27 de maig 2008

Desastre judicial!!

Cap judici en els que la nostra urbanització a participat ha sigut guanyat. Ni contra l'alçament de bens de l'assasí, ni contra l'asseguradora, ni contra el fet de declarar-nos responsables civils subsidiaris.......

Som un inútils judicialment..........!!!

I l'ajuntament ja només ens deixa fer reformes....i RES MÉS!!

Ah...i no oblidem la última moda de tenir que anar al jutgat de Pau de Sant Antoni de Vilamajor a recollir notificacions dels nassos......que es pensen que de 11 a 14 els dijous la gent no treballa??.......s'ha de ser incapaç i incoherent en les gestions!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

tenim una junta que ha fet us dels nostres recursos per cobrar els diners de la familia Heredia, quan aixo no era la seva feina, han llençat una de euros impresionants, per fer de cobradors, si hem trenco una cama per culpa del estat de la urbanitzacio que no us pasi res, el meus advocats i suposso que la junta hem faran un persona rica, i ho pagareu entre tots ja ja ja ja!!!.

Anònim ha dit...

estem realment en una situació d'abandonament total desinformació,i quasi delictiva, vergonyosa, i perillosa!!
Crec que és hora que la nostra situació es faci saber als medis d'alguna manera!! Diaris, televisió, sindic de greuges!!

Anònim ha dit...

Si, Tothom critica a la junta, que no fa res, que sols es preocupa del què l'interessa, que la urbanització està completament abandonada i bruta, ect. però es fa la reunió i sols quatre donen el seu vot negatiu, tothom ho aprova tot. Llavors de què ens queixem?....Tenim el què volem!!! Des de l'any 2000 tenim el projecte per fer, i ara passarem dos anys més i tot seguirà igual. Les relacions de la junta amb l'ajuntament són fatals, en lloc d'intentar millorar-les han fet tot al revés, encendre més el foc. Si s'han de posar d'acord amb l'ajuntament per fer les obres ho tenim magre, si no és que l'ajuntament els interesés fer-les per alguna raó concreta. Que segueixin aquets!! Un mal de cap menys: buscar Junta! Així segur que no em tocarà a mi!!! La gent deu pensar tot això o bé som els quatre arreplagats que ho veiem tot negre i no és així.I encara algun d'aquets critiquen molt però a la reunió callen i diuen si a tot.

Anònim ha dit...

El primer problema i fonamental és que la junta actual no es digna a informar adequadament als veïns. No sabem que fan, ni amb qui parlesn, ni que diuen.....que tracten amb l'ajuntament. INFORMACIÓ!!
En una reunio de quan en quan es impossible informar correctament. Ni us sol paper. Ni un sol article al Blog. Res de res. i que vols que voti la gent....lo que li diuen!!!

Unknown ha dit...

AL SR ANONIM QUE POTSER ES TRENQUI UNA CAMA:

ne crec que sigui aquest el moment de donar ideies algún dels deseprensius, que segur hi han a la nostre Urbanització, per que s'en aprofitin del nostre desgobern i disbauja que estem vivint, per omplir las butxacas.
Mai en els 25 anys que porto en aquesta Urbanització m'havai sentit tan humiliat i desamparat com ara.Si us plau, posem-hi cordura, responsabilitat i solidaritat, peró deixem.nos de hilaritats i de anonimats.Son moments de donar la cara e intentar sortir de tot aquest mal somni.Crec que a Les Pungoles hi ha gent capaç de fer,ho.

Alfons Sugrañes

Per SPectiVa ha dit...

Uniu-vos, la forca del seny i la raó sempre podrà més que l'inoperància dels ocults.

Lluiteu, però en la mateixa taula dels desaprensius,

És ja hora de l'Associació de Veïns de Les Pungoles!

- Propòsit,
- Unió,
- Necessitat,
- Giny,
- Obstinació,
- Lideratge,
- Esforç,
- Solidaritat.

Aconseguiu les inicials i deixeu-vos de llibres de reclamacions.

Anònim ha dit...

evidenment que no hem trencare una cama, (espero) ni ningu, pero si que logicament com a veï tant si jo com una altre persona pren mal per falta de manteniment, o averia mecanica del cotxe, tindria que enviar parte a la companyia de assegurances, i tal com a reconegut la "superjunta" el responsables ho som tots.

Anònim ha dit...

Estoy totalmente de acuedo ,en que la gran clave ha sido hechos consumados.Nunca hemos recibido en casa ningún papel del caso.Ni proposiciones previas de...¿qué os parece esto?
Ahora en las reuniones de poco sirve quejarse.
Pero hay tiempo y justicia,seguiremos investigando.

Anònim ha dit...

Estoy totalmente de acuedo ,en que la gran clave ha sido hechos consumados.Nunca hemos recibido en casa ningún papel del caso.Ni proposiciones previas de...¿qué os parece esto?
Ahora en las reuniones de poco sirve quejarse.
Pero hay tiempo y justicia,seguiremos investigando.

Anònim ha dit...

Con referencia a los arreglos;quisiera decirle al Ayuntamiento que aposte uno de sus vehículos, y vea como nuestra urbanización,( esa de la que no quiere saber nada de sus calles),tiene que soportar ahora una ruta de camiones; que a toda velocidad ,y de Lunes a Viernes agreden el poco pavimento que queda de ellas. La ruta de esos monstruos que asustan a nuestros niños con sus bicicletas, es desde la parte alta(bien sobrepasada ésta) de la Urbanización pasando verticalmente hacia abajo. Lo suyo es que fueran a buscar por la parte de arriba la carretera de Cánovas.
¿De que dependencias salen con esas prisas, y con esa falta de respeto a nuetras señales de tráfico (un niño con una carterita al cole)y otras.
ESOS CAMIONES HAN DE IR POR LA CARRETERA.
Recordemos que el Ayuntamiento no quiere saber de nosotros para arreglar nuestras vías.
(El Policía no perderá mucho tiempo antes de verlo ...Ah..Ah..y oirlo).