i medi ambient. Com cony es permet el desenvolupament PARAL·LEL de indústria química i de ramadería!?!? Però qui demonis ho supervisa això!? És una assignatura de la secundària he, no cal anar tan lluny. Si tu tires cianur al teu hort i després hi plantes enciam per a que la teva cabra menji.. nano, tens una cabra radioactiva. Us la menjaríeu!?

Ah, i doncs com és que si es a gran escala si que ho permetem?!

Nois, Senyors, que el nostre rierol baixa amb cianur. Es la mateixa aigua que alimenta els nostres pous.

Bueno, mentres no ho veieu.. tampoc importa massa no?

La felicidad del ignorante. Us envejo.

(es un comentari sarcàsctic, però en bon plan)