8 de maig 2008

Dos exemples de incivisme pungolero....

Sóc veïna de Les Pungoles i vianant-passejadora habitual, apart de seguidora d'aquest Blog. No he pogut evitar, donat el seguiment del mateix, demanar s'em publiqués aquest article on exposo dues experiencies que he viscut i detectat amb els meus ulls i el meu cos, molt recentment.
La primera de les meves experiències i potser la que em va fer patir més va ser la viscuda amb un vehicle de un dels nostres veïns o be un dels seus fills. Anant passejant, en plena tarda, amb la meva neta de 4 anyets, i a punt de girar cap el nord per agafar el carrer dels Pirineus, un noiet conduïnt un volkswagen golf vermell amb matrícula 0499-F.....(i dues lletres més que no cal dir), que anava de baixada, va accelerar de una manera brutal e indescriptible sense cap mena de motiu passant a dos metres dels nostres cossos. Realment em vaig espantar molt i vaig mirar la cara de espant de la meva neta, i realment no era no era de raó ni racional, accelerar d'aquella manera. Logicament, es preguntaran com em vaig poder quedar amb la seva matrícula si anava tan depressa. La resposta és senzilla, perquè el noiet va parar una mica més avall, i va entrar en la seva casa....haig de suposar. Puc dir amb sinceritat dir que encara batega el meu cor al recordar-ho, i que mai ho havia viscut passejant per els nostres carrers.
L'altre fet, més incívic que perillós, radica en veure com alguns veïns prefereixen deixar els excrements dels seus gossos pels carrers de Les Pungoles que en els seus jardinets. Un senyoret amb 2 pastors alemans ben sueltos ells, suposo que els mateixos que van matar el gatet de un dels articulistes d'aquest Blog, i després, una senyoreta amb el seu gos marronet clar (aquest si que ben lligat), que pel mig i el nord de Les Pungoles van deixant cagadetes per allà on passen, al asfalt i a les aceres del veinat. On s'han deixat les bossetes que caldria portar per recollirles i deixar-les apartades??......QUE NO HO RECORDEN?? Si no els agradésaquesta opció de la bossa, amb un rasclet ho poden recollir de les seves gespes o jardins, però, per educació i civisme, es de pregar que no les deixin a les portes dels demés veïns, que també tenim gossos i no els deixem cagadetes a la porta de casa seva.
Sense donar referències clares.....si us plau demano respecte, sentit comú i racionalitat....qu ja ens hem fet prou mal en aquesta urbanització....i és cert que em de millorar, però començem per nosaltres mateixos i pels nostres. Gracies anticipades per donar-me la oportunitat. I ànim amb el Blog que ens manté vius i Pungoleros una mica més que abans.
C.S.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha de tot en la vinya del senyor!!!

Anònim ha dit...

Suposo que aquests que corren tant seràn els primers en exigir que es tallin els arbres de la carretera, perquè es clar, a les seves velocitats son mortals. I si no son capaços ni de respectar els límits a la porta de casa seva... Hi ha un altre component i es la qüantitat de drogues que consumeix aquesta gent, però és un tema en el que no entraré. Es lógic que tinguin en cervell atrofiat. Només ens queda resar per a que no arribi el dia en que aquest pilot vagi tant fins al cul de 'merda' que ni us vegi.
I per als que conduïm i respectem la velocitat de la carretera (cosa que permet gaudir d'un passeig preciós) ojalà no ens creuem gaire sovint amb aquest.... ***

Anònim ha dit...

Un agraiment a la existencia d'aquest blog, per que es l' únic mitjá de comunicació que ens resta en aquesta urbanització per que les persones, com a C.S., poguin denunciar fets tan lamentables com els relatats.
No deixem de fer.ho, a veure si possem a algú vermell i se li ençeta la vergonya.Ni han massas que no en tenen.
Es realment indecent que de aquestos incivics en tinguem que dir "veïns".
Peró....¡així anem¡ no se ben bé fins a on.

Anònim ha dit...

Mira nano, t'has guanyat el mot; Pol Vergonyà. Què és el que hauríes de tindre. I de pas no canvia gaire la sonoritat del teu cognom i et podem seguir evitant tant com poguem. Per cert, si que ha callat ton pare de cop no?